Af • 28 March, 2016

Barbering er en vigtig del af mange mænds hverdag. Barberingen sker på mange forskellige måder, da nogle bruger skrabere, mens andre bruger barbermaskiner. Nogle bruger endda også de gamle metoder med en barberkniv. Uanset hvad du bruger, så vil alle gerne have en fejlfri og dejlig barbering. Følelsen af at have en barberet hud vækker friskheden i mænd, men nogle får desværre alt for megen irritation, når de barberer sig.

Undgå de røde knopper efter barbering

De velkendte røde knopper, også kaldet barberingsknopper, og indgroede hår er alt sammen en irriterende bivirkning hos nogle mænd. Der er heldigvis nogle produkter, der afhjælper dette problem, så man ikke skal kradse i barberingsknopperne og de steder hvor der er indgroet hår.

Tendskin hjælper dig!

Vores mest solgte produkt til “mandebarberinger” er Tendskin. Det er en af de bedste produkter mod barberingsknopper og indgroede hår. Det er super nemt at bruge i praksis, og du vil mærke en kæmpe forskel med det samme.

Efter du har påført produktet, så kan du se en meget stor forskel på kort tid. Barberingsknopperne forsvinder stille og roligt, og det hår, der er skyld i det indgroede hår, kommer til syne, så du kan fjerne det uden problemer.

En god barberskum

Vi har den meget populære Njord i vores sortiment. En anderledes barberskum der har anti-irritation inkluderet. Denne form for barberskum bidrager til mindre irritation under og efter barberingen.

Mange af de produkter, der afhjælper barberingsknopper og indgroede hår behøves nødvendigvis ikke kun at blive brugt til ansigtsbarbering. Du kan godt benytte produkterne til blandt andet efter en intimbarbering, eller hvis du har fjernet hår med voks. Det er dog meget vigtigt at du læser på produktets emballage først, da det er vigtigt, at du er helt sikker på, at du må bruge den de forskellige steder.

Forebyg og skab en perfekt barbering

At fjerne barberingsknopper og indgroede hår er en ting, men at forebygge det er noget andet. Det kan også anbefales at du finder ud af hvorfor, at du får barberingsknopper og indgroede hår. Mange gange kan disse problemer afskaffes ved at barbere ordentligt.

Propolis – produktet til hård kamp!

Oplever du decideret bumser og hudorme? Så skal der lige skrappere produkter i brug. Her kommer proplis ind i kampen. Produktet har en disinficerende virkning og kan afhjælpe milde hudproblemer såsom bumseudbrug og mild acne. Bruges af mænd verden over.

F.eks. så skal huden være blød og varm inden man påbegynder barberingen, så porrerne er åbne. Det er også vigtigt at vide, at ansigtet skal være rent og frisk konstant. Ansigtsvask og ansigtspleje er derfor vigtige nøgleord, da dette også kan skyldes at du får en irriterende og dårlig barbering.

Du kan læse vores guides om en perfekt barbering, så du ved hvordan du kan barbere dig på den bedst tænkelige måde. Derudover er det også en god ide at læse om ansigtet og hvordan man holder ansigtet rent. Du kan finde alle disse guides, og flere til, i vores guidesektion.

Summary
Sådan undgår du barberingsknopper og indgroede hår
Article Name
Sådan undgår du barberingsknopper og indgroede hår
Description
Barbering er en vigtig del af mange mænds hverdag og sker på mange forskellige måder. Vi har tips til hvordan du undgår rødeknopper og indgroede hår.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine