Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

T-shirts

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

T-shirts kan man altid bruge - det kan blandt andet bruges under en skjorte, eller bare som en helt almindelig t-shirt, der giver dig et rigtig pænt og casual look. At bruge en t-shirt går aldrig af moden.

Herunder finder du vores yndlings kortærmede t-shirts fra de mest kendte mærker. Du finder blandt andet mærker som Armani, Dior, Equmen og JBS, der alle boomer af kvalitet, lækker pasform og stilet udseende - lige som man gerne vil have det.

Du får ikke bedre kvalitets t-shirts end dem fra de mest kendte mærker - det giver i hvert fald også en ekstra grad op på din selvtillid.

Bestsellere

T-shirts til mænd

Hos Made4men forhandler vi basic t-shirts i sort og hvid, fordi vi mener at alle mænd skal have mulighed, for at få fingrene i en helt almindelig t-shirt, som kan bruges til alle formål.
Vi går meget op i at vores kunder for den bedste kvalitet og design, og derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt produkt, så du er garanteret at du får de bedste produkter til en super god pris.

Undertrøje

Mange mænd kan godt lide at have en undertrøje på, hvis de for eksempelvis har en skjorte eller lignende på. Her passer de forskellige t-shirts fra vores sortiment perfekt til.

De er alle nogle utroligt lækre og bløde modeller, som man nemt kan have under en anden trøje, uden at de kommer til at irritere eller side i vejen, og der er mange fordele ved at have en trøje inden under.

Ved at have en trøje under din skjorte, kan det være nemmere at holde varmen, når det er meget koldt udenfor, fordi den fungere som et ekstra lag, der gør det sværere for kulden, at trænge ind på din hud.

Svedpletter
En undertrøje kan også hjælpe med at skjule svedpletter, hvis du for eksempelvis har problemer med sved under armene eller på ryggen, kan en undertrøje ofte tage de værste pletter, og på den måde kommer du ikke til at svede igennem.

Har du dog et større sved problem, som ikke kan skjules ved at tage en undertrøje på, anbefales det at du får fat i en antiperspirant.

Vi anbefaler: - Maxim Antiperspirant Deodorant