Af • 5 August, 2019

Kender du det når kæresten siger, at dine hænder kradser, du har beskidte negle og åh det hele er så hårdt – eller er du den heldige type, der stadig er single, og som stadig kan nå at få styr på det med hænderne inden du møder den rigtige? Så har du chancen nu, for helt ærligt mænd – der er intet mere ucharmerende end grimme, tørre hænder, og beskidte, lange negle. Det er altså bare ikke drømmescenariet at blive nusset på ryggen af et stykke sandpapir og få et kradsmærke på kinden, fordi I mænd bare ikke er i stand til at tage vare på jeres negle.

Lyder det stadig interessant, og er det noget du kan nikke genkendende til, så er her en lille guide til hvor enkelt det er at gøre noget ved, og få flotte hænder og velplejede negle – til gengæld lover vi, at kvinderne vil elske dig for det. Det er nemlig helt ok at gå op i sine hænder, også selvom man er mand.

Husk at vaske hænder

Vask hænder efter toilet besøg, før du laver mad, før du spiser, og generelt bare når du skifter fra en ting til en anden, det er altså bare en god ide at få en sund vane. Vask altid hænder i lunkent vand og husk sæben! Og brug gerne den lille neglebørste, der nu alligevel ligger ved vasken – ja, det er faktisk ikke en pyntegenstand.

Denne smarte fætter, gør det muligt at have rene negle, i hvert fald det meste af tiden. Der er en grund til den blev opfundet og vi synes det er en skide god ide.

Håndcreme for bløde og smidige hænder

Brug håndcreme! En god idé er, at bruge det hver gang du har vasket hænder – men det er måske for meget at forlange, men så i hvert fald bare et par gange om dagen – okay så én gang om dagen i hvert fald, vi forventer meget vi kvinder, men ja, man skal jo kravle, før man kan gå.

Er det svært at få håndcremen ind i en presset hverdag, så gør det til en rutine at smøre dine hænder ind, inden du går i seng – derved undgår du skidt og håndvask. Og hænderne får ro, samtidig med at cremen kan trænge ind, alt mens du sover. En rigtig god håndcreme er Biotherms Biomains hand & nail treatment som beskytter både negle og hænder, samt har uv-filtre som hjælper på at stoppe ældningprocessen.

Hold neglene korte

Klip dine negle (og det gælder såvel for hænder som fødder). Det bedste er, at bruge en neglesaks og ikke en 3-i-en’er, da saksen er mere skånsom for neglene, og en 3-i-enér nemt kan flosse og knække neglene. Desuden er lange negle altså forbeholdt os kvinder, og ikke som en skidtsamler på mænd! Så gør det til en vane at gøre det når de er ved at blive for lange.

Og det bedste er at gøre det efter et bad, så neglene er mere bløde og derved nemmere at klippe. Et produkt vi klart vil anbefale er Tweezerman neglesaks som er nem at anvende. Og det skal lige nævnes at det altså ikke er banlyst at bruge en 3-i-en’er, som vi alle kender. Den har næsten alle i hjemmet, og den er nok lidt nemmere at styre. Men prøv dig frem og find ud af hvad der fungere bedst for dig og dine negle.

Undgå flossede negle med neglefil

Brug eventuelt en fil efter at dine negle er blevet klippet. Dette gør, at dine negle ikke får så skarpe kanter og efterlader neglen flot. Sørg dog for at dine negle er tørre, når du filer dem. Du kan også, hvis du vil gøre endnu mere for dine negle, købe en fil med fire sider, i forskellige slibe niveauer.

Hvor du først sliber oven på neglen med den helt grove og så finere og finere og den sidste polere nærmest neglen. Dette kan få ujævnheder og andre skrammer på neglen til at blive pænere, og efter poleringen har du helt glatte og fine negle, som ser sunde og flotte ud.

Slip af med skidt og snavs under neglene

Brug en neglerenser til at fjerne eventuelt skidt under neglene – igen, gør det til en vane at gøre det hver dag, eller brug en neglebørste når du vasker fingre, den fjerner som regel det værste skidt. Vi kan blandt andet anbefal vores kombinerede fulde sæt fra Tweezerman.

Nedglebånd hvordan?

Skub dine neglebånd ned (den lille hud kant der er nederst på neglen). Dette gør, at dine negle ser sundere ud, men du undgår også at dine negle bliver flossede og gør ondt. Køb eventuelt en neglebåndsolie og smør dine neglebånd for at gøre dem smukke og mere smidige, her kan du igen bruge den kombinerede neglerenser og neglebåndskubber fra Tweeserman fra step. 5.

Brug pincet til den døde hud

Du kan med fordel bruge en pincet til at fjerne neglerødder, død hud eller andet, der sidder rundt om neglen. Det giver en meget pænere helhed, når både hænder og negle fremstår flotte. Du kan eventuelt bruge denne neglerodsklipper fra tweezerman som gør det nemt at overskue trælse neglerødder.

Neglebider

Stop med at bide negle! Det er det mest ulækre, vi kvinder ved. Vidste du måske at det sted på kroppen med flest bakterier er under dine negle? Tænk engang over det, din hænder rører ved ALT i løbet af en dag, også selvom du vasker dem. Men bruger du så også en neglebørste til at få skidtet under negle væk? Jeg tvivler – og er du så tilfældet der også bider negle, så er jeg som kvinde godt klar over hvor de bakterier ender hvis jeg kysser dig.. bvadr! Så stop det mand!

Bonus viden

Brug en scrub på dine hænder eller bare brug neglebørsten, dette både renser og exfolierer din hud (fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen). Så dine hænder ser fine ud og føles blødere.

Er du frisk på at gøre endnu mere for at få smukke hænder, så husk også at bruge solcreme på dine hænder i de udsatte perioder, huske på at dine hænder næsten altid er fremme og du kan ved hjælp af solcreme beskytte dine hænder mod de aldersfremkaldende solstråler. Brug eventuelt en håndcreme med uv filter, derved har du to produkter i et. Og det er nok lidt lettere at holde styr på, end både at huske håndcreme og solcreme.

Alle de ting du har brug for, for at få smukke velplejede negle, kan du blandt andet få i et komplet negleklippersæt fra Dovo. Mere kompliceret er det ikke at få smukke hænder og sunde negle.

Og nu er du så klar til at erobre verden med dine smukke hænder – og tro mig, der vil blive sat pris på det. Og jeg er overbevist om at du også selv vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til, og hvor stor en forskel det kan gøre.

Summary
Manicure til rigtige mænd
Article Name
Manicure til rigtige mænd
Description
Har du styr på dine hænder og negle? Og nej, manicure er IKKE kun for kvinder - derfor har vi lavet en manicure guide til rigtige mænd!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine