Af • 3 April, 2022

Hår på kroppen – er det virkelig in? Eller er det yt? Det er svært at følge med – og det er en ‘trend’, der rykker sig hele tiden. Så er damerne vilde med hår, og så er de ikke så vilde med hår. Det vigtigste, du kan gøre, er at gøre det, som lige præcis DU har lyst til.

Hår er jo ikke bare hår – det kan jo rent faktisk pynte din krop. Det kan få dig til at se ældre ud, og det kan få dig til at se meget mere maskulin ud. Ønsker du hår på kroppen, der er trimmet og holdt ved lige, så bør du selvfølgelig investere i en bodytrimmer til mænd.

Hvorfor vælge en bodytrimmer?

Er du træt af hårene på kroppen? Så bør du vælge en bodytrimmer til at bekæmpe hårvæksten. Der er så mange muligheder med en bodytrimmer. Du kan enten fjerne alt hår helt ned til roden, eller du kan trimme det ned til en bestemt længde, hvis du ønsker lidt hår.

En bodytrimmer har utrolig mange fordele. Det er et produkt, der altid kan anvendes, og derudover er en bodytrimmer en investering, der gør det nemmere for dig som mand at håndtere hår på kroppen. Fordelene er blandt andet:

  • Nem at anvende
  • Bekvemmelig
  • Hurtig at bruge
  • Har styringen over længden

Det er vigtigt, at du husker på, at dine hår vokser i forskellige faser, så derfor er nogle hår længere end andre. Det betyder også, at du hurtigere vil opleve, at nogle hår kommer hurtigere ud end andre.

Du kan bruge en bodytrimmer lige så ofte, du vil. Det er dog vigtigt, at du husker at bruge produkter efterfølgende, så din hud ikke bliver irriteret efter en trimning eller barbering. Der findes et utal af produkter til efter-barbering. Du kan se vores mest populære aftershaves produkter til barbering lige her under.

Bodygroomer – bedst i test

Der findes et hav af bodytrimmere til mænd. Den store debat om hår eller ikke hår gør, at bodygroomer er et stort emne. Mon ikke også, du har diskuteret bodygrooming med dine venner?

Vi har testet flere bodytrimmere, så vi kan anbefale dig de bedste bodytrimmere til mænd. Markedet er jo stort – og hvad skal du lige vælge? Det hjælper vi dig med.

Remington BHT2000 Bodytrimmer

Her har du trimmeren, hvis det skal gå hurtigt! Denne trimmer er nemlig vandtæt, og kan derfor bruges i badet. Derudover får du en barbering, trimning eller klipning der opfylder lige præcist dit behov. Det er derfor en alt i én trimmer – da den simpelthen kan fjerne alt, der hedder hår – uanset hvor på kroppen.

Du får en billig bodytrimmer, men du skal ikke tage fejl af kvaliteten. Du får en utrolig skarp trimmer, der har et skær af titanium, og derfor giver den skarpeste barbering, trimning eller klipning. Du får derfor en utrolig tæt og et skarpt resultat.

Alt i én trimmeren

Remington BHT6450 QuickGroom Kropstrimmer

Endnu en trimmer af den nemme af slagsen. Trimmeren kan skylles under vand. Dens lille praktiske størrelse gør den nem at tage med, og at manøvre rundt på kroppen.

Med denne trimmer har du mulighed for at fjerne alt slags hår – og over alt på kroppen. Det her er bodygroomeren til mænd, der ønsker, det er nemt og som gerne vil bruge den samme trimmer på hele kroppen.

Bodygroomeren

WAHL Bodytrimmer Pro Alt i en

Denne alt i en trimmer kan hjælpe dig med at blive hårfri de fleste steder på kroppen. Der er virkelig value for money ved køb af denne WAHL bodytrimmer.

Trimmeren skal bruges uden for badet, da den ikke er vandtæt. Den laver en effektiv trimning, og du får desuden et virkelig godt resultat med denne professionelle trimmer. Trimmeren kan bruges på hele kroppen – så uanset hvilket hår du ønsker at fjerne, så kan du fjerne det yderst professionelt.

Professionel trimmeren

baKblade BODblade 1.0 shaver

Du kender måske Bakblade, der er er Bodblade, som med sit praktiske design gør det muligt at blive helt glatbarberet på hele kroppen. De brede blade gør at det kun tager få minutter.

Bodblade er nem at arbejde med både når du er tør, med hjælp fra barberskum eller gel, og i badet. Den er også drevet af rugbrødskraft, og derfor løber den aldrig tør for strøm.

4-i-1 trimmeren

Alternative bodygroomere

Vi kender det jo alle – du står helt alene, og der er langt om på ryggen. Det kender du godt, ikk? Det er super frusterende, at du ikke kan nå hele vejen om, men det er der heldigvis god hjælp for.

Du behøver ikke længere få hjælp, og du behøver ikke længere synes, at det er utroligt umuligt at få fjernet hårene på ryggen. Alle ovenstående bodytrimmere er selvfølgelig anvendelig på ryggen. Meeeeen, vi har et vidunderprodukt, der er uundværlig – og uanset om du har en hjælper, så kan du nu klare det hele alene.

Hvem vil ikke gerne klare sin barbering på ryggen uden altid at skulle have hjælp – samtidig med at du får det bedste resultat?

BaKblade – fjern selv dine hår på ryggen

Nemt at ordne ryggen med BaKblade

NU er det slut med at spørge om hjælp til at fjerne hår på ryggen. Med BaKblade kan du nemlig selv tage sagen i egen hånd.

Du kan opnå en meget fin, tæt og glatbarberet ryg – og det tager absolut ingen tid at bruge en af disse rygskrabere. Du kan nå hele ryggen med en BaKblade skraber, da den har et langt skaft – og samtidig får du en meget sikker barbering af ryggen.

Du får med BaKblade den bedste og mest sikre barbering – derudover giver den dig også mange flere muligheder.