Af • 3 February, 2022

Selvom underbukserne, som regel, er gemt langt væk under en masse lag af tøj, er det stadig en stor del af dit outfit. For mange fyre betyder det rigtig meget at gå i de helt rigtige underbukser – og det helt rigtige mærke. Men hvad er de helt rigtige underbukser, og hvad er det helt rigtige mærke?

Uanset om de er gemt af vejen det meste af tiden, er det dog stadig ikke en undskyldning for ikke at tænke over, hvilken model du vælger. Der er flere forskellige modeller, men hvilke er det dog?

Hvilke underbuks-modeller findes der til mænd?

Der findes flere forskellige modeller, men overordnet kan vi dele underbukser ind i fire kategorier. De fire kategorier er betegnelsen for fire forskellige modeller. De sidder forskelligt, de føles forskellige at have på og de ser også forskellige ud. Det er derfor dit valg, da det handler om smag og behag.

De fire kategorier er:

  • Løstsiddende boxershorts
  • Stramtsiddende briefs (trusser)
  • Boxershorts/Trunks (stramtsiddende med små ben)
  • Boxer briefs/Tights (stramtsiddende boxershorts med ben)

Boxershorts er en vigtig del, da de gerne skal sidde behageligt. Der er ingen, der synes, det er behageligt med underbukser, der gnaver på huden – eller andre steder for den sags skyld.

Underbukser er både en del af din mode, men det er også sundhed. Så du bør vælge de rigtige, så du føler dig bedst tilpas.

Underbukser – Boxer Briefs/Tights boxershorts

Denne model er nok den mest klassiske og moderne form for underbukser blandt mændene. De fleste synes, det er behageligt, at de sidder ned omkring lårene. Denne type boxershorts holder alt på plads, og den føles derfor meget komfortabel at have på.

Modellen skiller sig ud fra Trunks modellen ved at denne har mere stof ned på lårene. Eller den dækker længere ned på lårene. Her er blandt andet de meget velkendte JBS boxershorts med bambus, CR7 boxershorts og Björn Borg nogen sikre vindere.

Denne type adskiller sig blandt andet også fra Briefs’ene (trusserne) ved at disse går ned på lårene. Det gør, at de heller ikke gnider sig på lysken, som mange kan synes, er ubehageligt. Disse afdækker derfor et større område på kroppen. Du kan finde disse underbukser i utallige farver og mønstre, og derudover findes de i utallige forskellige materialer. Kvalitet er dog en god ting, når det kommer til behagelige boxershorts.

Underbukser – Løstsiddende boxershorts

Den løstsiddende model minder om det par shorts. De sidder løse og strammer ikke – derfor er der heller ikke særligt god komfort, da denne model ikke holder noget på plads. De findes dog i alverdens farver og mønstre, så du kan få lige præcist dem, du vil.

Denne model er lækker og blød at have på, og findes generelt oftest i bomuld, så de er behagelige at have på. Er du til det mere løstsiddende, så kan du blot sove med disse, og have andre boxershorts til dagen.

Underbukser – Stramtsiddende Briefs (Trusser)

Denne model er en stramtsiddende og kortsiddende trusse. Den har derfor ikke noget ned på lårene. Den kan for nogen sidde træls, fordi den sidder og generer i lysken. Det er dog meget forskelligt fra person til person, hvordan man har det med denne model. Er du i tvivl, er du næsten nødt til at prøve den af, for at se om du kan lide modellen.

Der er dog mange mænd, der føler denne model god, når de dyrker sport, fordi der ikke er noget på lårene, som kan kravle op. Ellers er det typisk mænd 40+ år, som bruger denne model. Disse findes også i forskellige farver, men dog ikke nær så mange farver, som vores mestsolgte boxershorts model.

Underbukser – Boxershorts/Trunks

Trunks er også en klassiker blandt mændene. Modellen er blød og behagelig – og har den model, at den lukker ned omkring lårene. Dog er denne model ret rektangulær, hvis du ser på boxershortsene forfra. Den sidder derfor højt oppe på lårene – hvilket nogen synes er ubehageligt, og andre synes, det er behageligt.

Denne model er dog mindre egnet til sport på grund af, at den lukker tæt højt oppe på låret. Det kan derfor kravle op, når du dyrker sport – hvilket er ubehageligt for de fleste.

Hvis du går op i mode – og gerne vil se lækker ud, så har vi et lille ekstra tip med denne model. Har du meget muskuløse ben, er denne model ideel til dig. Har du derimod lidt lange ben, er boxershorts med længere ben mere ideel til dig, så det ligner, du får et længere ben.

Hvilke boxershorts skal du vælge?

Du skal vælge de boxershorts, som du føler mest behagelige. Det er en smagssag alt efter hvilken af ovenstående fire kategorier, du foretrækker. Det kan være nødvendigt at prøve noget af, før du ved, hvilken model du hælder mest til.

Hvis du i forvejen går i stramme boxershorts, og er glad for denne model, vil vi selvfølgelig anbefale, at du stadig vælger denne model. Når du har valgt model, er du kommet til steppet, hvor du skal vælge farve og mønster – og her skal du blot slå dig løs, så du kan få nogen fede nogen.

Det ser altså bare lidt flottere ud at bære et par flotte underbukser – også selvom de gemmes væk det meste af tiden. Smid de gamle og slidte underbukser ud – det er ikke nogen, der giver de største plusser på kontoen hos damerne. Der er så mange muligheder for dig, at du ikke kan undgå at finde nogen, der passer lige netop til dig og dit behov.

Skal du have nogen underbukser, der bare sidder godt, og som holder længe, så kan det godt betale sig at betale lidt ekstra, så du får nogen holdbar kvalitets underbukser. Stoffet er mere behageligt at have på, det fnulrer ikke og elastikken i underhakkerne bliver ikke hurtig dårlig.

Sport, fest … Hvad passer dig bedst?

Nogen underbuks-modeller er gode til hverdagen, hvor andre modeller er gode til sport. Men det er helt sikkert en smagssag, når det kommer til underbukser til mænd.

Går du ofte i jakkesæt eller meget stramme bukser, bør du for eksempel også tænke over, hvilke underbukser du bruger. Det vil være lidt ærgerligt, hvis underbukserne klumper eller buler på låret. Det ødelægger lidt et fuldendt look med jakkesæt og hele pivtøjet. Derfor kræver dit outfit også, at du tænker over, hvilke underbukser du vælger. Her er det blandt andet Briefs (trusserne), der passer godt til.

Du kan dog helt selv vælge, hvad der passer bedst til dig! Det er bare at grave ned i underhyllerne, så finder du de bedste underbukser til mænd her.