Af • 9 May, 2024

I tvivl om årets farsdagsgave? Gave køb kan rive hår ud med rødderne. Udbuddet er uendeligt også selvom det tit er underbukser og strømper der står på ønskelisten. Man ønsker ikke at skuffe dem man har allermest kært – men frygt ej!

Vi koger mulighederne ned til de fedeste løsninger og de bedste bud på hvad der er hot lige for tiden, så du er fri for at spekulerer mere i det og faktisk kunne give din far en fed gave, som måske ikke er som den sædvanlige bløde pakke.

Fars dag gave 2024

Du kender det alt for godt. Fars dag er lige om hjørnet, og din far ønsker sig intet, så hvad gør du? Han fortjener at blive forkælet og få at vide, at du virkelig sætter pris på ham. Det er dog aldrig rigtig lige til at få sagt, og der kommer en farsdagsgave ind i billedet.

Selvom sokker og underdrenge selvfølgelig er en nødvendighed, så ved vi alle at det ikke noget der får armene op over hovedet ved fødselsdagsbordet. 5. juni er det fars dag, og vi guider dig igennem 9 nøje udvalgte forslag som er anderledes og med sikkerhed vil gøre ham glad. Husk at vi har superhurtig levering, 21 dages returret og fri fragt når du forkæler ham med en farsdagsgave over 500 kr.

1. Hjælp ham med at beholde håret

Er det ved at blive en anelse tyndt på toppen, eller er det tydeligt at din fars hår ikke var som du kan huske det fra barndommen. Så hjælp ham i kampen om at holde på håret og stå skarpt. TRX2 Volumizing Shampoo er effektivt mod hårtab, og styrker de svage hårrødder og har en bevist bremsende effekt på arveligt hårtab.

2. Smart rygskraber

Det er jo ingen hemmelighed at vi stammer fra aberne. Uheldigvis viser dette sig ofte med alderen. Når hårene begynder at falde fra på toppen, så har de altså tilbøjelighed til at finde andre veje til at nå ud til dagens lys. Det kan eksempelvis resultere i mere hårvækst på ryggen. Bakblade Rygskraber er en mere humoristisk gaveidé, men stadig en som din far og ikke mindst mor eller fars kæreste vil sætte pris på, at du har foræret ham.

3. Næsehårstrimmer skal der til

Han er højest sandsynlig nået en alder, hvor en næsehårstrimmer er en nødvendighed, hvis ikke han vil komme til at ligne en nisse. Hårene vokser længere i både næse og øre, jo ældre du bliver og derfor er en trimmer til begge dele essentiel.

Remington NE3850 Næsehårstrimmer er 100% vandtæt, så din far kan have den med i badet, hvor nemt er det lige. Den har et anti-bakterielt hoved med en smart rensesystem, så den hele tiden holder trimmeren ren og hygiejnisk. Og husk, den er perfekt til både næse og øre!

4. Njord Straight Razor

Lad din far prøve at barbere sig på ægte oldschool vis med denne barberkniv i sort. Njord Straight Razor hitter hos Made4Men, da den kommer til en superskarp pris og lader alle få muligheden får at udforske, om den retro måde at ordne skægget eventuelt kunne blive den fremtidige foretrukne fremgangsmåde.

5. Giesen & Forsthoff Barberkniv til den øvede

Er din far en priviligeret herre, der ordner skægget med barberkniv som en rigtig mand, så har vi en utrolig lækkert forslag til farsdagsgaven her hos Made4Men. Giesen & Forsthoff Timor Deluxe Straight Razor Barberkniv er solidt tysk håndværk, som er udstyret med et håndtag lavet af smukt oliven træ, der i sig selv gør barberkniven til en enestående accessory. Forkæl din far men en gave der virkelig fanger opmærksomheden på gavebordet.

6. Forkæl ham med en omgang barbersæbe

Suppler din fars dag gave med en omgang barbersæbe fra Proraso, der virker plejende og desuden er parabene- og silikonefri. Sæben påføres umiddelbart inden barbering og gør arbejdet langt nemmere og mere behageligt for ham.

Barbersæben kommer i en skål, så det skal han heller ikke tænke yderligere på. Det er nemt for din far og giver ham en lækker og behagelig barbering. Hvad mere kunne han ønske sig?

7. Razorpit Slide

De fleste af os barberer os engang imellem, nogle mere end andre. Det er trælse penge at smide, når man konstant skal købe nye barberblade. Denne Razorpit Slide er en sliber til barberblade. Den kan forlænge barberbladenes levetid rigtig meget, samt sørge for, at barberbladene altid er skarpe og klar til brug.

Udover at slibe din skraber, fjerner den også sæberester og hår som har sat sig i skraberen.

8. Parfums De Marly Layton EDP

Man går aldrig galt i byen med en god parfume. Parfums De Marly Layton EDP er en sikker klassiker, som dit far garanteret allerede har kendskab til. Denne parfume er en af de mest populære herredufte på markedet og har endda vundet test blandt kvinder som deres mest foretrukne parfume til mænd.

Duftnoterne er Mandarin, Bergamot, Lavendel, Sandalwood, Vanilje, Sort Peber.

9. Njord Gaveæske

Det lækreste sæt fra Njord med alt hvad en mand behøver! De fleste fædre glemmer altid at købe ansigtsvask og løber ofte tør for ansigtscreme! Det gør man ikke med dette lækre sæt fra Njord. Den perfekte gave!

Sættet indeholder en ansigtsvask, ansigtscrub og en ansigtscreme, så på den måde er der ikke det der mangler til ham i hans hudplejerutine. Njord Face Wash anbefaler vi at bruge hver morgen og aften, så ansigtet er renset for skidt og snavs. Herefter er huden klar til at få fugt i form af Njord Moisturiser. Njord Face Scrub kan anvendes 1-2 gange i ugen, for at fjerne urenheder og døde hudceller. Den er også perfekt som en preshave!

10. Den sikre vinder

Og er det nu bare de sædvanlige strømper og underbukser, som din far nu mangler og ønsker sig, så er det også hvad han skal have. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg og har derfor udvalgt nogle af vores favoritter. Dem vil din far helt sikkert også kunne lide!

Vi håber, at i har kunnet bruge disse fars dag gavetips. Hvis du ikke lige synes, at disse gavetips var det du ledte efter, så er udvalget selvfølgelig meget større!