Barbering

Hvis du leder efter barberingsudstyr så er du helt sikkert kommet det rigtige
sted hen. Vi Danmarks bredeste udvalg af barberingsudstyr til mænd og
fører alle de kendte mærker indenfor klassisk vådbarbering og derudover
selvfølgelig de klassiske mærker som Gillette og Wilkinson og mange flere.
Læs mere her >>

Den perfekte barbering


Er du på udkig efter barberingsudstyr? Så er du med al sandsynlighed havnet det helt rigtige sted! Vi har mere end 1500 produkter indenfor barberingsgrej og vi synes selv vi er ret dygtige til at beskrive produkterne grundigt, så du lettere kan træffe en beslutning om produktet passer lige nøjagtigt til dig.


Vores udvalg er svært at konkurre med, eftersom det er Nordens største. Det forpligter os konstant til at hjemhente nye varer til butikken, så vi forsat kan have denne position. Ønsker du noget ekstraordinært, du ikke lige finder i den lokale barbershop? Agter du at blive den nye Sweeney Todd? - Eller skal du bare have nye blade til din Gillette? Det er underordnet. Vores brede sortiment gør det muligt, at servicere alle typer af barberingsbehov og hvis du savner et produkt, skal du endelig lade os det vide. Så gør vi hvad vi kan for at skaffe det hjem til dig! Vi fører i øjeblikket alt fra barberingsknive og shavetter til aftershave og skægtrimmere. Hvis du allerede ved hvad du vil have eller søger her i butikken, kan du blot taste det ind i søgefeltet.


Hvis du derimod er lidt usikker omkring barbering eller gerne vil inspireres til noget helt andet end du plejer – så kan du prøve, at surfe rundt i kategorien ”barbering” eller klikke ind på bestsellers fra vores butik og se hvad andre har købt og benyttet.

Her hos Made4men er vi kompromisløse hvad angår service! Derfor kan du læse made4men magazine, hvis du ikke lige en typen der har tid til, at opsøge nye trends omkring himmel og jord - men især omkring barbering. Vi har et hurtig let overskuelig magazine, der giver dig brugbar viden om trends, barberingsritualer og gøre måder, ganske gratis.

Det vigtigste for os er, at du finder det, du skal bruge!


Barbering med kniv eller maskine

Skal du vælge barberingskniv eller barberingsmaskine? Det er altid et godt spørgsmål. En kniv kræver tålmodighed. Ligeledes er der større sandsynlighed for at få røde knopper med en barberingskniv end der er med en maskine. Hvis du vil barbere dig ofte anbefaler vi at du går efter en maskine. Du kan naturligvis også bruge en skægtrimmer hvis du godt kan lide at have lidt skæg.Gode tips til din barbering

Barbering generelt

Der findes mange gode tips og tricks til at få den rigtige barbering. Det vigtigste er at du finder ud hvad der virker for dig og hvad der er realistisk. Man kan hurtigt bruge alt for meget tid på eksempelvis en gammeldags barbering og så får man det ikke gjort i længden. Det er bedre at finde nogle faste rutiner der kan hjælpe dig til at holde skægget som du ønsker. Hvis du føler for at barbere dig 1 gang om ugen kan du bruge lidt mere tid på det, hvorimod en gang om dagen vil kræve noget mere energi og det vil derfor ikke være sandsynligt at du gider bruge tiden.


Vi anbefaler at du tester hvad der virker for dig. Der er ikke nogen ABC. Du kan naturligvis bruge vores tips til barbering og derved springe over nogle af de udfordringer mange ofte oplever når de skal barbere sig for første gang.Hvorfor får man røde knopper efter barbering?

