Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Toppik™

Toppik giver dig en nem og naturlig måde at skjule dit hårtab på. Med Toppik bliver dine hårstrå nemlig helt op til fire gange tykkere ved hjælp af de naturlige hårfibre i produktet.
Toppik er fibre lavet af keratin - et protein, der findes i vores hår. Produktet får sine utrolige egenskaber fra fremstillingsprocessen, hvor man giver fibrene en elektrisk ladning, der gør det muligt for fibrene at binde sig til menneskeligt hår.

Med applikatoren kan du nemt fordele produktet jævnt i håret - så er du sikret et godt resultat hver gang. Lider du af hårtab eller tyndt hår? Så er Toppik løsningen for dig!

Læs meget mere om Toppik og deres produkter her >>
Sorter efter

Toppik - Vind kampen mod ufrivilligt hårtab

Det værste mareridt for rigtig mange, er hvis de begynder bliver ramt af hårtab på toppen. Man begynder at dække hovedet med kasket, hue eller hat for ikke at skulle stå frem med sit problem. Det er der heldigvis et middel mod - Toppik er her for at redde din dag!

Hvad er Toppik?

Toppik er hårfibre, som er blevet lavet af keratin. Keratin er et protein, som vi mennesker faktisk normalt producerer helt naturligt og befinder sig i håret. Toppik produktet er lavet med unikke egenskaber, som takket være en effektiv fremstillingsproces gør, at produktet let kan binde sig til menneskeligt hår.

Trenden med Toppik startede for alvor i USA, hvor produktet bliver brugt effektivt til at skjule hårtab - for både mænd og kvinder. Fibrene binder sig til håret inden for bare 30 sekunder og får håret til at se tykkere og mere tæt ud.

Toppik fibrene ser så naturlige ud, at du vil have super svært ved at kunne opdages. De hverken klatter, smitter af eller begynder at løbe gennem din dag. Heldigvis er Toppik også udrustet til at kunne klare vind, regn og sved. Du får først hårfibrerne ud af håret, når du vasker dit hår i badet.

Sådan bruger du Toppik

Påfør Toppik hår fibre og red igennem håret med en kam eller børste. Derefter arbejder Toppik sig selv ind i håret og binder sig sammen med dit naturlige hår.

Rigtig mange af de faste Toppik brugere benytter denne Toppik Spray Applicator for at give dit hår en bedre oplevelse med toppik. Den er med til at give et mere jævnt resultat over hele hovedet og samtidig går det lidt hurtigere med at få Toppik i håret.

Vi har også modtaget rigtig mange positive anmeldelser på Toppik's Fiberhold Spray som hjælper til, at Toppik's hårfibre sætter sig ekstra godt til håret. Det har flere af vores kunder hvert fald oplevet, har virket med stor effektivitet!


Produkter mod hårtab

Du kan i dag få utroligt mange ting, der virker mod hårtab, og de hjælper hver især på sin helt egen måde. Vi har hos Made4men 3 primære ting, som forebygger hårtab eller som sætter gang i hårsækkene igen. Det tre ting er hårfibre som vi allerede har været igennem, og så er der Alpecins koffein shampooer og den sidste er kosttilskud mod hårtab, som for eksempelvis TRX2.

Det første er Alpecins koffein shampooer, der ved hjælpe af koffeinen, går ned i hårsækkene og prøver at få gang i dem igen. Det vil sige at Alpecins produkter, får dit eget hår til at gro igen, det tager dog noget længere tid end 30 sekunder, som hårfibrene tager. Det er både fordele og ulemper ved Alpecin Shampoo, fordelen er at det er et godt produkt til prisen, og at det får dit eget hår til at vokse igen. Ulempen er at det tager et stykke tid før, der kommer gang i hårvæksten igen.

Det andet produkt, er et kosttilskud mod hårtab. Det hedder TRX2, og det formår at give dig de næringsstoffer dine hårsække skal bruge for at vokse, igennem din daglige kost. Det eneste du skal gøre er at tage TRX2 pillerne, også bare spise din normale kost, så vil dine hårsække så små begynde at producere hår igen.