Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Forlænget retur frem til 1. februar 2024

ingen produkter fundet

Menu

Biotherm

Trine Balleby

Kosmetolog & hudekspert

De kendte produkter fra Biotherm udretter fantastiske resultater for både mænd og for kvinder.

Biotherms skønhedsprodukter er et must-have i toiletskabet og er en sikker vinder hver gang.

Køb Biotherm online og billigt lige her hos Made4men.dk

Hvad er Biotherm?

Termalplankton er en bestemt form for mikroflora, som blev skabt af naturen selv for ca. 3 milliarder år siden. Planktonen lever i bestemte svolholdige og termiske kilder som ligger i mineralrige bjergområder.

Termalplankton blev opdaget for ca. 50 år siden at hold biologer, der idag er en del af Biotherm. Det var på dette tidspunkt at biologerne fandt ud af de fantastiske egenskaber planktonen har for huden.

Efter 20 års forskning af termalplanktonen besluttede de for at fremstille det som blev verdens første hudplejeserie til mænd i 1985 og er klart i føretrøjen inden for hudpleje til mænd.

Biotherm er en lang række forskellige serier der hjælper med at pleje både ansigt og krop. Produkterne fra Biotherm er super nemme at benytte sig af, og indebære alt fra både renseprodukter, pleje toning til alle typer hud. Der findes produkter til hudpleje af fedtet, følsom eller tør hud.

Produkterne fra Biotherm et specielt udviklet til at bruge hudens egne processer, der på den måde gør at produkterne både har mulighed for at helbrede samt genopbygge huden ved blot at styrke dens eget forsvar.

Biotherm har lavet en lang række forskellige serie med forskellige formål. Dette indebære blandt andet serier der hjælper mod aldring, problemer omkring øjnene eller akne f.eks.

Biotherm bestsellers

Lait Corporel Body Milk
Bodylotion, der opfrisker og fugter din hud. Den passer til alle hudtyper og trænger hurtigt ind i huden, uden at fedte. Denne bodylotion vil give din hud et friskt boost og øge elasticiteten til et passende niveau.

Blue Therapy Red Algae Uplift Cream
Denne creme har en opstrammende og beroligende effekt, den giver samtidig din hud en ungdommelig effekt og en følelse af en dejlig glød. Cremen er til alle hudtyper og bekæmper linjer og rynker i din hud.

Biotherm Deo Pure - Roll-On (75 ml)
Denne Deo Pure fra Biotherm vil aktivt gå ind og forebygge svedlugt og fjerne den. Den vedvarende effekt i 24 timer gør let for dig at slippe af med svedlugten, som kan påvirke dig i løbet af dagen eller natten.

Gode guides til din hud