Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Dovo Solingen

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

Barbergrej udført i grundig tysk kvalitet. Lige siden starten af 1906 har Dovo Solingen produceret det ypperste inden for redskaber til personlig pleje I dag er brandet forbundet med kvalitet og lækkert håndværk.

Dovo Solingen er kendt i hele verden og brandet er altid garant for barberingsudstyr i absolut topklasse - lige meget om det er shavetter, barberknive eller barberkoste.

Made4men.dk er officiel forhandler af Dovo Solingen i Danmark. Kontakt os gerne, hvis du savner et specifikt produkt fra Dovo Solingen og så skal vi forsøge at skaffe det hjem til dig.

Bestsellere

Dovo Solingen

Dovo Solingen går utroligt meget op i den klassiske barbering. De har sans for detaljen, og skaber mesterværker i rustfrit stål. De skaber produkter, som er på forkant med teknologien, og stadig har den design mæssig kvalitet, fra den klassiske vådbarbering.

Det der en oplevelse i sig selv, at barbere sig på den klassiske måde. Du skal klart vælge det, hvis du har passion for barbering, og ønsker at nyde hver eneste barbering. Levetiden på produkterne, er det som er meget anderledes, ved den gammeldags barbering.

Moderne barberblade bliver meget hurtigt sløve (medmindre du holder liv i dem med Razorpit), i forhold til en barberkniv, som du du også har mulighed for at få slebet. Produkterne fra Dovo Solingen kan du ofte have resten af livet, hvis du passer på dem.

Gammeldags barbering

Det klassike barbering er mere tidskrævende, end den moderne barbering med skraber. Dog er den mere effektiv, og du undgår tit at huden bliver irriteret. Grunden til at mange mænd får rød og irriteret hud, er fordi det skal gå hurtigt i hverdagen, og at de gerne vil fjerne alt skægget på engang.

Det er der den gammeldags barbering har sine fordele. Det tager længere tid at barbere sig end normalt, men man har tid til at stå at nyde det, og gøre sig umage. Du kan også opnå en ekstremt tæt barbering, og en helt glat hud.

Se artklerne:
 • Hvorfor old shcool barbering?
 • Strop og ragekniv - Old is the new black!


 • Slibning af barberkniv

  Når du nu er gået all in på den klassiske barbering, er det også vigtigt at du passer på dit udstyr. Hvis du vil have din barberkniv til at holde længere, er det vigtigt, at have en god læderstrop, til at holde den skarp.

  Hvis du vil have din barberkniv, til at være ligesom ny, skal du have fat i en, der kan slibe kniven fra bunden. Den ultimative slibning foregår på en japansk natursten, så hvis du virkelig har passion for din barbering skal du have det gjort ordentligt.

  Sådan gør du:
  1. Hvis du har en hanging strop, skal du fiksere den ene ende, og holde den stram med hånden.
  2. Hold den skarpe side af kniven væk fra dig selv, og bevæg den nedad.
  3. Du skal undgå at "rulle æggen". Dvs. at lade stroppen rulle rundt om bladet, da det sløver den.
  4. Give den 30 strøg, eller til du synes den er skarp.
  5. Så er du klar til barbering.