Af • 8 September, 2022

Hvis du også er én af de personer, der rører din næse ofte, så er du ikke den eneste. Du lægger måske også mærke til at din næse ofte er fedtet eller har en uren hud, og dette kan netop skyldes, at du ofte rører ved din næse.

Det kan selvfølgelig også skyldes noget biologisk, da området omkring næsen har rigtig mange talgkirtler, og dermed kan der hurtigt blive fedtet og urent omkring næsen. Uren hud ved næsen er altså et stort problem hos mange, så frygt ej – du er ikke alene.

Hvordan fjerner jeg uren hud ved næsen?

Dette kan højst sandsynligvis skyldes at man ikke får vasket næsen ordentligt, men det er der heldigvis også en guide til. Herunder finder du en guide til hvordan du kan vaske næsen og fjerne uren hud fra næsen. Du kan også ved hjælp af denne metode forebygge uren hud på næsen.

Hvis du som mand døjer med uren hud på næsen, anbefaler vi ansigtsplejesættet fra Njord “Perfect Face”. Du finder de mest essentielle hudplejeprodukter til mænd, når du skal bekæmpe og forebygge uren hud på næsen og resten af ansigtet. En ansigtsvask og ansigtscrene, som skal bruges dagligt og en scrub og ansigtsmaske, som skal bruges 1-2 gange ugentlig. Du får guide til brug og gratis toilettaske med i sættet.

Råd 1 – ansigtsvask

Start med at vaske dit ansigt. Du skal ikke kun fokusere på at vaske området ved næsen, men hele ansigtet skal altså vaskes.

Vigtigheden af at få afrenset huden i ansigtet er undervurderet. Der opstår lynhurtigt problemer, såsom urenheder omkring næsen, tilstoppede porer og hudorme. Brug her en ansigtsvask der passer til dig og din hudtype – gerne både morgen og aften.


Råd 2 – ansigtsscrub

Når du har vasket ansigtet, så skal du bruge en ansigtsscrub. Dog kun 1-2 gange i ugen. Den fjerner de døde hudceller, der ligger på hudens overflade. Det er derfor vigtigt at få peelet huden – især omkring næsen jævnligt, så urenhederne holdes på lang afstand.

Når du skrubber skal du ikke gå hårdt til den. Du skal gøre det varsomt og med blide bevægelser. Du må gerne skrubbe en anelse hårdt, men overdrivelse af dette vil skade mere end det vil gavne.

Råd 3 – ansigstmaske

En ansigtsmaske ligeledes 1-2 gange om ugen er også anbefalelsesværdigt, da dette er med til at forebygge uren hud i ansigtet og dermed også på næsen. Ansigtsmasker er et effektivt råd til at bekæmpe urenheder, især i T-zonen, som indbefatter næsen.

Du finder både ansigtsmasker, som er udviklet til at minimere porerstørrelsen i huden, til at forebygge urenheder og hudorme og ansigtsmasker til at fugtgive tør hud.

Nedenunder har vi udvalgt nogle af de bedste ansigtsmasker du finder hos Made4men.


Råd 4 – ansigtscreme

Afslut altid din plejerutine med en god ansigtscreme. Hvis ikke huden får det optimale fugt, som den skal have, kan det også udløse uren hud ved næsen (T-zonen).

En ansigtscreme reparere, giver fugt og beskytter huden i ansigtet, så huden bliver mere modstandsdygtig overfor bl.a. urenheder og snavs.

Brug altid en ansigtscreme både morgen og aften, for at give din hud det bedste og mest effektive resultat af en pæn hud – uden urenheder om næsen.

Råd 5 – hudormefjerner

Et godt tip til dig der ikke har de bedste fingerfærdigheder, eller blot bare vil gøre det nemmere for dig selv at skulle tage kampen op mod hudormene – så anbefaler vi “Blackhead Remover”.

Dette redskab er udviklet til at fjerne hudorme, bumser og andre urenheder i ansigtet på en nem og effektiv måde. Den har en vinklet løkke, som gør det nemt at indfange hudormene. Giv dig selv en professionel ansigtsbehandling med en hudormefjerner. Den fås både og stor og lille og bekæmper uren hud ved næsen.

Råd 6 – næsestrips

Du kan med dybderensende næsestrips fjerne hudorme og urenheder på næsen vildt effektivt! Og nemt!

Der er kun ét step i behandlingen og du skal blot sidde med næseplasteret i 10-15 minutter og fjerne den langsomt og forsigtigt herefter. Det er virkelig en fantastisk måde at komme de sorte banditter til livs på.

Hvis du døjer meget med urenheder på næsen i form af hudorme og irritationer, skulle du gøre dig selv en tjeneste og prøve disse!

Nu er der kun én ting at sige. Kom igang og få styr på uren hud ved næsen!

Summary
Uren hud ved næsen
Article Name
Uren hud ved næsen
Description
Næsen har stor betydning for vores opfattelse af skønhed. Derfor er det vigtigt, at du altid holder næsen ren og hygiejnisk hele tiden.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine