Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Billy Jealousy

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ekspert inden for skægpleje

Hvis du vil have hud og skægpleje produkter, der er helt i top, så skal du vælge Billy Jealousy. De bruger de bedste ingredienser i deres produkter, og du får derfor produkter fra den helt øverste hylde.

Billy Jealousy har vundet rigtig mange awards. De er blandt andet kendte for deres body washes, moisturizers og face scrubs. Alt hvad krop, ansigt og skæg har brug for!

Læs meget mere om Billy Jealousy og brugen af deres produkter her >>

Billy Jealousy

De er en af de bedste pleje produkter til mænd, som vi har hos Made4men. Deres produkter er lavet af de bedste ingredienser, og det er også derfor, du får så høj kvalitet i deres produkter. Hvis du vil have pleje produkter i top klasse, så skal du vælge Billy Jealousy, specielt når mange er deres produkter er awardsvindere, så kan der ikke rigtigt være tvivl, om at de er i en klasse for sig.

Ansigtspleje

Det er vigtigt, at du som mand passer på dit udseende. Det er noget af det første, man ligger mærke til ved en person. Derfor kan du lige så godt passe så godt på dit ansigt som muligt. Det kan gøres på rigtigt mange måde, men et godt sted at starte er enten med en ansigtsscrub eller en ansigtscreme.

Det næste skridt på vejen, er at passe på huden under den daglige barbering. Det er utroligt hårdt for huden, at blive barberet, og derfor skal du også give den ekstra pleje. Den perfekte kombination ville være en god Pre shave, en Barberskum og en Aftershave.

Læs også:

Kropspleje

Det er rigtigt mange mænd, der ikke går op i pleje af kroppen, og det er en fejl. Ligesom det er vigtigt at passe på sit ansigt, så skal man også passe på sin krop. Hvis du bruger en god sæbe til kroppen, kan det give dig et helt ny lækker duft, og den er med til at vaske alle bakterierne væk, uden at udtørre huden.

Hvilket en normal hårshampoo, godt kan være skyld i. Derfor er det vigtigt at du ikke bruger din normale hårshampoo på kroppen. Billy Jealousy Triple Crown 3 i 1 Body Wash er en af de bedre body wash fra Made4men, og det er også en af deres awardvindende produkter.