Böker King Cutter Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Gratis fragt

Böker King Cutter Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

1.290,00 kr
Er du træt af alt for høje priser på premium barberknive, så kommer Böker der her til undsætning med deres model King Cutter.
Kun 3 tilbage!
1.290,00 kr

Böker er meget stolte af denne barberkniv, da den ifølge dem selv har ændret markedet og lukket hullet mellem premium knive og skyhøje priser. Med deres King Cutter har de skabt en håndlavet premium barberkniv til en overkommelig pris, som meget sjældent hvis ikke aldrig er set før på markedet.

Håndtaget
Böker har produceret King Cutter med fokus på alle og enhver detalje - og håndtaget er ikke en undtagelse. King Cutter har et maskulint håndtag i en slidstærk plast, som giver en god barberings oplevelse gang på gang. Som en lille ekstra detalje, har Böker indgraveret deres logo i håndtaget og fuldender det maskuline og stilrene design.

Kniven
Den populær form på barberkniven er i Böker univers opkaldt King Cutter og er i branchen bedre kendt som Spanish Point. Formen på kniven giver et unikt udtryk, men samtidig også en meget effektiv kniv. Udover formen på kniven er King Cutter også produceret med en speciel kombination af stål og sølv, som har forbedre alle egenskaber på selve kniven.

Specifikationer
Størrelse: 5/8"
Håndtag: Sort plast
Slibning: Hollow Ground
Indgravering: Waldorf
Fremstillet af Böker i Solingen i Tyskland
Se lignende produkter

Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: