Af • 30 November, 2018

Det kan være utrolig svært at finde rundt i de tusindvis af plejeprodukter der efterhånden findes til mænd. Nogen vil nok endda mene at plejeprodukter er for kvinder og andre feminint anlagte.

Tendensen er dog en anden for tiden og det bliver mere og mere populært for mænd at bruge plejeprodukter, og heldigvis for det! Derfor har vi hos Made4men sat os ned og fundet 5 produkter som vi tror du ikke bruger, men som du burde bruge. Læs med her hvorfor!

Natcreme

Det er altid godt at bruge creme i forskellige afskygninger. Altid. Det er dog om natten din hud restituerer efter en lang dag med forskellige belastninger. Derfor er det en rigtig god ting at bruge en natcreme, for at hjælpe huden med denne proces.

Når du vælger en natcreme, skal du nærmest kigge efter egenskaber der er modsat en god dagscreme. Dagscremer har nemlig ofte kvaliteter der hjælper med at blokere ting i hverdagen, som er dårligt for huden. Det er ting som sollys og generel forurening.

Disse ting burde ikke være en faktor, når du ligger og sover – hvorfor du skal vælge en creme der er tilpasset dette. Huden mister utrolig meget vand i løbet af natten, så en stærk fugtighedsgiver er at foretrække her, så du holder din hud fugtig.

Salt spray

Et fantastisk produkt til håret. Ideelt til mænd, der gradvist får tyndere eller mindre hår. Salt spray giver nemlig håret mere fylde og får det til at se ud som om, der er mere hår end der i virkeligheden er.

De fleste kender effekten saltvand har på håret efter en tur i havet og det er samme effekt en salt spray har. Det kan også bruges til at style håret og er i øvrigt ikke skadeligt på samme måde som eksempelvis voks.

Man bruger salt spray på fugtigt hår.

Anti-age øjencreme

Øjnene er altid meget afslørende i forhold til en persons alder og den meget sarte hud omkring øjnene er også mere modtagelig over for hverdagens belastninger.

Du kan ikke sætte din lid udelukkende til fugtighedscremer, for at gøre skaden god igen og holde de trætte og slidte øjne væk. Ikke nok med at de er utilstrækkelige, så kan de også forårsage render under øjnene, så det ser ud som om du har taget den tiende all-nighter i streg. Jo før du begynder at bruge en anti-ageing øjencreme des bedre. Det er altid nemmere at forebygge end at reparere.

Vil du bekæmpe rynker? Så er en øjencreme med en masse fugtighedsgivere og solfaktor en rigtig god løsning. Poser under øjnene? Så skal du afprøve en gel, der kan gøre din hud tykkere og arbejde med blodårene, der forårsager problemet.

Balsam

Måske bruger du allerede balsam, men hvis ikke så skulle du prøve det. Om man har langt eller kortere hår er ligemeget, en balsam tilføre nemlig en masse lækre ingredienser til dit hår. En balsam styrker både dit hår og din hovedbund.

Efter du har brugt en shampoo, som renser dit hår fri for snavs og andre urenheder, som håret bliver udsat for i løbet af dagen/natten, er det nødvendigt med noget ekstra fugt og pleje til dit hår. Balsam går nemlig ind og tilføre en masse fugt til dit hår, så det bliver blødt og lækkert at røre ved. Derudover kan en balsam give dit hår volumen og glans til det tørre og spaltede hår.

Prøv en balsam og mærk hvordan dit hår bliver nemmere at have med at gøre. Det bliver nemmere at redde ud, style og meget mere lækkert at røre ved. En balsam går hånd i hånd med en shampoo!

Duftfri deodorant

Alle mænd burde have en signatur duft, der repræsentere netop dem. Den duft der kan få eks-kæresten til at vende sig om på gaden og kigge desperat efter dig, når hun får et snært af den på gaden.

Det kan dog være lidt svært at have en duft, når alle de produkter du bruger dufter af forskellige ting. Det kan hurtigt blive en blandet fornøjelse og det er ofte ikke behageligt for nogens lugtesans.

Derfor anbefaler vi dig at bruge en neutral antiperspirant og så tilføre din egen duft efterfølgende i form af en parfume. Lad de professionelle parfumerier om at blande duftene.

Vi håber, at du er blevet en lille smule klogere og er mere bevidst om hvad disse 5 plejeprodukter kan gøre for dig af personlig pleje.