Af • 23 March, 2024

Av av av, hvor gør det bare pænt nas, når man skærer sig selv under barberingen. Har du prøvet det – så ved du, hvad vi taler om. Har du ikke prøvet det, så skal du ikke ønske dig at opleve det. Det er smertefuldt, både når det sker, men også efterfølgende.

Har du brug for flere idéer til, hvad du kan gøre, hvis uheldet er ude? Faktisk er der 3 ting, du kan gøre, hvis uheldet er ude. Det er vores 3 bedste råd til at håndtere barberingssår og rifter..

Hvorfor får man sår og rifter efter barbering?

Hvis ikke du ved, hvorfor sår og rifter opstår efter en barbering – så læs med videre. Vi har nemlig gode bud på, hvorfor det ofte går galt for folk. De mest almindelig grunde til, at det går galt er:

  • Du skynder dig igennem din barbering
  • Du har ikke beskyttende nok produkter
  • Dit shavingprodukt er ikke skarpt

Sådan håndterer du barberingssår og rifter

Der er selvfølgelig forskellige måder at håndtere disse to ting på – men vi giver dig 3 tips, som sørger for at du hurtigt slipper for sår og rifter. Har du allerede en metode, som virker for dig, så skal du da helt sikkert fortsætte med den.

1. Pres, pres, pres

Er skaden sket, skal du gerne handle hurtigt. Det kræver, at du har en varm vaskeklud, som du presser mod huden, så det kan stoppe blødningen. Du holder den blot ind mod huden indtil at blødningen er faldet til ro.

Derefter er dette produkt uundværligt. Efter den varme klud, holder du blot denne blok på såret, du er kommet til at lave. Det vil få huden til at slappe af, og du vil kunne berolige huden, så den ikke vil blive hævet, rød eller øm. Derudover desinficere den din hud, så du undgår skidt og snavs i såret.

Blodstoppende stick til barbering

Et andet uundværlig produkt, hvis skaden er sket, er denne blodstoppende stick fra Taylor of Old Bond Street. Et unikt barberingsredskab udviklet til et formål – at stoppe blødningen og sørge for, at du hurtigt kan træde ud af døren uden synlige og grimme rifter på huden.

2. Behandle såret og dit ar

Efter blødningen er helt stoppet er det tid til at behandle dit sår, som jo senere bliver til et ar. Det er altid træls med de ar – for de kan være svære at komme af med. Derfor er det vigtigt, at du behandler såret allerede fra start, så du kan få et flottere ar – eller helt undgå at få et ar.

Dette produkt fra Cicamed er perfekt til at behandle sår, så du kan få et flottere ar. Derudover hjælper produktet også til, at dit sår heler hurtigere – og hvem vil ikke gerne det, når man er kommet til at snitte sig under sin barbering? Indholdet af E-vitamin sørger for at helingsprocessen går hurtigere.

Det er vigtigt, at du bruger produktet på såret hver morgen og aften, så du hurtigere kan få hele såret.

3. Put fugtighedcreme på

Når du har brugt ovenstående produkt, så er det meget vigtigt, at du får givet ekstra fugt til såret. Jo mere fugt et sår får, jo bedre heler det – og jo pænere bliver dit ar. Derfor skal du virkelig pleje det godt, når skaden er sket.

Denne creme kan du bruge i hele ansigtet, hvis du ønsker – og den skal bruges morgen og aften, især på såret, da den er utroligt gennemfugtende. Step 2 og 3 er vigtigt, at du gør hver eneste dag indtil at såret er helet. Derefter må du overhovedet ikke pille sårskorpen af, da det kan give et værre ar, så lad selv sårskorpen falde af.

Hvordan kan du forebygge mod sår og rifter?

Hvis du ønsker at undgå sår og rifter, er der selvfølgelig nogen ting, du kan gøre før, under og efter din barbering. Det hele gælder jo om at forberede og beskytte under barberingen, for at det ikke skal ske.

Du kan blandt andet sørge for disse ting:

  • Altid have et skarpt barberingsredskab
  • Bruge preshave produkter
  • Anvende produkt til at barbere i

Forebyg barberingssår og rifter

Hvis du ofte døjer med irriteret hud, røde knopper efter barbering eller indgroede hår efter barbering, vil du elske den banebrydende barberskum fra Njord. Barberskummen er tyndflydende og dermed meget nemmere at dosere under din barbering. Ingredienserne i skummen er bakteriehæmmende, hvilket gør din hud efterlades ren og med mindre risiko for infektion.

Jo bedre du er sikret under din barbering, jo større chance er der for, at du ikke skærer i dig selv. Så på med barbercremen, barberskummen, barbersæben eller hvad du nu foretrækker. Det er altså guld værd i en barbering.

Summary
Barberingssår og rifter efter barbering? 3 råd til at undgå │ Made4men.dk
Article Name
Barberingssår og rifter efter barbering? 3 råd til at undgå │ Made4men.dk
Description
Der findes næppe nogle mænd, som ønsker barberingssår, rifter eller røde knopper efter barbering. Læs de 3 bedste råd til at undgå og forebyg
Author
Publisher Name
Made4men