Af • 9 January, 2020

I tvivl om årets farsdagsgave? Gave køb kan rive hår ud med rødderne. Udbuddet er uendeligt også selvom det tit er underbukser og strømper der står på ønskelisten. Man ønsker ikke at skuffe dem man har allermest kært – men frygt ej!

Vi koger mulighederne ned til de fedeste løsninger og de bedste bud på hvad der er hot lige for tiden, så du er fri for at spekulerer mere i det og faktisk kunne give din far en fed gave, som måske ikke er som den sædvanlige bløde pakke.

Farsdagsgave 2020

Du kender det alt for godt. Fars dag er lige om hjørnet, og din far ønsker sig intet, så hvad gør du? Han fortjener at blive forkælet og få at vide, at du virkelig sætter pris på ham. Det er dog aldrig rigtig lige til at få sagt, og der kommer en farsdagsgave ind i billedet.

Selvom sokker og underdrenge selvfølgelig er en nødvendighed, så ved vi alle at det ikke noget der får armene op over hovedet ved fødselsdagsbordet. 5. juni er det fars dag, og vi guider dig igennem 9 nøje udvalgte forslag som er anderledes og med sikkerhed vil gøre ham glad. Husk at vi har superhurtig levering, 21 dages returret og fri fragt når du forkæler ham med en farsdagsgave over 500 kr.

1. Hjælp ham med at beholde håret

Er det ved at blive en anelse tyndt på toppen, eller er det tydeligt at din fars hår ikke var som du kan huske det fra barndommen. Så hjælp ham i kampen om at holde på håret og stå skarpt. TRX2 Volumizing Shampoo er effektivt mod hårtab, og styrker de svage hårrødder og har en bevist bremsende effekt på arveligt hårtab. Læs yderligere beskrivelse ved at klikke på linket her:

2. Smart rygskraber

Det er jo ingen hemmelighed at vi stammer fra aberne. Uheldigvis viser dette sig ofte med alderen. Når hårene begynder at falde fra på toppen, så har de altså tilbøjelighed til at finde andre veje til at nå ud til dagens lys. Det kan eksempelvis resultere i mere hårvækst på ryggen. Bakblade Rygskraber er en mere humoristisk gaveidé, men stadig en som din far og ikke mindst mor eller fars kæreste vil sætte pris på, at du har foræret ham.

3. Send farmand i laboratorie

Det kan godt være at du har ti tommelfingre, men fædre er kendt for at kunne fixe det hele i hjemmet. En af årsagerne hertil er, at de har en naturlig interesse i at skabe noget. Men’s Society Hjemmelavet Gin Kit er løsningen der giver din far en mulighed for at brygge sit helt eget gin derhjemme.

Alt hvad han behøver er en flaske vodka, som du eventuelt kunne supplere hans farsdagsgave med og resten findes i dette kit fra Men’s Society. Bed ham om at følge fremgangsmåden og 36 timer senere vil han stolt kunne vise sin nok allerførste hjemmebryggede gin frem til sine gæster.

4. Næsehårstrimmer skal der til

Han er højest sandsynlig nået en alder, hvor en næsehårstrimmer er en nødvendighed, hvis ikke han vil komme til at ligne en nisse. Hårene vokser længere i både næse og øre, jo ældre du bliver og derfor er en trimmer til begge dele essentiel.

Remington NE3750 Næsehårstrimmer er 100% vandtæt, så din far kan have den med i badet, hvor nemt er det lige. Den har et anti-bakterielt hoved med en smart rensesystem, så den hele tiden holder trimmeren ren og hygiejnisk. Og husk, den er perfekt til både næse og øre!

5. Smart løsning til efter træning

Går din far ofte i fitness, så hjælp ham på vej med en Men’s Society Gym Kit. Dette gym kit sørger for at din far altid kan forlade fitness centret velduftende og velplejet.

Der er alt hvad han behøver, for at se lidt skarpere ud efter træning, og det hele kommer i en lækker lille tin æske, som er nem at have med overalt. Han ser altid super godt ud, og klar i en fart.

6. “Ingen kan udfylde min fars sko”

Sådan står det indgraveret på engelsk i dette skohorn fra Men’s Society. Så det kunne næppe blive mere essentielt end at forære ham netop denne farsdagsgave som en indirekte måde at få givet ham et ordentlig kompliment med på vejen.

Skohornet er lavet i messing og gør det nemmere og hurtigere for din far at trække i skoene. Vi ved alle at det ikke er verdens fedeste opgave, så hvorfor ikke forære ham denne lille ekstra luksus i hverdagen?

7. Njord Straight Razor

Lad din far prøve at barbere sig på ægte oldschool vis med denne barberkniv i sort. Njord Straight Razor hitter hos Made4Men, da den kommer til en superskarp pris og lader alle få muligheden får at udforske, om den retro måde at ordne skægget eventuelt kunne blive den fremtidige foretrukne fremgangsmåde.

8. Giesen & Forsthoff Barberkniv til den øvede

Er din far en priviligeret herre, der ordner skægget med barberkniv som en rigtig mand, så har vi en utrolig lækkert forslag til farsdagsgaven her hos Made4Men. Giesen Forsthoff Timor Lion Crest Straight Razor Barberkniv er solidt tysk håndværk og designet i smukt Ahorn, der i sig selv gør barberkniven til en enestående accessory. Forkæl din far men en gave der virkelig fanger opmærksomheden på gavebordet.

9. Forkæl ham med en omgang barbersæbe

Suppler din fars dag gave med en omgang barbersæbe fra Proraso, der virker plejende og desuden er parabene- og silikonefri. Sæben påføres umiddelbart inden barbering og gør arbejdet langt nemmere og mere behageligt for ham.

Sæben kommer i en skål, så det skal han heller ikke tænke yderligere på. Det er nemt for din far og giver ham en lækker og behagelig barbering. Hvad mere kunne han ønske sig?