Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Murad

Kathrine

Kathrine Lund

Ekspert inden for hudpleje

Her finder du den komplette ansigtsplejserie fra Murad, udviklet af amerikaneren Dr. Howard Murad, som er uddannet hudlæge og farmaceut.

Find den serie af Murad creme, der passer præcis til din hudtype. Du kan sammensætte produkterne så de passer til din hud.

Historien bag Murad

Det amerikanske brand Murad blev grundlagt i 1989 af en mand der hed Dr.Howard Murad.
Murad og deres team er et af verdens førende inden for hudpleje og de har en enestående viden fra 1989 og frem til idag inden for hudpleje. De har siden dengang brugt energi på at udvikle deres produkter og integreret sig med højteknologiske kvalitetsprodukter, der gør huden sund indefra.

The Murad Recipe

Dr. Murad begyndte på et tidspunkt at videreudvikle på sine produkt formularer for, at hjælpe sine kunder og patienter. Ud fra hans forskning afslørede han tre grundlæggende forudsætninger for opretholdelsen af en sund hud. Han indså nødvendigheden for at tage højde for alle tre, uanset hvilket hudproblem man nu havde.

Dr. Murad's produkter er siden 1992 nu baseret på "Murad opskriften".

De tre trin i Dr. Murads opskrift er:


1. Fugtindgivende ingredienser

Tørhed er en af de mest almindelige hudproblemer og noget som rigtig mange oplever. Derfor tilførte Dr. Murad fugtgivende ingredienser i alle sine produkter for at komme problemet til livs. Disse elementer forbedrer huden til at tiltrække og fastholde vand på både overflade og celleniveauet.

Derudover inkluderede Dr. Murad essentielle fugtgivende ingredienser i from af fedtsyrer og ceramider i formularen, som er med til at genvinde en optimal fugtbalance i huden.

2. Anti-inflammatoriske ingredienser

Dr. Murad tilføjede også ingredienser til hans formularer, som skulle bekæmpe rødme, skader på væv og formeringen af celle ødelæggelse. Ved at tilføje disse ingredienser giver hans hudplejeprodukter evnen til at berolige og lindre huden.

3. Antioxidant ingredienser

Det sidste hudproblem han ville bekæmpe i hans formular var skader forårsaget af frie radikaler. Ved at tilføre frie radikal bekæmpende antioxidanter i sine formularer blev Dr. Murad i stand til at tilbyde et helt nyt niveau af beskyttelse mod celleskader. Dette er også kendt som C og E vitamin.

Kort sagt vil alle Murad fantastiske produkter sikre dig en smuk og velplejet j hud! Murad har fuldstændig ændret hudpleje gamet med alle hans legendariske resultater.

Hele 18 patenter har Murad anskaffet sig igennem tiden, heriblandt forhindring af rynker, nke og cellulitis (inflammation i hudens bindevæv)

Læs den ultimative guide mod uren her >>