Af • 31 October, 2011

Hvis du har hørt din far eller din gamle bedstefar brokke sig over de senere generationer, så er du ikke den eneste. Men har du også hørt dem brokke sig over barberingsmetoderne nu om dage? Du tænker sikkert, at nyt altid er godt, men det er det ikke nødvendigvis. Mange mænd benytter de store kommercielle barberingsmetoder, med nye og moderne skrabere.

Der findes altså også gamle skrabere, som ærlig talt ligner et redskab fra før 1800-tallet. Disse skrabere har et stort hoved, og har blade på begge side. Navnet på disse skrabere er DE skrabere, hvor DE står for Double Edge.

En førsteklasses barbering fås med DE skrabere og DE blade, netop fordi at der er barberingsblade på begge sider af barberingshovedet. Du kan faktisk stadig købe DE skrabere og DE blade, da disse barberingsartikler ofte også blive moderniseret, men den gamle barberingsteknik og robusthed bliver bevaret.

Mange mænd mener at DE skrabere og DE blade er noget af det bedste indenfor barberingsverdenen. Denne mening kommer til udtryk, når man snakker om bedst og billigst. DE skrabere er dyrere end normale skrabere, men DE blade er langt billigere end andre kommercielle barberingsblade. Derfor er DE barbering en billig barberingsløsning på længere sigt.

DE blade er også virkelig skarpe, og det er netop derfor at de kan give en tæt barbering. Når der siges, at de er skarpe, så menes der virkelig skarpe. Barberingen skal ikke foregå hårdt og skraberen skal ikke presses imod huden, når man barberer sig med DE skrabere og DE blade. Hvis du begynder, at presse skraberen mod huden, så kan du begynde at skære igennem huden. Når man barberer sig med DE skrabere og DE blade, så skal det foregå varsomt og blidt.

Ønsker du at få en tæt barbering og vil du gerne have, at din hud føles som silke pga. der ikke er noget skæg overhovedet, så er DE barbering en god løsning. Det kræver selvfølgelig øvelse, da du med garanti kommer til at skære dig forkert de første par gange, men du lærer hurtigt kunsten af at barbere dig med DE skrabere og DE blade.

De ting, som du behøver, for at starte er følgende:

–       DE skraber

–       DE blade

–       Barberingskoste

–       Barberskum/Barbercreme

–       Preshave

–       Aftershave

–       Spejl

Summary
Barbering på den gamle måde
Article Name
Barbering på den gamle måde
Description
Ønsker du en barbering i førsteklasse? Så skulle du overveje, at gå tilbage til den gamle barberingsudstyr. Barbering er et håndværk og kræver godt udstyr!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine