Af • 2 February, 2019

Mænd har hår overalt på kroppen. Nogle har en smule, og andre har en hel del. Nogle lader det gro, og andre får foretaget en hårfjerning. Nogle bruger hårfjerningsvoks og hårfjerningscreme, og nogle kører lige på og hårdt uden brug af hjælpemidler. Hårfjerning for mænd lyder som en simpel opgave, men der er mange processer og valg, der skal overvejes undervejs.

Ønsker du en soigneret stil? Er du mere skovmandstypen? Er det besværet værd? Er det ikke smertefuldt? Skal du bruge en skraber eller en elektronisk bodytrimmer? Stilen er helt op til dig, men hårfjerning behøves hverken være besværligt eller smertefuldt. Vi har samlet den ultimative hårfjerningsguide for mænd, der giver dig svar på alle dine spørgsmål.

Hårfjerning med voks, skraber eller trimmer

Der er mange måder at angribe uønsket hårvækst på, og hver metode har sine fordele og ulemper. Og heldigvis for det. Traditionelt set opfattes voks som den forældede model, der efterlader dig i smerte og med røde mærker, men metoden har alle dage været en effektiv løsning.

Skraberen er for dig, der ikke er helt klar til at vove dig ud i voksningen og ønsker en mere elegant og pålidelig kilde til hårfjerning. Den elektroniske trimmer er et alternativ til den billige skraber.

En elektronisk bodytrimmer sikrer dig skarpe resultater på kort tid, og du kan selv sætte indstillingerne til dine foretrukne. Sidst men ikke mindst findes der en særlig hårfjerningscreme, som kan fjerne dine hår ved blot påføring under en brusebadstur – men mere om denne særlige teknik senere.

Hårfjerning med creme – billigt og effektivt

Den første metode er hårfjerning med creme. Alle mænd har på et eller andet tidspunkt i deres liv set en voksbehandling og tænkt “godt, det ikke er mig”. Derfor er hårfjerning med cremen fra Veet For Men perfekt til at fjerne uønsket hårvækst. Den er effektiv, smart og nærmest smertefri.

Vurderet på pris og effektivitet er creme en særdeles sublim løsning. Objektivet om at fjerne de uønskede hår sker prompte med cremen, og vi anbefaler denne løsning til den rigtige mand, der foretrækker en hårfri brystkasse.

Veet For Men er effektiv og diskret, hvorpå du let selv kan fjerne uønskede hår på ryg, bryst eller armhuler. Samtidig undgår du små stubbe, der kan opstå ved en klassisk barbering af hårene.

Skraber til ryggen

Hårfjerning behøves ikke kun handle om det stilmæssige. Det er helt normalt at synes, at hår kan være både irriterende og forstyrrende. Uanset om det er hår på ryggen, brystet eller andre steder på kroppen findes der heldigvis løsninger til dig, der gerne vil være lidt mere end gennemsnitligt renlig.

Brysthår emmer af konceptet af mand, og derfor er det sjældent her, vi overvejer at trimme os først. Ryghår har derimod et rygte for at være relativt usexet, og det er sjældent noget, man som mand, eller kvinde for den sags skyld, ønsker at se gro ud.

Ryghår gør sig bare ikke godt på stranden, og til hårfjerning for mænd kan vi til dette formål anbefale vores baKblade Rygskraber, der gør det ellers besværlige arbejde simpelt. Skraberen fungerer som en klassisk skraber – bare egnet til hårfjerning på ryggen. Kan bruges både tørt og vådt. Det justerbare håndtag sikrer, at du får alle vinklerne med.

Elektronik for præcision og effektivitet

Det kan dog tage tid at skulle fjerne hår med de bare hænder. En skraber er for mange tilstrækkeligt, men ønsker man at spare tid og unødige håndkræfter, kan hårfjerning for mænd klares mere effektivt – og præcist. En elektronisk bodytrimmer kan bruges overalt på kroppen, hvor du kan få arbejdet dine hænder hen, og du kan indstille maskinen til dine præferencer. Med en elektronisk hårtrimmer sker din hårfjerning altså skarpt, blødt og overskueligt.

Vi anbefaler Remington BHT2000 Bodytrimmer, idet denne også kan bruges under våde forhold i bruseren. Hårfjerningen sker uden smerter, og du skal ikke bekymre dig om døve blade, der ikke får alle hårene med. Trimmeren har en række specielle funktioner, som sikrer dig, at du får den barbering, som du lige præcis vil have.

Hårfjerningscreme – men hvad er det?

Hårfjerningscreme er helt sikkert den mest ubekendte metode til hårfjerning for mænd. Og det er helt naturligt, for den er ikke specielt udbredt – endnu i hvert fald. Cremen er parabenefri, og du kan ganske smertefrit komme af med uønsket hårvækst alle de steder, som du ønsker.

Cremen indeholder nogle såkaldte microkugler, der via en cirkulerende håndbevægelse løsner hårene. I brusebadet smører du din hårfjerningscreme på det udsatte område, og et par minutter efter påførelsen kan du fjerne både creme og hår.

Det lyder for godt til at være sandt, men metoden er helt uden skadelige parabener og andet, der ikke er godt for kroppen. Denne hårfjerningscreme fra hbc4men efterlader huden blød og medgørlig. Og nej, ikke på den feminine måde, men på den dejlige måde.

Hårfjerning er ikke så slemt igen

Der findes mange forskellige løsninger og metoder til hårfjerning – det handler bare om at finde den rette for dig. Der er masser af variabler som pris, effektivitet, smerte og tryghed, der spiller ind i dit valg, og derfor kan du ovenover selv lave din vurdering ud fra, hvad du føler mest for.

Med skraber og trimmer kommer du til at skulle fjerne hårene lidt oftere, fordi man ikke kommer nært så dybt som med de andre metoder. Kan man som mand tillade sig at fjerne hår? Ja, det kan man sagtens.

Du bliver ikke mindre mandig af at tage manken af ryggen – tværtimod. Hvorvidt hårvækst er uønsket eller ej er helt op til dig selv, og derfor kan hårfjerning være nødvendigt. Hårfjerning for mænd behøves ikke være så besværligt igen – vi har gjort det nemt for dig.

Summary
Den ultimative hårfjernings guide for mænd
Article Name
Den ultimative hårfjernings guide for mænd
Description
Hårfjerning for mænd, er et meget omdiskuteret emne. Både hår vækst og hvilken type kropsbehåring man er til er meget individuelt, og vi prøver derfor at afklare her, hvordan du kan fjerne håret.
Author
Publisher Name
Made4men Magazine
Publisher Logo