Barbering

Hvis du leder efter barberingsudstyr så er du helt sikkert kommet det rigtige sted hen. Punktum :) Made4men.dk har Danmarks bredeste udvalg af barberingsudstyr til mænd og fører alle de kendte mærker indenfor klassisk barbering (også kaldet wetshaving) og derudover selvfølgelig de klassiske mærker som Gillette og Wilkinson - og mange flere. Hvis du leder efter et bestemt mærke skal du blot søge på hjemmesiden og se om ikke du kan finde netop det, du har brug for. Vi håber at du finder hvad du søger - for vi har i hvert fald over 1500 produkter kun til mænd.

Den perfekte barbering


Er du på udkig efter barberingsudstyr? Så er du med al sandsynlighed havnet det helt rigtige sted! Vi har mere end 1500 produkter indenfor barberingsgrej og vi synes selv vi er ret dygtige til at beskrive produkterne grundigt, så du lettere kan træffe en beslutning om produktet passer lige nøjagtigt til dig.


Vores udvalg er svært at konkurre med, eftersom det er Nordens største. Det forpligter os konstant til at hjemhente nye varer til butikken, så vi forsat kan have denne position. Ønsker du noget ekstraordinært, du ikke lige finder i den lokale barbershop? Agter du at blive den nye Sweeney Todd? - Eller skal du bare have nye blade til din Gillette? Det er underordnet. Vores brede sortiment gør det muligt, at servicere alle typer af barberingsbehov og hvis du savner et produkt, skal du endelig lade os det vide. Så gør vi hvad vi kan for at skaffe det hjem til dig! Vi fører i øjeblikket alt fra barberingsknive og shavetter til aftershave og skægtrimmere. Hvis du allerede ved hvad du vil have eller søger her i butikken, kan du blot taste det ind i søgefeltet.


Hvis du derimod er lidt usikker omkring barbering eller gerne vil inspireres til noget helt andet end du plejer – så kan du prøve, at surfe rundt i kategorien ”barbering” eller klikke ind på bestsellers fra vores butik og se hvad andre har købt og benyttet.

Her hos Made4men er vi kompromisløse hvad angår service! Derfor kan du læse made4men magazine, hvis du ikke lige en typen der har tid til, at opsøge nye trends omkring himmel og jord - men især omkring barbering. Vi har et hurtig let overskuelig magazine, der giver dig brugbar viden om trends, barberingsritualer og gøre måder, ganske gratis.

Det vigtigste for os er, at du finder det, du skal bruge!


Barbering med kniv eller maskine

Skal du vælge barberingskniv eller barberingsmaskine? Det er altid et godt spørgsmål. En kniv kræver tålmodighed. Ligeledes er der større sandsynlighed for at få røde knopper med en barberingskniv end der er med en maskine. Hvis du vil barbere dig ofte anbefaler vi at du går efter en maskine. Du kan naturligvis også bruge en skægtrimmer hvis du godt kan lide at have lidt skæg.Gode tips til din barbering

Barbering generelt

Der findes mange gode tips og tricks til at få den rigtige barbering. Det vigtigste er at du finder ud hvad der virker for dig og hvad der er realistisk. Man kan hurtigt bruge alt for meget tid på eksempelvis en gammeldags barbering og så får man det ikke gjort i længden. Det er bedre at finde nogle faste rutiner der kan hjælpe dig til at holde skægget som du ønsker. Hvis du føler for at barbere dig 1 gang om ugen kan du bruge lidt mere tid på det, hvorimod en gang om dagen vil kræve noget mere energi og det vil derfor ikke være sandsynligt at du gider bruge tiden.


Vi anbefaler at du tester hvad der virker for dig. Der er ikke nogen ABC. Du kan naturligvis bruge vores tips til barbering og derved springe over nogle af de udfordringer mange ofte oplever når de skal barbere sig for første gang.