En af vores ofte stillede spørgsmål fra vores kunder er; Hvorfor får man røde knopper efter barbering? Det er en af de mest irriterende ting ved barbering, fordi det er utroligt irriterende og det er ofte også meget ømt. Det kan opstå alle de steder man barbere sig, og det er meget normalt for alle menneske at opleve. De røde barberingsknopper er noget man kalder for skægpest, og grunden til de opstår er på grund af en betændelses lignede tilstand, som op står i huden. De røde knopper er altså betændelse i hårsækkene, og det er vigtigt at man ikke bare lader de stå til, fordi de kan gå hen og blive store bumser, og hvis det går helt galt kan det ende som store bylder. Så det er vigtigt at du behandler knopperne rigtigt, og i det hele taget prøver at undgå dem i første omgang.Sådan undgår du barberings knopper!

Hvis du får rødeknopper når du barbere dig, om det er i ansigtet, armhulerne eller i det intimme område, så er der nogle ting du kan gøre for at modvirke det. Da de rødeknopper skyldes en bakterie infektion, er det vigtigt at du sørger for at rense dine barberblade eller at du skifte dem ofte.

RazorPit - Sliber til barberblade
Razorpit er en sliber til barberblade, som hjælper dig med at holde dine barberblade skarpe og helt rene. Det er en god måde hvorpå man kan spare penge ved at man ikke skal købe nye barberblade hele tiden, og samtidigt holder du dem rene for døde hudceller og andre urenheder, der kan være med til at forvolde infektioner og dermed barberingsknopper.
Se produktet her >>

Desinficering
Når du får rødeknopper er det som sagt, fordi der opstår betændelse i huden, det er derfor en god ide' at desinficere huden efter barbering. Det har vi heldigvis også råd for, og man kan gøre det på to forskellige måder.

Njord Foam - Anti-Irritaion Foam (150 ml)
Njord Foam er en desinficerende barberskum, der renser huden under barbering, så du mindsker dine chancer for at få røde knopper efter barbering. Det er ikke en typisk barberskum, som skummer helt vildt, den er mere let i sin konsistens og er gennemsigtig, så du kan se huden, når du barberer dig.
Se produktet her >>

Tend Skin Solution (118 ml)
Det andet du kan gøre, er at bruge en desinficerende aftershave. Tend Skin Solution er en utroligt effektiv aftershave, der hjælper dig med at slippe af med de røde knopper. De sørger for at rense huden, så der ikke opstår nogle infektioner, som ender i røde knopper og bylder.
Se produktet her >>
Intimbarbering

Intimbarbering er et meget ømt emne, og der bliver aldrig talt særligt meget om hvordan man gør, og det er sjældent der bliver delt gode tips og tricks til hvordan man kan gøre det. Ligesom med almindelig barbering kan man også få rødeknopper i det intimme område, og det kan behandles på samme måde som ovenfor. Udover det så er der flere forskellige måder at klare den intimme barbering. Alt efter hvordan man gerne vil barbere sig findes der også udstyr til det. Hvis du gerne vil trimme det intimme område, men ikke vil barbere det hele væk, så er det en god ide' at have en trimmer dertil.

Så slipper du for besværet med at klippe det ned med en saks, og det kan blive pænt, og samtidigt får du hellere ikke røde knopper efter barbering. Hvis du skal trimme det intimme område så kan du bruge en Bodytrimmer, som er en trimmer designet til brug på kroppen. De er ofte vandtætte så man kan have dem med i bruseren, og så er designet til brug på kroppen. Det er en kæmpe hjælp i en travl hverdag, så man slipper at bruge for meget tid på den intimme barbering.

Når man taler intimbarbering er der også mange som foretrækker en helt glat barbering, og her sværger mange til det klassiske sæt med barberskum og skraber. Det er også en af de mest anvendte metoder, men som man også oplever kommer der nye produkter, når der opstår efterspørgsel efter det. Intimbarbering har også taget et skridt fremad, fordi voksning er blevet mere og mere moderne. Det er ikke kun kvinder der bliver vokset, flere og flere mænd bruger det faktisk også, og det er slet ikke så svært som det ser ud. Når man først for et tav på det, er det utroligt let, og det er den form for hårfjerning der varer længest.

Det er ikke den kategori vi er stærkest i, men vi bliver stærkere og stærkere og du kan finde flere og flere produkter til voksning lige her >>