Af • 2 April, 2022

Du kender det sikkert – du har prøvet flere forskellige frisurer, men du kan aldrig finde frem til den helt rigtig frisure, som passer dit look. Dette er faktisk et problem for de fleste af os mænd. Det er bare som om man aldrig kan få håret til at sidde som frisøren gør det.

At få frisuren til at spille 100% er ikke raketvidenskab, men det kræver alligevel lidt mere end en klat voks i håret. I denne artikel kommer vi med nogle tips til hvad, du kan gøre for at få den perfekte frisure.

Find ud af hvilken hårtype du har

Det første du skal være afklaret med, er hvilken hårtype du har. Det kan være, du har et meget tykt og kraftigt hår, som lever lidt sit eget liv. Eller måske har du meget fint og tyndt hår.

Har det virkelig betydning for din hårstyling? Det korte svar er ja – det har en kæmpe betydning for hvordan du skal style dit hår. Om håret er tykt eller tyndt, har meget at sige når, det kommer til dit valg af hvilket hårprodukt du skal putte i håret.

Det kan kræve sin mand at erkende, at man er blevet lidt tynd på toppen – men så kan man også finde det perfekte produkt til, at få frisuren til at sidde lige i skabet. Når du har styr på hvilken hårtype du har, kan du også finde ud af hvilke hårprodukter, som er velegnet til dig.

Vask håret med den rigtige shampoo

Du undrer dig sikkert over, at måden du vasker håret på har betydning for din frisure? Men der må vi bare sige – at det har det i allerhøjeste grad. Hvilken shampoo du skal bruge, kommer an på hvilken hårtype du har.

Shampoo til det tykke hår

Har du tykt og besværligt hår, er det en god ide at gøre brug af en shampoo, som har en blødgørende effekt på håret og tilfører ekstra fugt. Det vil gøre dit besværlige hår mere medgørligt og nemmere at style. For at give håret endnu mere fugt, kan du kombinere hårvasken med en conditioner.

Vi anbefaler at bruge Malin+Goetz Peppermint Shampoo. Det er en shampoo, som er ideel til mænd med tykt hår. Den tilfører håret fugt, blødhed og pebermynten beroliger hovedbunden.

Anbefalet

Shampoo til fint og tyndt hår

Har du derimod meget tyndt og fint hår, vil det være fordelagtigt at bruge en shampoo, som giver fylde og har en forstærkende effekt på håret.

Vi anbefaler at bruge Baxter of California Daily Protein Shampoo. Dette er en shampoo, som tilfører mere volumen og giver stærkere hår. Den er optimal til mænd, som ønsker fyldigere hår.

Anbefalet

Style dit hår med en føntørrer

Når du har fået vasket dit hår, er det tid til at gå i krig med at tørre dit hår. Vi mænd er desværre for dårlige til at tage i føntørren i brug. Men en føntørrer er et fantastisk værktøj, som gør det nemmere at style håret. Når du bruger en føntørrer giver det dig mange muligheder med håret, og hjælper dig med at sætte den perfekte frisure.

Når du føntørrer dit hår, er det en god ide at bruge et produkt i håret inden du tørrer det. En saltvandsspray egner sig godt til dette. Den giver håret et let hold og gør det nemmere at style. Brug lidt når håret er vådt og føn håret, imens du styler frisuren.

Anbefalet

En føntørrer (også kaldet hårtørrer) kan mindske forbruget af hårvoks og give dit hår et mere fyldigt look. Det er en god ide, at du føntørrer dit hår hver gang du har været i bad for at opnå det bedste resultat med din frisure.

Vi anbefaler at bruge Remington’s AC5999 Pro-Air AC Hårtørrer. Dette er en kraftigt føntørrer, som tørrer dit hår hurtigt og effektivt.

Anbefalet

Vælg den rigtige hårvoks

Nu er du klar til at tilføje hårvoks for at style dit hår helt perfekt. Der findes et hav af forskellige hårprodukter til alle slags hårtyper.

Hårvoks til tykt hår

Har du et tykt hår, skal du bruge en hårvoks med meget styrke for at holde på frisuren. Tykt hår kræver mere af en voks, da det er tungere at holde oppe end tyndt hår. En hårvoks med et godt hold vil sikre at frisuren holder igennem hele dagen.

Vi anbefaler at gøre brug af Njord Hair Wax. Denne hårvoks har et godt hold, giver et naturligt mat look samt sikrer at frisuren bliver siddende, igennem en travl hverdag.

Anbefalet

Hårvoks til tyndt hår

Har du tyndt hår derimod, skal du bruge en voks med et lettere hold. Tyndt hår er ikke så tungt, og kræver ikke så meget for at blive holdt oppe. Derfor vil en god hårvoks med et let hold klare jobbet for dig.

Vi anbefaler at bruge Renati Straight Hold Glaze, da det er en hårvoks med medium hold. Med tyndt hår vil denne hårvoks give et fint hold, og sikre at din frisure står skarpt.

Anbefalet

Hold frisuren ved lige derhjemme

Vi har alle prøvet det – Frisøren har lukket, og man skal i byen med vennerne, men frisuren er noget værre rod. Du kan undgå sådan en forfærdelig situation ved at investere i noget godt udstyr, så du selv kan rette frisuren til derhjemme.

Med en god saks og en god hårtrimmer har du stort set alt det, du skal bruge for at holde frisuren ved lige.

Vi anbefaler, at du bruger Remington HC4250 QuickCut Hair Clipper. Denne hårtrimmer er utrolig handy og god til til at vedligholde dit hår med.

Anbefalet

Skal du bruge en god hårtrimmer til at ordne de små detaljer på frisuren, anbefaler vi Wella Professional Contura HS 61 Trimmer. Det er den ultimative detalje- og skægtrimmer til finpudse detaljer og kanter. Med denne professionelle hårtrimmer er du sikret, at frisuren står helt perfekt.

Anbefalet

Nu er du klar til den perfekte frisure

Dette var vores gode tips til hvordan, du kan få den perfekte frisure. Vi håber, at vores lille guide har gjort dig klogere på hvordan, du sætter frisuren helt perfekt. Igen, det er ikke raketvidenskab, men det kræver lidt mere kærlighed end de fleste mænd tror.

Giv frisuren lidt ekstra kærlighed og det vil være en leg at sætte håret. Du vil fremstå sharp hver dag og aldrig opleve en dårlig hårdag igen.

Summary
Sådan får du den perfekte frisure
Article Name
Sådan får du den perfekte frisure
Description
Kan du aldrig få håret til at sidde ligeså skarpt som når frisøren sætter det? Denne artikel kommer med tips til hvordan du får en perfekt frisure.
Author