Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Fri fragt over 500 kr. - ellers 39 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

+200.000 glade kunder

+200.000 glade kunder

Nordens største udvalg til mænd

Nordens største udvalg til mænd

Mere end 15 års erfaring

Mere end 15 års erfaring

ingen produkter fundet

Menu

Ralph Lauren

Jakob - ekspert på parfumer

Jakob Thomsen

Ekspert inden for parfume

Leder du efter en Ralph Lauren parfume eller deodorant? Så er du kommet til det rette sted. Ralph Lauren har været et kendt mærke i mange år, og lægger sig forrest både i tøj og parfumer til mænd.

Ralph Lauren er kendt for kvaliteten af deres produkter, også er de inden for de seneste år blevet meget populære i Danmark. Specielt deres parfumer, er også blevet et stort hit på grund af deres karakteristiske maskulinitet.

Du kan helt sikkert finde din Ralph Lauren favorit lige herunder.

Ralph Lauren

Ralph Lauren er en amerikansk modedesigner, der i slutningen af 1960’erne begyndte at designe en kollektion af slips under navnet Polo. Siden da har brandet udviklet sig til bl.a. at designe tøj kollektioner og parfumer til mænd og kvinder. Virksomheden arbejder bredt i at skabe afslappet sportstøj til mere formelle kollektioner af tøj. Gældende for både tøjkollektionerne og parfumerne er, at de afspejler den klassiske amerikanske stil, der ofte har et præg af det friske friluftsmenneske.

Elegant Ralp Lauren Duft

Tilbage i 70´erne indgik Ralph Lauren et samarbejde med skønhedsgiganten L´Oéral hvilket resulterede i at de lancerede deres første parfume i 1978. I løbet af årene har de så introduceret mange ny spændende parfumer, som derefter er blevet kendt som deres klassikere. Siden er mange Ralph Lauren parfumer kommet til, hvor især Polo Black er yderst populær. Men fælles for dem alle er det eksklusive look, som også afspejler sig i duften. Prøv en lækker duft fra Ralph Lauren, hvis du ønsker en klassisk og elegant duft med lidt kant.