Af • 28 October, 2019

Skaldet er smukt og maskulint! Sådan er det. Så hvis håret er blevet lidt for tyndt på toppen og du overvejer at fjerne det sidste, så go for it. Ud over at være med på moden med Vin Diesel og Bruce Willis opnår du også en dejlig luftig fornemmelse på dit hoved og et look der er let at vedligeholde. I værste tilfælde så vil dit hår jo kunne vokse ud igen. Lige meget hvilke årsager du måtte have til at kronrage dig vil Made4men guide dig til at opnå en sikker førstegangsbarbering af hovedet.

Barbering af hovedet

At barbere issen er faktisk meget sammenligneligt med at barbere sig i ansigtet og det er derfor ikke en særlig besværlig proces hvis du er vant til at barbere dig. Værktøjet du skal bruge er relativt simpelt. Du skal bruge en hårtrimmer, barberskum , en barberskraber og en god aftershave.

Step 1: Trim dit hår

Det første skridt er at trimme dit hår kort. Jo kortere jo bedre. Jo kortere håret er efter trimning, jo lettere vil det være for dig at barbere det sidste stykke. Derfor skal du bruge en hårtrimmer og køre den helt i bund indtil du er trimmet over hele hovedet.

Step 2: Blødgør dine hårstrå

Efter du har trimmet håret vil det være optimalt med et bad til at gøre dit hår og din hud fugtig og medgørlig, præcist som du ville gøre hvis du skulle barbere dit ansigt. Alternativt kan du fugte et håndklæde i varmt vand og lægge det på dit hoved.

Step 3: Påfør barberskum / gel

Nu hvor du har fugtet hovedbunden er det tid til at starte selve barberingen. Her skal du påføre en ordentlig mængde barberskum eller gel på hovedet sådan at det dækker alle hårene. Brug kun produkter der er er parfumefri og som ikke er for tykke i konsistensen idet disse kan efterlade din hovedbund olieagtig.

Step 4: Start barberingen

Begynd nu at barbere dit hoved med en skraber i hårenes retning og skyl din skraber løbende. Det er en god idé at bruge en helt ny skraber kun til barbering af hovedbunden. Forsøg ikke at presse for hårdt og barber kun det samme sted een gang for at undgå indgroede hår og røde mærker. Måske er det også nødvendigt for dig at anskaffe et håndspejl for at kunne se dig i nakken mens du barberer.

Der findes mange options på skraber siden, du kan vælge at bruge din normale skraber uden problemer. Der findes dog også skraber som er speciallavet til formålet. Headblade har et stort sortiment indenfor dette.

Step 6: Benyt en god aftershave

Skyl herefter dit hoved grundigt.Ligesom din hud i ansigtet har brug for en aftershave for at lukke porrerne og rense for urenheder – og for at undgå røde knopper, anbefaler vi at du benytter en god aftershave.
Helt specifikt vil vi anbefale dit at benytte Tendskin som er en kraftig aftershave med et højt indhold af salicylsyre – og det er den mest effektive aftershave, vi kender til. Lad os bare indrømme det: Røde knopper og irriteret hud er ikke en fed del af din nye frisure.

Det var det – du er klar

Tillykke med dit nye look. For at holde hovedet skaldet skal du gerne barbere det 1-2 gange om ugen med en skraber. Hvis du har tænkt dig at beholde det skaldede look, kan det igen være en fordel at investere i en headshave skraber . Husk også hvis det er nyt for dig at være skaldet, at hovedet er meget udsat for solens stråler og du skal derfor også bruge rigelig med solcreme på din isse.

Summary
Skaldet? Sådan barberer du dig skaldet på den nemme måde
Article Name
Skaldet? Sådan barberer du dig skaldet på den nemme måde
Description
Skaldet er smukt og maskulint! Sådan er det. Så hvis håret er blevet lidt for tyndt på toppen og du overvejer at fjerne det sidste - så go for it!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine