Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

1-2 dages levering

1-2 dages levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Beard King

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

Beard King er et amerikansk brand, som har boomet på fuld styrke i USA. Det er produktet "Beard Bib" der har fået næsten alt opmærksomheden. Det er et super smart produkt, som løser et rigtigt alment problem blandt mænd - og kvinder for den sags skyld.

Fear the beard, not the mess - det er deres slogan og det passer perfekt til deres produkter.

Deres olier kontrollere skægget og Beard Bib giver et rent badeværelse efter barberingen!

Bestsellere

På lager
1-2 dages levering

Beard King

Hvad er det der skiller mænd og kvinder fra hinanden? Skæg! Det er en af de eneste ting, der ikke er oplagte, som er utroligt forskelligt fra mænd og kvinder. Det er kun det ene køn, nemlig mændene, der kan få skæg.

Alle mænd står over for det samme problem, hver gang de skal barbere sig. At skulle rydde op efter sig selv når man har barberet sig, er noget af det værste. Der er hår over det hele, på sæben, tandbørste og det stopper afløbet.

Det er her Beard King kommer ind i billedet. Det har nemlig fremstillet et helt specielt produkt til mænd, der gør at du aldrig skal rense dit afløb, for dine skæg rester igen.

Beard Bib

Er det produkt fra Beard King, som er blevet mest kendt. Det er også et super smart produkt, der forsimpler daglig dagen for mange mænd. Det er en blanding af enkeltheden i produktet, og det behov der er for at slip af med sine hår efter barbering, der har gjort dem så populære.

Hvis du også gerne vil slippe af med alle dine hår fra skægget, så skal du have en Beard Bib. Det er super simpelt, og det kræver ingen ekstra udstyr for at fungere.

Sådan gør du:
  1. Tag Beard Bib'en på
  2. Fastgør til dit spejl
  3. Barber dig
  4. Smid hårene i skraldespanden

Pleje dit skæg

Det er selvfølgelig vigtigt at rette skægget til, og holde det den rette længde, men det er også super vigtigt, at du plejer skægget med de rigtige produkter. Skægshampoo og skægolie er to helt essentielle redskaber, til at holde skægget rent og lækkert.

Mange mænd undervurdere hvor vigtig skægplejen er, hvis man gerne vil have en flot skæg. Beard King har lavet en skæg pleje serie, som fungere ekstra i sammen spil med hinanden.

Læs meget mere om skægpleje lige her: