Cicameds ASD Clear Skin

Cicamed ASD Clear Skin Set

228,75 kr
Kun 2 tilbage!

Specialpris: 228,75 kr

Førpris: 305,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
ASD Clear Skin Kit fra Cicamed er et kit af produkter til morgen og aften som holder urenheder og bumser væk.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Det perfekte morgen og aften sæt mod bumser

Ønsker du nogle produkter der renser din hud, samtidig med at den sørger for at huden ser velplejet ud? Så er Cicameds ASD Clear Skin det perfekte sæt for dig. I dette sæt får du alt hvad der er behov for, for at fjerne bumser og urenheder.

ASD Clear Skin Kit fra Cicamed er et kit af produkter til morgen og aften. Sættet indeholder en dyb rensende gel, der sørger for at fjerne døde hudceller, en ansigtscreme, der regulerer talgproduktion og undertrykker rødhed og en 3-IN1-punkts processor, som effektivt reducerer bumser.

  • Vitamin B
  • Trollhassel & Aloe vera
  • Naturlige AHA syrer stimulerer og bevarer hudens beskyttende lave pH
  • Zink/li>
  • Beskyttende antioxidanter

Pakken indeholder følgende produkter

ASD Active Cleanser
ASD Active Cleanser er en dybtrensende gel som er specielt udviklet til fedtet hud. Geleen er pH-afbalanceret og ingredienserne er udvalgt nøje for at fjerne urenheder, forhindre fremkomsten af nye udbrud og balancere overdreven talgproduktion.

Geleen er også beriget med Aloe Vera, Trollhassel og Vitamin B, som alle fugtigører, giver ro og modvirker den rødme der forekommer ved uren hud og bumser.

ASD Active Moisturizer
ASD Active Moisturizer er en fugtighedscreme, der er specielt designet til at balancere og nære fedtstoffer og blandinger. Formlen er nøje udviklet for at forhindre urenhed, styre produktionen af talg, og undetrykke rødmen.

Salicylsyre opløser tilstoppede porer, mens zink og vitamin A absorberer overskydende talg, lukker porerne og hæmmer bakterierne, der forårsager uren hud. Vitamin B og kraftige antioxidanter tilfører sørger for at huden bliver mere modstandsdygtig overfor bakterier og urenheder.

Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment
Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment, er en triple-acting spotbehandling, der hurtigt og effektivt reducerer acne, og modvirker ar og misfarvning.

Cicamed ASD har en hurtig virkning, og denne akne behandling er blevet klinisk testet og har bevist, at den har en effektiv og massiv effekt mod akne, mens den samtidig er blid mod huden.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: