Af • 14 June, 2018

Er du også træt af uren eller fedtet hud? Ansigtsvask er en hurtig vej til en ren og imødekommende hud. Det er tydeligt at se, at vi mænd er begyndt at gå mere op i os selv og vores udseende. Derfor har vi påtaget os målet at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig at finde ud af, hvordan du tager dig bedst af dit ansigt.

Måske døjer du med uren eller fedtet hud. Måske har du besluttet dig for at tage kampen op imod de irriterende bumser, der altid popper frem når du mindst har brug for det. Uanset hvad så finder du de bedste rekvisitter til kampen her. Made4Men har lynhurtig og sikker levering. Du slipper derfor for at stå og forklare dig foran en smuk dame på apoteket.

Hvorfor bruge ansigtsvask?

Noget af det første du bemærker når du møder en ny person er vedkommendes ansigt. Alene af den grund er det vigtigt at sørge for at dette bare spiller, så du holder selvtilliden i top. Der findes desværre utrolig mange usunde ting i vores miljø og omgivelser som ikke kan undgåes at vise sig.

Der er utrolig mange faktorer der spiller ind i forbindelse med uren hud, og nogle af disse kan vi heldigvis have indflydelse på. Af disse kan fremhæves kost, vaskepulver eller shampoo. Så før du begynder at reparere problemet med en ansigtsvask, anbefaler vi hos Made4Men, at du også tænker over hvad der foruden udefrakommende uundgåeligheder kan være årsag til din huds tilstand. Et råd til en renere hud er at sørge for at indtage rigeligt med vand. Op til 13 glas om dagen, og i varme perioder gerne det dobbelte. Vand er med til at rense ud i dit system.

Når du mener, at du har gjort dette, så er der heldigvis hjælp at hente for både at afhjælpe et eksisterende problem, men også forebygge og beskytte imod fremtidige uønskede urenheder i din hud.

Førhen har ansigtsvask være tiltænkt kvinder, men i de seneste år har ansigtsvask til mænd taget fart. Det kan være svært at vide præcis hvordan vi skal gøre det rigtigt og få det optimale ud af produkternes virkning, så derfor vil vi gerne guide dig igennem det her.

Hvornår og hvordan bruger jeg ansigtsvask?

Ansigtsvask skal gerne foretages to gange dagligt for optimal virkning. Grunden til dette er, at man om morgenen renser snavsen væk, der har sat sig i løbet af natten, og samtidigt forebygger imod dagens forurening. Man vasker igen om aftenen for at fjerne det skidt der har sat sig på ansigtet i dagstimerne, og det anbefales at både ansigt, nakke og hals vaskes, og at man skyller sig grundigt efter hver rensning. Er du stadig lidt i tvivl så følg disse 6 steps.

  • 1. Det allerførste du gør er at vaske dine hænder. (Du ønsker ikke at tilføre flere urenheder end nødvendigt.)
  • 2. Gør derefter dit ansigt vådt med lunken vand. (For varmt eller for koldt vand vil chokere og stresse din hud).
  • 3. Kør sæben ud i hænderne og skum det op inden påføring på huden. (For at aktivere det)
  • 4. Smør det ud i ansigtet, hals og nakke. Vær forsigtig ved områderne omkring øjnene. (Indeholder sæben korn så gnid dem stille og roligt rundt i ansigtet.)
  • 5. Lad sæben virke et øjeblik og vask derefter af med lunken vand. (Du kan afslutte med koldt vand for at lukke porerne, men undgå at overdrive.)
  • 6. Tør ansigtet med et rent håndklæde eller viskestykke.

Test af ansigtsvaske

Inden du køber dig en ansigtsvask er det vigtigt at du klargør, præcist hvad det er for et problem du ønsker at løse, så du findet det produkt der er allermest hensigtsmæssigt for dig. En ansigtsvask er ikke bare en ansigtsvask, da de bliver udviklet til at varetage vidt forskellige opgaver. Søger du en ansigtsvask til fedtet hud? Eller en ansigtsvask til uren hud? Har du mere sart hud end andre skal du måske lede efter en ansigtsvask uden parfume og parabener. Eller prøver du at finde en ansigtsvask mod acne? Årsagerne kan være vidt forskellige, men det er vigtigt at du leder med de rigtige briller på.

Vi har derfor lavet korte og præcise beskrivelser for at gøre det mere overskueligt for dig, og forhåbentligt sørget for, at du vælger den vask der ender med at give dig den reneste og lækreste hud.

Ansigtsvask bedst i test 2018

Man går aldrig galt i byen når man vælger Biotherm. Vinderen af 2018 er udviklet specielt til at tage urenheder i T-zonen som indbefatter pande, næse og hage. Her forekommer uren hud hyppigst, og Biotherm har derfor lagt alt fokus på at finde ud af hvad dette skyldes særligt i disse områder. Det går ind og arbejder i huden og fjerner urenheder og renser helt ned i dydben. Den fjerner de urenheder som allerede eksisterer, men går desuden også ind og nedsætter risikoen for bumser fremadrettet, da den reducerer produktionen af talg og fedt. Selvom den går ind og arbejder koncentreret udtørrer den ikke huden, men efterlader den frisk og mat.

Ansigtsvasken anvendes én gang om morgenen inden barbering og én gang om aftenen for at fjerne dagens skidt. Påfør en lille smule mousse i hånden på størrelse med en ært, skum op og smør ansigt, hals og nakke og vask grundigt efter. Du vil blive overrasket over resultatet. Det tør vi godt garantere.

Bedst til prisen

Her får du hele 300 ml. rensende og plejende middel der bekæmpe urenheder til en superskarp pris. Denne ansigtsvask er sammensat af flere effektive planteekstrater og indeholder blandt andet Aloe Vera, Ginseng og kokosnødder, der går ind og virker betændelseshæmmende og samtidigt efterlader dig med en blød og frisk hud. Dette er en ansigtsvask der arbejder utrolig hurtig, og er derfor god til dig der har travlt, men stadig ønsker at se godt ud.

Australsk mirakelmiddel

I Australien vokser det vilde Melaleuca-træ som også går under betegnelsen Te-Træ. Te-Træ betegnes som verdens stærkeste naturlige svampe – og bakteriedræbende middel. Denne ansigtsvask indeholder 0,9% antiseptisk Te Træ olie som blandt andet bekæmper uren hud og bumser. Den er udviklet til at matche alle hudtyper, og ligesom de foregående er denne også ekstrem god til både at rense huden men også efterlade dig men en hud der føles naturlig og glat.

Mirko-perler til dydbegående rensning

Denne sæbe fra L’Oreal er dermatologisk testet og indeholder eksfolierende mikro-perler. Perlerne løsner op i din hud og er med til at give en endnu mere dybdegående rensning end mange andre sæber. L’Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub gør det eksempelvis stort set umuligt for hudorme at overleve da perlerne i første omgang blidt graver i huden, og dernæst tilfører huden et plejende middel der styrker hudens egen modstandskraft og forebygger mod daglige aggresioner og irritationer.

Det billige alternativ

Clearasil Daily Clear Skin Perfecting Wash er til dig der ønsker en mild og forsigtig rensning af ansigtet, og øsnker at opnå fugtig og blød hud. Den har ligesom den foregående mikrokorn der fjerner snavs, olie og bakterier fra huden, så du vil opleve en færre urenheder. Derudover fjerner den døde hudceller, og sørger for at porerne ikke bliver tilstoppet. Alt i alt et effektivt alternativ til dig der ønsker at holde dit ansigt rent og nydeligt.

Hvis du ikke synes at nogen af de ovenstående ansigtsvaske helt matchede dit behov, så har vi heldigvis flere liggende på vores site.

Summary