Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Jack Black Beard Lube Conditioning Shave (177 ml)

Andre lignende varer

Andre har også købt

Anmeldelser

4 af 4 bedømmelser

4.5


75%

0%

25%

0%

0%

Ansvarsfraskrivelse: Anmeldelserne er er ikke udtryk for Made4men.dk’s beskrivelse af produktet, men repræsenterer udelukkende brugernes egne holdninger.

john

Verificeret køb
October 5, 2021 14:44

Rigtig god !

5 stjerner siger alt !

Bjarne Gyldendorf Brusen

Verificeret køb
July 26, 2020 07:58

Ville ønske, at jeg havde kendt Jack Black før i tiden!

Lige siden at jeg var helt ung og begyndte at barbere mig, har jeg døjet med øm og brændende hud. Jeg har tit måtte står 30 min. udenfor i regn, blæst eller sne, for at få min hals og ansigt til at køle ned. Jeg har prøvet alle de gængse mainstream produkter til sart hud, uden effekt overhovedet. Men da jeg prøvede denne fik jeg en overraskelse! Jeg kan nu barberer mig med skraber (proglide power) hver 2. dag, uden problemer overhovedet. Kunne sikkert også hver dag, hvis behovet var der. Jeg har købt både dette produkt, og den store halv liters flaske. Derudover er jeg begyndt at bruge Jack Black Post Shave Cooling Gel, som også er helt fantastisk.

Anders Schrøder

Verificeret køb
May 5, 2018 14:09

Min hud reagerer overhovedet ikke negativt på barbering mere

Efter at have startet min barberingskarriere med gilette fusion gel sensitive, fandt jeg ud af at min hud reagerede meget mindre på en gammel march 3 skum. Undersøgte markedet og fandt ultrashave som lovede guld og grønne skove - men den var en skuffelse. Jeg lider af uren og meget følsom hud i ansigtet og ultrashave hjalp overhovedet ikke på dette. Men det gør Jack black barber cremen! Huden bliver blød og fin, samtidig med at barberingen foregår nemt og bliver synligt tættere. Min hud reagerer overhovedet ikke negativt på barbering mere - hverken med min Philips shaver eller gillette fusion power skraber... 5 ud af 5 stjerner

Rob Jourdan

Verificeret køb
January 26, 2019 09:25

Jack Black Beard Lube Conditioning shave

Den skal jeg vænne mig til. Det føles som om barberskum tager bedre fat i skægget. Jeg bruger den til første omgang og skum, til anden barbering.

Made4Men teamet

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os