Alum

Jonas Primdahl
Alum er en blok, der er fremstillet af antiseptiske midler, der har til formål at hjælpe dig, når uheldet er ude med din barbering - enten med snitsår, eller hvis du har skåret dig.

Blokken har en antibakteriel effekt, så når uheldet er ude, så sætter du blot din alum blok på såret i ca. 30 sek. Den antibakterielle effekt vil rense og trække din hud sammen, og derved stoppe blødningen. På grund af dette efterlader den huden blød og opstrammet.

Gør blot blokken våd, og kør derefter blokken rundt i ansigtet, og tør til sidst forsigtigt efter med et rent håndklæde.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

FAQ - Alum

Hvad er alum?

Alum er en metalsalt fra aluminium, der især er kendt indenfor barberingens verden. Det er ekstremt ekstremt effektivt til at stoppe blødninger, da den har en sammentrækkende og desinficerende effekt.

Hvordan bruger man alum?

Hvis uheldet er ude, og du har skåret dig under din barbering, skal du gøre dit alum vådt og derefter holde det med let pres på såret. Efter noget tid er blødningen stoppet og du kan skylle ansigtet.

Er det normalt at det svier når man bruger alum?

Ja, det er normalt. Du skal tænke på, at det desinficerer og sammentrækker huden. Så du vil opleve svie ved brug. Men det løser til gengæld dine problemer.

Findes der alternativer til alum?

Alum er naturligt, og har været brugt i mange tusinde år. Der findes dog mere moderne alternativer, men disse vil også indeholde alum.

Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas, og jeg er Made4men’s ekspert inden for barbering.
Jeg har barberet mig med alle typer af knive, skrabere og koste, samt prøvet over 100 forskellige cremer/sæber. Derudover arbejder jeg med - og skriver om - produkterne hver dag, hvilket har bidraget til min store viden inden for barbering.