Af • 7 January, 2020

Er du også træt af uren eller fedtet hud? Ansigtsvask er en hurtig vej til en ren og imødekommende hud. Det er tydeligt at se, at vi mænd er begyndt at gå mere op i os selv og vores udseende. Derfor har vi påtaget os målet at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig at finde ud af, hvordan du tager dig bedst af dit ansigt.

Måske døjer du med uren eller fedtet hud. Måske har du besluttet dig for at tage kampen op imod de irriterende bumser, der altid popper frem når du mindst har brug for det. Uanset hvad så finder du de bedste rekvisitter til kampen her. Made4Men har lynhurtig og sikker levering. Du slipper derfor for at stå og forklare dig foran en smuk dame på apoteket.

Hvorfor bruge ansigtsvask?

Noget af det første du bemærker når du møder en ny person er vedkommendes ansigt. Alene af den grund er det vigtigt at sørge for at dette bare spiller, så du holder selvtilliden i top. Der er utrolig mange faktorer der spiller ind i forbindelse med uren hud, og nogle af disse kan vi heldigvis have indflydelse på. Af disse kan fremhæves kost, vaskepulver eller shampoo.

Så før du begynder at reparere problemet med en ansigtsvask, anbefaler vi, at du også tænker over hvad der foruden udefrakommende uundgåeligheder kan være årsag til din huds tilstand.

Førhen har ansigtsvask være tiltænkt kvinder, men i de seneste år har ansigtsvask til mænd taget fart. Det kan være svært at vide præcis hvordan vi skal gøre det rigtigt og få det optimale ud af produkternes virkning, så derfor vil vi gerne guide dig igennem det her.

Hvornår og hvordan bruger jeg ansigtsvask?

Ansigtsvask skal gerne foretages to gange dagligt for optimal virkning. Grunden til dette er, at man om morgenen renser snavsen væk, der har sat sig i løbet af natten, og samtidigt forebygger imod dagens forurening. Man vasker igen om aftenen for at fjerne det skidt der har sat sig på ansigtet i dagstimerne, og det anbefales at både ansigt, nakke og hals vaskes, og at man skyller sig grundigt efter hver rensning. Er du stadig lidt i tvivl så følg disse 6 steps:

Step 1: Det allerførste du gør er at vaske dine hænder (Du ønsker ikke at tilføre flere urenheder end nødvendigt).

Step 2: Gør derefter dit ansigt vådt med lunken vand.

Step 3: Kør ansigtsvasken ud i hænderne og skum det op inden påføring på huden, for at aktivere det.

Step 4: Smør det ud på ansigtet, hals og nakke. Vær forsigtig ved områderne omkring øjnene (Indeholder sæben korn, så gnid dem stille og roligt rundt i ansigtet).

Step 5: Lad sæben virke et øjeblik og vask derefter af med køligt vand for at lukke porerne.

Step 6: Tør ansigtet med et rent håndklæde eller viskestykke.

Ansigtsvask bedst i test

Inden du køber dig en ansigtsvask er det vigtigt at du klargør, præcist hvad det er for et problem du ønsker at løse, så du findet det produkt der er allermest hensigtsmæssigt for dig.

Søger du en ansigtsvask til fedtet hud? Eller en ansigtsvask til uren hud? Har du mere sart hud end andre skal du måske lede efter en ansigtsvask uden parfume og parabener. Eller prøver du at finde en ansigtsvask mod acne? Årsagerne kan være vidt forskellige, men det er vigtigt at du leder med de rigtige briller på.

Vi har derfor testet vores ansigtsvaske og lavet korte og præcise beskrivelser til dig, for at gøre det mere overskueligt og håbe, at du vælger den vask der ender med at give dig den reneste og lækreste hud.

Bedst i test – Redningsvasken til T-zonen

Man går aldrig galt i byen, når man vælger Biotherm – og slet ikke med denne ansigtsvask, som er vores bedst i test! Den er specielt udviklet til at modstå urenheder i T-zonen, som indbefatter pande, næse og hage.

Ansigtsvasken går ind fjerner urenheder og renser helt ned i dybden. Den fjerner både eksisterende urenheder samtidig med, at den forebygger og nedsætter risikoen for bumser og andre urenheder fremadrettet. Det gør den ved at reducere produktionen af talg og fedt.

Du bliver overrasket over resultatet! Din hud vil føles frisk og mat, da ansigtsvasken er udviklet til ikke at udtørre din hud.

Bedst i test

Bedst til prisen

Her får du hele 300 ml. rensende og plejende middel der bekæmpe urenheder til en superskarp pris. Denne ansigtsvask fra Baxter of California er sammensat af flere effektive planteekstrakter og indeholder bl.a. Aloe Vera, Ginseng og kokosnødder, der går ind og virker betændelseshæmmende og samtidigt efterlader dig med en blød og frisk hud.

Ansigtsvasken arbejder utrolig hurtig, og er derfor god til dig der har travlt, men stadig ønsker at se godt ud.

Australsk mirakelmiddel

I Australien vokser det vilde Melaleuca-træ som også går under betegnelsen Te-Træ. Te-Træ betegnes som verdens stærkeste naturlige svampe – og bakteriedræbende middel. Denne ansigtsvask indeholder 0,9% antiseptisk Te Træ olie som blandt andet bekæmper uren hud og bumser.

Den er udviklet til at matche alle hudtyper, og ligesom de foregående er denne også ekstrem god til både at rense huden men også efterlade dig men en hud der føles naturlig og glat.

Vi kan med stor fornøjelse anbefale dig denne ansigtsvask, efter vores test.

Det billige alternativ

Clearasil Daily Clear Skin Perfecting Wash er til dig der ønsker en mild og forsigtig rensning af ansigtet, og øsnker at opnå fugtig og blød hud. Den har mikrokorn der fjerner snavs, olie og bakterier fra huden, så du vil opleve færre urenheder.

Derudover fjerner den døde hudceller, og sørger for at porerne ikke bliver tilstoppet. Alt i alt et effektivt alternativ til dig der ønsker at holde dit ansigt rent og nydeligt. Vi har testet – og vi er vilde med den!

Hvis du ikke synes at nogen af de ovenstående ansigtsvaske helt matchede dit behov, så har vi heldigvis flere liggende på vores site.

Summary