Af • 25 January, 2022

Mænd elsker sex, det er der vidst ikke nogen overraskelse i. Men alle mænd er ikke ens når det kommer til valg af sexstilling – nogle mænd elsker missionær og andre doggystyle. Andre mænd fortrækker cowgirl mens nogle forguder skeen.

Mange mænds favorit stilling hænger ofte sammen med “the view” eller bare muligheden for en vild orgasme. Men.. Din favorit sexstilling siger meget mere om dig end du går rundt og tror. Sexeksperter har fundet ud af, at det også kan sige noget om dig og din personlighed.

Made4Men har derfor lavet en liste over de 5 mest populær sexstilling og hvad den siger om dig og din personlighed.

Doggystyle

Stillingen

Hos Made4Men har vi aldrig mødt en mand, som ikke kan lide doggy. Mange mænd mener faktisk, at doggy er sådan vi er skabt til at have sex.

“The doggy lover” elsker at have magten og hans dyr instinkt kommer for alvor frem, når han står i doggy’en og slår sig selv i brystet som “king of the jungle”. Derfor kan “the doggy lover” ofte ende i dumme situationer med sin kvindelige partner, da han ofte kan virke skræmt af intimitet og uromantisk.

Foretrækker du selv lagengymnastik med udsigten af en god bagdel, så ved du nok også, at doggy’en ikke har til formål at hviske søde ord i hendes øre. Nej – “the doggy lover” vil have magten og det skal hans kvinde også kunne mærke.

Pift det op

Som det blev nævnt tidligere, så kan “the doggy lover” virker en smule skræmt af intimitet – så du bliver nød til at tænke over det, hvis du ønsker at tilfredstille din kvinde. Det er ikke nogen hemmelighed, at doggy’en giver entre til en “dyb” omgang og det kan igen skade intimiteten.

Det kan derfor være en god ide, at skifte fra doggystyle til skeen en gang i mellem. På den måde vil du stadig være king of the jungle og samtidig tilfredsstille din partner – fordi hvor meget mand er du, hvis du ikke kan tilfredsstille din kvinde.

Skift mellem sexstillinger, så både dig og kvinden får tilfredsstillelse – på den måde undgår du at hun kommer til at føle sig som et stykke kød!

Missionær

Stillingen

Missionæren er nok uden sammenligning den mest populær sexstilling og ofte standarden for sex. Det er lidt blevet billedet af sex og oftest den stilling vi ser i film og tv serier.

Men vi kan heller ikke komme uden om, at missionæren er en klassiker og den er nok kommet for at blive. Desværre opleves “the missionary man” oftest en smule usikker og kedelig – og derfor søger han ofte action fra hans partner, fordi det kommer ikke fra ham.

“The missionary man” elsker kontrol og det får han 100% i en missionær. Netop derfor er han ikke voldsom begejstret, hvis hans partner forslår nye stillinger eller ideer til den klassiske lagengymnastik. “The missionary man” kan kort beskrives som romantisk og minimal eventyrslysten.

Fotolia_101828343_M

Pift det op

Der er intet forkert i at dyrke sex på den gode gamle måde og være stor tilhænger af en af klassikeren “missionær”. Men du bliver nød til at tage på en lille rejse ind i det ukendte en gang i mellem og prøve at spice sexlivet lidt op.

Hvis dig og kæresten ender i missionæren hver eneste gang, så er du ved at have et problem. Du bliver nød til at udfordre dig selv og gå i nye retninger.

Sexeksperter forslår at skifte fra missionær til cowgirl – Cowgirlen giver den samme intimitet, men tvinger “The missionary man” til at slippe kontrollen og vil uden tvivl pifte sexlivet op!

Skeen

Stillingen

Skeen bliver ofte sat i sammenhæng med at “putte” og sove – og meget lidt maskulint. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse for nogen, at den intime ske er mest populær hos mænd, som er mere følsomme og eftertænksomme.

Men sextillingen er faktisk en smule undervurderet og mænd som foretrækker skeen er på ingen måde tøsedrenge – tværtimod. Sexeksperter omtaler dem som modige og fantastiske elskere, fordi de er passioneret og sætter pris på at fornøje deres partner.

Pift det op

Der er ingen tvivl om, at mange kvinder anser den mere bløde og intime side, som noget positivt. Men det kræver også, at du som mand nogen gange tænker ud af boksen og tager magten. Din kvinde vil have et varieret sexliv og det kan du kun give hende, hvis du prøver at pifte jeres sexliv op.

Det betyder ikke at du ændre dig til en kanin, som bare vil humpe løs. Prøv at find din måde at gøre det på – men det vigtigste er, at du aldrig lader din partner kede sig!

Cowgirl

Stillingen

Er der noget bedre end en omgang sex, hvor hun laver alt arbejdet? Mænd som er store fans af the cowgirl vil med garanti sige nej!

Sextillingen giver en uendelig række muligheder og det fede ved det er, at det er fuldstændig op til hende. Som mand skal du bare ligge og nyde – eller det er der i hvert fald mange mænd som tror. Hvis du lader hende tage styringer og samtidig hjælper lidt til her og der, så har du faktisk skabt en win win.

Kort fortalt har du lige skabt en sexstilling, som giver dig en orgasme ved at give hende en orgasme.

Fotolia_88435848_M

Pift det op

Som det blev nævnt tidligere er der mange tilgængere af the cowgril, som bare ligger og nyder – og hvem vil ikke også gerne det, det er jo en faktisk udsigt dernede fra.

Men mænd i skal tage magten en gang i mellem, hvis i vil pifte det hele lidt op. Du vil opleve at din kvinde vil elske, at magten skifter mellem jer – og så er udsigten jo heller ikke værst, når du lige flipper hende over!

Stående

Stillingen

Sexstillingen i stående position har ikke mange begrænsninger og kan udgøres (næsten) overalt. Skal hun have den op af døren, køkkenbordet eller i badet, ja så er den stående stilling et rigtig godt valg.

Det undre nok ikke nogen, at mænd som elsker den stilling ikke ligefrem kan kaldes kedelige. De er grænsesøgende, eventyrlysten og elsker ideen om at være naughty.

Sexeksperter beskriver “den stående mand” sådan: Mænd som elsker denne sexstilling bliver tændt af chancen for at blive opdaget – og prøver at have så meget sjov som muligt under hans sexlege.

Pift det op

Den stående sexstilling pifter uden tvivl dit sexliv op! Men.. Hvis det er den eneste stilling, som arbejder i – så bliver det meget kedeligt og din partner vil med garanti kede sig.

Det kan derfor anbefales at skifte sexstilling en gang i mellem og det mest naturlige for “den stående mand” vil være doggystyle. Du skal hele tiden gøre sexlivet sjovere og spændende. Du kunne måske overveje at skifte lokation – hvis du tør!

Summary
Hvad er din favorit sexstilling og hvad siger det om dig
Article Name
Hvad er din favorit sexstilling og hvad siger det om dig
Description
Din favorit sexstilling siger ikke kun noget om dig under lagengymnastikken - den siger også meget om dig og din personlighed!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine