Af • 29 March, 2023

Vi kender alle den der misundelse over noget, vi gerne vil have. Den er rigtig nederen. Især nederen når det er en misundelse over ikke at kunne gro et ordentligt, fyldigt og smukt skægt som nogen af dine venner kan.

Hvem vil i virkeligheden ikke være den mand, der bliver komplimenteret med et flot skæg? Det er maskulint, det er flot og det er fyldigt og velplejet – og desuden er skægget helt tæt. Hvem vil ikke gerne være den mand, der får den credit?

Anbefalet

Hvorfor vokser skægget ikke?

Er du en af de heldige, hvor skæggets hår bare vokser og vokser, så skal du prise dig lykkelig for dette. Det er nemlig langt fra alle mænd, der kan vokse sig et flot, fyldigt og tæt skæg.

Håret er en sjov størrelse. Det er faktisk sådan, at nogen er udstyret med en god hårvækst, hvor andre ikke er udstyret med dette. Det kan være arveligt, så hvis din familie har tendens til tyndt hår, så er der også chance for, at du kan blive ramt af det.

Hårene vokser forskelligt, så du kan sagtens have en vild hårvækst andre steder på kroppen, men ikke lige i ansigtet. Det er altid de steder, vi ikke ønsker, at der er kraftig hårvækst, at det er der, det kommer.

Hårets opbygning består af 3 hovedbestanddele:

 • Yderst findes der et skællag, der beskytter håret
 • Under skællaget findes barken, der består af den største del af håret, og som giver styrke samt elasticitet til håret
 • Inderst i håret findes marven, og den har ikke rigtig en funktion

Når hårene ikke vokser, så er det fordi hårsækkene ikke er stimuleret. Derfor kommer der ikke nye hår. Det er sådan, at så snart håret bliver stimuleret, så begynder det at vokse.

Hver gang at der vokser et nyt hår ud, eller at produktionen af hår starter nede i underhuden, så skubber den håret længere ud, og det der kommer op er et sundt og friskt hår.

Hvordan får du skægget til at gro?

Kan du virkelig få skægget til at gro, sidder du måske og tænker. Det kan du faktisk. Du kan hvert fald være med til at provokere det, så du kan stimulere hårvæksten. Så snart at hårvæksten stimuleres, så sætter du gang i produktionen af hår.

Det er revolutionerende, vækststimulerende og præcision. Det kan give dig det perfekte skæg, som du går og er misundelig på.

Njord Beard Roller – Skægrullen

Hvis du ønsker at stimulere hårvæksten, så kan du med stor fordele bruge denne beard roller. Du ruller simpelthen bare på området med skæg. Det er en god idé at rulle på hele området, og ikke bare det område hvor du ønsker at stimulere hårvæksten.

Det vil give dig en pænere overgang, så du får et fyldigt og meget tæt skæg uden huller.

Fordele ved Njord beard roller:
 • Aktiverer de sovende hårsække
 • Stimulerer hårsækkene
 • Skægget vokser hurtigere end normalt
 • Hårene bliver tykkere
 • Nye hår kommer frem

Sådan bruger du Njord Beard Roller:

Det anbefales, at du bruger den 2-3 gange ugentligt, hvor du som minimum holder én dags pause mellem rulningerne. Det vil betyde, at din hud får lidt ro mellem behandlingerne, men at den behandles ofte nok til at give hurtige resultater.

Følgende rækkefølge bruger du Njord beard roller:

 • Rens ansigtet grundigt, så der ikke er nogen bakterier på huden
 • Rengør rullen før brug
 • Begynd at rulle stille i skægget – det er rullen, der skal arbejde. Du må derfor ikke presse
 • Påfør en god creme efterfølgende
 • Rengør rullen til slut

Resultater med en beard roller

Hvornår kan du egentligt forvente at se resultater, når du bruger en skægrulle? Det er sådan, at du efter 4-8 uger vil begynde at kunne ane, at din hårvækst bliver kraftigere. Det er i starten meget små og fine hår, der vil komme til overfladen, så det kraftige hår skal du stadig arbejde videre med.

Du vil kunne ane små hår, der begynder at komme op til overfalden – hvis du altså har brugt den regelmæssigt. Det er vigtigt at påpege, at det ikke kun tager en nat at få kraftigere skæg – det kræver tålmodighed.

Når du har opnået det mål, du gerne ville opnå, så anbefaler vi, at du bruger rullen 1 gang ugenligt for at holde det ved lige. Hårsække der har været ikke-eksisterende, kan nemlig godt finde på at gå i dvale igen. Derfor kan du med fordel holde det ved lige blot ved 1 gang ugentligt. Dog kan du prøve dig frem, hvis 1 gang hver 14. dag er bedre, eller er tilstrækkeligt.

Ovenstående er dog KUN, når du har opnået målet, at du kan gå ned i behandling. Går du ned inden, kan det påvirke resultatet.

Må du trimme skægget, når du bruger skægrulle?

Dette spørgsmål er ret væsentlig. Du må gerne trimme dit skæg i perioden, men vi anbefaler ikke, at du kører en skraber igennem, som vil tage det hele. Det kan ødelægge de fine hår, der kommer op til overfladen. Derfor kan du trimme skægget, så det ser velplejet og soigneret ud, mens du har behandlingen igang.

Der er ikke andet for at springe ud i denne skægruller, så du kan få det flotte, fyldige og tætte skæg, som du altid har gået og ønsket.

Summary
Få det perfekte skæg med en skægroller
Article Name
Få det perfekte skæg med en skægroller
Author