Af • 28 January, 2018

Selvom ansigtsvask er et emne, man sjældent snakker om, så er det noget af det bedste du kan gøre for dit ansigt. Ansigtet fortæller nemlig rigtig mange ting om dig og din personlighed. Det er derfor meget vigtigt at du holder ansigtet rent hver dag.

Med den helt rigtige ansigtsvask, så kan du få den velkendte fremstråling, som mange ønsker. Det kræver ikke mere end en god ansigtsvask, før man udstråler glæde, friskhed og sundhed via sit ansigt. Vi har lavet en guide, så du nemt kan følge med i hvilke ansigtsvask der findes og hvordan du bruger den.

Produkter vi anbefaler

Start ud med en god cleanser der kan rense din hud igennem og fjerne den for bakterier og snavns. Så er du godt fra start.

Njord Face Wash

Døjer du med uren hud eller vil du blot forbygge bumser, så er Njord Face Wash lige noget for dig. Njord Face Wash er en klassisk og høj-kvalitets ansigtsvask som opfrisker din hud og fjerner urenheder samt tilstoppede porer.

Ansigtsvasken renser din hud uden at udtørre og indeholder en lille smule menthol så din hud føles frisk og smidig. Derudover indeholder den en unik blanding af olier og glycerin som bibeholder din huds naturlige fugtbalance.

Så hvis du er ude efter en effektiv ansigtsrens, så vil Njords Face Wash bestemt være noget for dig. Den er dejlig nem at bruge og giver dig et ansigt uden urenheder.

Brug derefter en god fugtighedscreme der kan give din hud gløden tilbage! Vi anbefaler denne fra Truefit & Hill, men der findes et hav af forskellige ansigtscremer du kan bruge til formålet.

Truefitt & Hill No. 10 Sensitive Moisturiser

No. 10 Sensitive Moisturer er en parabenefri ansigtscreme, som hurtigt absorberes i huden og sikrer den 24-timers fugt. Den er lavet med pilebark, boragoolie og vitamin E, som er med til både at give pleje til og beskytte din hud.

No. 10 Sensitive Moisturer ansigtscremen er lavet med det patenterede Tego Pep 4-17, der har en anti-ageing effekt og dermed hjælper til at udglatte huden, forebygge rynker samt at øge hudens elasticitet.

Alle Truefitt & Hill Authentic No. 10 produkterne er testet dermatologisk for irriteret og følsom hud og er desuden gennemtestet af professionelle barberer.

Trætte øjne kan være skide irriterende! Derfor anbefaler vi en god eye-roll-on der giver dine øjen gløden tilbage så du igen ligner en der er frisk og veludhvilet – hver morgen!

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On

En travl hverdag kan sætte sine tegn – også under øjnene, hvor poser og mørke rander kan blive et prolem.

L’Oreal har gjort det let med denne Men Expert Eye Roll On. Den er let at have med på farten og påføres let. Huden i ansigtet er meget fin og sart, men især omkring øjnene er den ekstra tynd – derfor kræver den også ekstra pleje.

Hydra Energetic Eye Roll On har et højt indhold af aktive ingredienser og Vitamin C, der beriger og opstrammer din hud og reducerer de mørke rander og poser under øjnene. Den er desuden fri for olie, hvorfor du samtidig undgår den skinnende hud.

Trin 1

Ansigtet skal kunne ses, hvis man har i sinde at vaske det. Har du langt hår, så bind det op, så man kan se ører, pande, hals og noget af nakken.

Trin 2

Dine hænder skal også renses, da du skal vaske ansigtet med hænderne. Brug en god sæbe, som fjerner bakterier fra hånden.

Trin 3

Tænd for det varme vand og vask ansigtet. Det varme vand åbner porrerne og gør huden klar til at blive renset.

Trin 4

Put lidt ansigtsvask i den ene håndflade. Gnid begge håndflader imod hinanden og påbegynd at rense ansigtet for bakterier. Brug et produkt, som er tilegnet ansigtsvask og brug ikke normal sæbe. Sæbe er meget stærkt og kan være svær at skylle af ansigtet igen.

Trin 5

Når du vasker ansigtet med en ansigtsvask, så husk at du skal fokusere meget på den såkaldte T-zone(panden, næsen, omkring munden og kinderne). Når du vasker halsen, så vask i en opadgående retning.

Trin 6

Efter du har renset ansigtet med en ansigtsvask, så skal du skylle dit ansigt med lunkent vand. Vandet må ikke være for koldt.

Trin 7

Brug et blødt og tørt håndklæde, og tør ansigtet meget blødt. Du skal ikke tørre ansigtet kraftigt og hurtigt, men med rolige håndbevægelser.

Trin 8

Det er nu tid til at bruge en ansigtscreme. Cremen hjælper huden med at forblive fugtig, og det giver også et rigtig godt ”glow”. Ansigtet vil med en fugtighedscreme se sund og rask ud.

Trin 9

Glem ikke at benytte en øjencreme. Øjencremen er kun for områderne ved øjnene, og det hjælper med at give dig friske øjne og modvirker de mørke rander under øjnene.

Følg disse 9 meget hurtige og lette trin, og få et ansigt der udstråler glæde, sundhed og ikke mindst et lækkert glow.  Vasker du ikke dit ansigt på denne måde, så bør du prøve det, da du helt sikkert vil opleve forandringer.

Du vil få det meget bedre med dig selv og dit ansigt, hvis du følger disse trin. Dit ansigt vil takke dig for det, og du vil se at selv kvinderne lægger mærke til dit lysende ansigt. Husk at de følgende produkter er vigtige, hvis du vil have et rent, frisk og sundt ansigt.

Summary
Sådan vasker du dit ansigt
Article Name
Sådan vasker du dit ansigt
Description
Ansigtet er dit billede udadtil - Made4Men anbefaler du passer på din hud og ansigt. En god start til dette er ansigtvask, som vi har lavet en guide til.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine