Af • 14 June, 2017

Alle mennesker ønsker at have et flot smil der lyser op på grund af hvide tænder. Du kender sikkert det, hvor man efter en land arbejdsdag finder ud af, at man har haft noget siddende i tænderne. Det er ikke den fedeste følelse vel? Det er blot for at fremhæve at tænderne virkelig kan have stor indflydelse på dit selvværd og udstråling.

Vi vil gerne hjælpe dig til hurtigt at forstå hvad der er no-go. Hvad du bør gøre, og hvilke produkter der kan hjælpe dig til et smukt hvidt smil. Sidst men ikke mindst vil vi lave en anmeldelse af NAO’s helt nye teknologi der indeholder aktivt kul og har vist sig at være bedst i test.

Hvad forårsager gule tænder?

Man forbinder ofte gule tænder med en dårlig mundhygiejne, og har man gule tænder kan det gå ud over ens lyst til at smile. Nogle mennesker har desværre fra naturens side mere gule tænder end andre. Hvis du er en af dem så vurder først, om det er alle dine tænder, eller om det blot er nogle enkelte der er mere gule end de andre. Hvis det kun er nogle enkelte der er gule kan årsagerne nemlig været noget andet.

Er det gule dog spredt ligelidt på alle tænder er der højst sandsynligt en naturlig årsag til misfarvningen. Med alderen er det også en naturligt faktor, at ens tænder blive mere gule. Heldigvis har teknologien gjort store fremskridt indenfor områder og medført, at det er muligt at tage kæmpen op i mod misfavningen og beholde eller få hvide tænder.

Tips til ting du så vidt muligt bør undgå:

 • Kaffe
 • Sodavand
 • Cigaretter
 • Karry
 • Lakrids
 • Sojasovs
 • Te (især Earl Grey & English Breakfast)
 • Rødvin

Det hjælper dog betydeligt, hvis du sørger for at børste dine tænder efter du har drukket eller spist noget af ovenstående, så det ikke får lov til at sidde for længe på tænderne. Pas dog på med at gøre dette efter du har drukket sodavand, da det skader mere end det gavner at skure på tænderne når de lige har været udsat for syre. Hvis ikke du er i nærheden af en tandbørste så skyld eventuelt din mund med lidt vand fra hanen, da det også hjælper til at rense det skadelige skidt væk fra dine tænder.

Hvordan får jeg hvide tænder?

Inden du går i gang med projekt hvidere-tænder, så får du lige lidt hurtig info om dem. I dette tilfælde skåner vi dig for en lang kedelig forklaring, men der er ét ord du skal kunne. Emalje. Emaljen er det lag som lægger sig rund om tandens krone. Emaljen er en hvid hård belægning, der er bygget op af en stærk prismestruktur. Desværre er emaljen ikke forbundet til et nerve – og karsystem. Dette betyder, at man du ikke kan genopbygge emaljen. Når først skaden er sket, så er der endnu ikke nogen vej tilbage. Derfor, skal du virkelig passe godt på dine tænder.

Men hvordan får man så smukke hvide tænder? Det er ikke altid nøvendigt at løbe skrigende til tandlæge eller betale i dyre domme for at få behandlet dem med laser. Der findes løsninger du kan klare hjemme forholdsvis billigt, og desuden også uden at skade dem.

Rens dem grundigt

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du altid børster dine tænder morgen og aften. Derudover kan du også overveje at gøre det når de har været udsat for nogle af de tidligere nævnte punkter. Din tandlæge vil helt sikkert også overbevise dig om, at du skal ind til dem og have renset dine tænder jævnligt. Vi mener dog, at du kan undgå denne regning, eller i hvert fald nedsætte dit behov for det, ved selv at tage handling.

Det ellerførste produkt vi gerne vil fremvise er derfor vores tandrensesæt, som er lavet i rustfrit stål og er utrolig populært hos os. Dette skyldes, at sættet er yderst professionelt, og gør det muligt at rense dine tænder helt til bunds. Du har sikkert set tandlægerne bruge tilsvarende udstyr. Så slip for de dyre tandlægeregninger og lav denne engangsinvestering. Så er du i hvert fald allerede godt på vej til sunde og hvide tænder.

Lav din egen øjeblikkelige behandling med et tandblegningssæt

Dernæst har vi en lang række produkter fra EnvyWhite hos Made4Men der kan hjælpe dig til at opnå hvide tænder. Produkterne er supereffektive, og kommer i mange forskellige størrelser og typer alt efter dit behov. En af deres bestsellers er denne luksuspakke. Når først skaden er sket, og du ønsker et lynhurtigt resultat, har du alt hvad du skal bruge i denne pakke. Du kan læse om alt hvad pakken indeholder og fremgangsmåde ved at klikke herunder.

Bleg dem med tandpasta

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vælger du en blegende tandpasta, kan det rent faktisk få stor betydning for dit smil. Der er mange der forsøger sig med ting såsom kokosolie, bagepulver eller natron, som man kan læse om på nettet. Vi anbefaler dog, at du sparer dig selv for eksperimenterne og køber noget der virker.

Denne tandpasta er nemlig udviklet til ikke bare at holde tænderne rene men også hvide. Tandpastaen indeholder mint som både giver god ånde, men som også er kendt for at hæmme skadelig bakterievækst inde i munden. Engang tykkede man på mintbladende for at få dens gavnende virkning, men det er du heldigvis fri for.

Vi opfordrer dig dog til at skrubbe tungen med denne tandpasta også, da mange bakterier har det med at sætte sig der. Vil du gå helt pro, så har vi en tungeskraber som du kan supplere Marvis Tandpasta med. Begge ses nedenfor.

Løsningen til rygere

Er du en af dem der ikke vil lægge smøgerne på hylden, men stadig gerne have et dejligt hvidt smil, så er der udviklet en tandpasta særligt til dig. Den hedder Clinomyn, og sørger for at du genopretter dig egen naturlige farve i tænderne, hvis du benytter den morgen og aften.

Det nemme alternativ

Hvis der er fart på din hverdag, og du blot ønsker en hurtig rekvisit til at hjælpe dig med at få hvide tænder, så kan du nu gøre dette med en lille og effektiv mundspray. Vi har nemlig sørger for at fange verdens første mundspray med hvidningseffekt til vores sortiment. Den giver både en god og sund smag i munden, men afhjælper altså samtidigt gule eller snavsede tænder.

Dette var blot nogle af vejene til at opnå et lækkert smil. Hvis du vil se alt hvad vi har af produkter i kampen om god mundhygiejnen og det hvide smil, så kan du finde det ved at klikke her. Made4Men er Danmarks største webshop til herre, så du skal nok kunne finde noget der passer netop til dig.

Bedst i test

Nu til det mest spændende. Hvilket produkt er efter vores overbevisning det allerbedste? Vi har hos Made4Men udkåret denne vinder:

En af grunden til, at vi har valgt denne som værende bedst i test er blandt andet, at den er udviklet på baggrund af noget af det allernyeste teknologi indenfor tandblegning. Den giver dig ikke hvide tænder fra det ene øjeblik til det andet desværre. Du vil derfor ikke kunne fyre den på inden du møder din nye date. MEN!. Den giver derimod et resultat der klart er værd at vente på. Og frygt jeg, for så meget tålmodighed skal du heller ikke væbne dig med. Anvendes det dagligt vil du allerede se forskellen indenfor 7 dage.

NAO. Coco Teeth Whitening indeholder aktivt kul. Det lyder umiddelbart lidt skræmmende, men det er det ikke tværtimod. Det fremstilles af ren kokosnøddeskal, og er 100% rent, naturligt og uden nogen former for kemisk indhold. Aktivt kul hitter lige for tiden, da det kan bruges i mange forbindelser, eksempelvis når der skal fjernes urenheder i huden. Mirkalmidlet har dog nu også vist sig at kunne hjælpe dine tænder.

Foruden at give dig hvide tænder har NAO en lang række andre fordele.

Alle Fordele ved NAO. Coco Teeth Whitening:

 • Hvide tænder
 • styrker tændernes emalje
 • 100% naturligt fremstillet
 • Flourfri
 • Misfarver ikke tandkroner
 • Giver sundere tænder
 • Giver frisk ånde

Vil du vide mere om testvinderen kan du finde det her.

Vi vil gerne afslutte med at sige, at vi håber du har fået noget ud af at læse dette indlæg, og som altid er du mere end velkommen til at henvende dig til vores kundeservice hvis du har nogen spørgsmål. Dette kan føres telefonisk på: +45 70 20 35 37 eller via e-mail på: kundeservice@made4men.dk. God vind herfra!