Af • 9 October, 2018

Mænd kan være svære at købe gaver til og det kan også være svært som mand, at finde ud af hvad man lige står og mangler. Uanset hvilken situation du er i, har vi herunder givet 10 bud på gaver, som mænd altid vil kunne bruge.

Gaver til den rigtige mand

Remington Barbermaskine F9200 Power Advanced Foil

Det kan være svært, at opnå den perfekte barbering. Det kan endda være lidt ubehageligt, at barbere sig på nogle områder såsom, nakken, kæben og halsen.

Med denne trimmer opnår du en lynhurtig og perfekt barbering. Power Advanced Barbermaskine har en turbotilstand, der gør det muligt at barbere kraftige stubbe med masser af fart på. 

Langtidsholdbare lithium-batterier giver dig maksimalt barberingstid på 120 minutter. Med en 3-trins LED-indikator, der viser barbermaskinens aktuelle opladningsstatus, er du sikker på at du ikke bliver nødt til at stoppe halvvejs i barberingen for at oplade maskinen. 

Njord – Perfect Face! 

Njord – Perfect Face! er skræddersyet til alle mænd, der er i daglig kontakt med det skandinaviske vejr. Produkterne er udviklet af mænd – til mænd – og det sikrer, at både kvalitet og brug passer perfekt til den moderne mand og hans behov.

Njord er et dansk mærke, som har fokus på skandinaviske mænd!
Mænds behov er anderledes fra kvinders – og det ved Njord alt om!

Med i sættet får du Moisturiser, Face Wash, Face Scrub og Black peel Off Mask, dette giver i kombination en fuldkommende ansigtsrutine, så man kan få et pæn og rent ansigt – helt uden nogen urenheder.

Parfums De Marly Galloway EDP 

Hvis du Ønsker du en parfume, der har hele pakken? Holdbarheden, kvaliteten og duften er i topkvalitet. Alt dette får du med Galloway fra Parfums De Marly.

Ingredienserne i denne parfume er nøje udvalgt, og anvendes kun i kvalitetsparfumer. Duftnoterne i Galloway parfumen giver en meget sensuel, varm og maskulin duft. 

Du kan med denne eksklusive parfume få din helt egen signatur duft. Hvem vil ikke gerne blive genkendt for en god duft?

Withings Body Wi-Fi Badevægt 

Withings Body Wi-Fi Badevægt kan måle hele din kropssammensætning, med BMI, total fedt procent, procent mængde vand i kroppen, knogle masse og muskel masse. Det er en mere avanceret måling end tidligere, og du kan gemme alle dine data, så du kan følge din udvikling hele tiden.

Withings har indgået et samarbejde med flere forskellige app udviklere, så de kan arbejde sammen med mange forskellige fitness apps, som du får adgang til ved køb af en af deres produkter. Det giver dig også mulighed for at kunne holde styr på dit kalorier indtag, og få estimeret hvor man kalorier, du skal indtage om dagen.

De har faktisk fået sammensat det perfekte produkt, der kan hjælpe dig med, at smide de overflødige kilo, eller tage muskler på hvis det er styrke træning, du går op i.

Remington NE3870 Næsehårstrimmer

Remington NE3870 Næsehårtrimmer er det perfekte redskab til at fjerne uønskede hår. Hovedet på trimmeren er et anti-bakterielt trimmer hoved og det smarte rense system sikre dig at hygiejnen altid er helt i top.

Den bekæmper aktivt opbyggelse af bakterier, så du kan fjerne hårene med ro i sindet. De dobbeltsiddet blade på trimmer hovedet er udstyret med “comfort tip technology” som sikre dig en behagelig hårfjerning.

Barberhovedet er designet til at klippe hårene sikkert og effektivt, takket være de kurvede plader bliver hårene skubbet ind mod bladene, så du får mere med af gangen.

Bad Norwegian Gift Set Wash Body + Roll Deo

Bad Norwegian er et helt unikt gave sæt, der sørger for at holde dig ren og velduftende hverdag og til hver en tid. Sættet indeholder to forskellige produkter, der hjælper dig med at passe på din hud og holde styr på sveden under armene.

Det består af en utroligt lækker Body Wash, der opfrisker og renser huden, samtidigt med at den pleje og fugtiggøre huden, så den kommer til at se pæn ud og dufte dejligt. Der er tilføjet menthol i Body Washen, så den har en opfriskende effekt perfekt om morgenen eller lige efter træning.

Roll-on deodoranten fra Bad Norwegian er helt unik i den forstand at den indeholder 100% naturlige ingredienser. Den er helt fri for aluminium, og så er ingen af ingredienserne skadelige for miljøet. Den har en meget mild duft, og hjælper med at holde sveden på afstand hele dagen.

Bluelounge Sumo – Kabel Løsning (Sort)

Sumo fra Bluelounge, er en stilfuld løsning til dine kabler og ledninger på skrivebordet. Den omdeler din kabler lige som du ønsker det. Den kan med andre ord, få lidt mere styr på dine kabler og dermed hjælpe dig med at rydde op.

Sumon er sådan lidt halvtung i det, så den netop bliver hvor du stiller den, uanset hvor meget der bliver rykket i kablerne. Den er samtidig udstyret med 2 high-tech mico-suction stykker på bunden, som klæber sig fast til den flade den står på. Under bunden vil du kunne se en fordeler, som fordeler kablerne så du kan få ryddet op på bordet.

Proraso Gaveæske til skægpleje 

Et lækkert sæt til manden der ønsker at vedligeholde sit skæg. Dette sæt indeholder alt hvad der skal til for at få et flot skæg. Produkterne er alle sammen fra den populære serie Azur Lime, som har en frisk duft af citrus og lime med et diskret, men forfriskende twist af mint.-

Her får du en meget blid, men utrolig effektiv skægshampoo, der sørger for at rense skægget og huden. Shampoen arbejder med at blodgøre og rense dit skæg, så det fremstår sundt. Du kan med fordel benytte dig af denne skægshampoo hvergang du står under bruseren.

Den indeholder også en skægolie, som er med til at gøre skægget helt blødt og energifyldt. Det får en lækker maskulin duft, uden at være tung.

Den medfølgende Skægbalm indeholder en formel, så den formindsker det mindste ubehag der er forbundet med de første uger af ny skægvækst. Balmen er med til at blodgøre og berolige skægget, så den formindsker irritation og rødme.

Remington Pro Power HC5200 Hårtrimmer

En prisvenlig hårtrimmer fra Remington, som virkelig er et godt køb for pengene. Den er utrolig kraftfuld og yder et godt stykke arbejde, uanset om det er håret eller skægget, der skal have en tur.

Pro Power HC5200 er med dobbelt hastighed og ydeevne, så du får en hurtig og effektiv trimning. Den har en batteritid på 40 minutter og kan anvendes både med og uden ledning.

Bladende på hårtrimmeren er udstyret med den nyeste teknologi, der gør, at de selv holder sig skarpe dvs. trimmeren er udstyret med selvslibende stålblade. Nemmere bliver det ikke!

En af de bedste gaver til mænd der findes!

Njord Straight Razor Starter Set

Det perfekte sæt til manden der gerne vil prøve kræfter med en god gammeldags barbering. Sættet inderholder barberkost, barberskål, barbersæbe, læderstrop og en Straight Razor kniv, som kommer i en helt klassisk og praktisk toilettaske i sort.

Sættet indeholder alt hvad du skal bruge til at få en præcis og tæt barbering med kniv. Om det er noget du har prøvet før eller først har fået en idé om at prøve nu er ligemeget. Sættet er både til de garvede forbrugere af klassisk, gammeldags barbering og til nybegynderne.

En maskulin og fed gaveidé, som både er stilfuld at have stående på badeværelset, men også nemt at have med overalt i den praktiske toilettasken.