Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

dag-til-dag levering

dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Kreatin

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Hvis du vil øge din muskelmasse eller mindske muskelømhed og restitutions tid, så skal du prøve kreatin. Kreatin øger indholdet af kreatinfosfat i dine muskler, som fremmer din præstationsevne.

Kreatin er bedst til sportsgrene med hurtig og høj eksplosivitet, så som styrketræning, sprintere eller is-hockey. Dyrker du meget eller hård sport, så kan du sammen med den rette træning, opnå en meget større muskelmasse ved brug af kreatin.

Vil du værre større og mere muskuløs, så finder du vores udvalg af kreatin lige herunder.

Bestsellere

På lager
dag-til-dag levering

Sådan gør du

  • Afvej 3 gram kreatin, eller anvend den vedlagte måleske.
  • Bland pulveret med enten vand, mælk eller den væske du synes er bedst.
  • Tages efter træning.

Indtagelse

Der er mange diskussioner om hvornår, man skal indtage kreatin. Vi anbefaler at man tager det efter træning, sammen med nogle hurtige kulhydrater. Man siger at man efter træning øger insulinresponset, og at man derfor også optager kreatin nemmere i kroppen.

Det er vigtigt at du ikke overskrider den anbefalede dosis på 3 gram, uden aftale med din læge.

Bivirkninger

Der er som udgangspunkt ingen dokumenterede sundhedsrisici ved at tage kreatin, men man siger, at det er godt at holde en pause efter 6-8 ugers brug. Det er i forhold til kroppens egen kreatin produktion, som kan gå i stå hvis du tager kreatin for længe. Dette er et meget omdiskuteret emne, men man kan lige så godt være på den sikre side, og holde en lille pause.

Få større muskler

Det er vigtigt at du minder dig selv om, at kreatin ikke er et mirakel middel. Det er ikke alle der får samme effekt, og det sker ikke hen over natten. De effekter kreatin har er:
  • Øget kapacitet, dvs. flere repetitioner i korte træningsøvelser.
  • Større muskelmasse kombineret med styrketræning og kost.

Når man tager kreatin, binder du mere væske i musklerne, så du kommer til at se større ud. Selve dine muskelceller bliver også stimuleret, og vokser også. Det vigtigste om kreatin er, at det ikke er en mirakel kur. Det kan give dig et boost i din træning, sammen med en varieret kost.