Øjencreme

De fleste af os kender synet af mørke rander under øjnene enten fra os selv eller andre, og det pynter virkelig ikke på nogen. Derfor bør du huske at pleje øjenomgivelserne godt, så du har en chance for at undgå det trætte, slidte look, de mørke rander giver. Huden omkring øjnene er sart og har brug for optimal pleje for at mindske alderstegn, der viser sig som rynker, mørke render og poser. Hvis du ikke gider være sort under øjnene, bør du derfor bruge en øjencreme der opfrisker øjenområdet og minimerer tegn på ældning.

Læs mere om øjencreme til mænd
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Øjencreme hos Made4men

Hvis du er en af de forbrugere, som tror at øjencreme blot er en måde for den kosmetiske industri at tjene flere penge, tager du grueligt fejl!

Huden omkring øjnene er det tyndeste stykke hud på hele din krop og det betyder, at det også er det mest sensitive. Så at bruge en creme lavet specifikt til dét stykke hud er super vigtigt! Og vigtigheden af dét stiger kun med alderen!

Øjencremer kan ofte give dig det resultat du leder efter, hvis du blot bruger dem korrekt og supplerer med et par husråd. Tricket er at finde lige dén øjencreme, som din hud har brug for. Hvis du føler at du er blevet narret af rigtig mange øjencremer, som har lovet dig at fjerne sorte rander osv. så har du måske ikke prøvet at kigge på listen, hvor andre forbrugere anbefaler deres favorit produkter. Det er nemlig typisk sådan, at alle de testede produkter giver nogle super gode resultater.

Øjencreme mod trætte øjne

Rigtig mange mennesker har en travl hverdag, som kan sætte sine spor. Det kan bla. sætte spor ved, at give sorte rander under øjnene eller poser under øjnene. Huden under dine øjne er nemlig ligesom ham din alt for ærlige ven; ham som ikke ligger fingre imellem, når han fortæller dig hvad han egentlig tænker om dit tøj eller andet. Lige sådan er din hud under øjnene - den lyver ikke! Hvis du er træt og måske har været ude og buldre lidt, vil dine øjne stikke dig i ryggen og afslører dig!

Midlet mod trætte øjne

Det er en god ide, at begynde med øjencreme i 20'erne. Det skyldes at det typisk er her, man begynder at trænge til det. Øjencremer med koffein og K vitamin vil nemlig "knude" blodet sammen omkring dine øjne og på den måde fjerne sorte rander og poser under øjnene. Du kan også med stor fordel finde øjencremer, som har SPF i sig så du undgår at få rynker pga. solens UV stråler.

Rander under øjnene

Er du en af dem der nemt får rander under øjnene? Den hyppigste grund til at man får mørke rander under øjnene er pga. mangel på søvn. Der er dog også en en helt naturlig årsag til at nogle får mere mørke rander end andre. Under øjnene har vi som sagt et af de tyndeste lag af hud overhovedet sammenlignet med resten af kroppen.

I samme område er flere af vores vigtigste blodkar som holder os i live. Ved nogle mennesker ses disse kar tydligere end hos andre. Dette gør at man generelt vil se mere træt ud via tydligere mørke rander - medmindre man dækker det med make-up som nogle piger er meget tilbøjelige til (kan mænd egentlig bruge make-up?). Desværre kan mørke rander også ligge i generne. Så er der kun én til at gøre - dæk dem til!.

Livsstil og mørke rander under øjnene

Som alt andet ved vores krop spiller vores livsstil såsom kost, motion, søvn og stress en stor faktor. Det gælder ligeledes for vores øjne. Mørke rander er ikke alvorligt, men hvis du har dem så overvej lige din livsstil - kunne jeg gøre mere selv?


Ting du selv kan gøre:
  • Drik mere vand
  • Spis grøntsager
  • Få dine sunde olier - suppler evt. med kosttilskud
  • Sov mellem 7-9 timer per nat
  • Pas på længerevarende stress
  • Træn! Blot 30 minutter om dagen giver dig utrolig meget