Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

29,95 kr
29,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Barberblade til traditionelle Double Edge Safety Razors. Bladene leveres i en pakning med 10 stk, og er pakket ind i hver sin inderpakning.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Barberblade til traditionelle barberskrabere, også kendt som Double Edge Safety Razors eller Shavettes. Er det ultimative redskab til den helt traditionelle barbering.

Barberbladene fra Merkur hedder som sagt Super Platinium og det gør de på grund af deres slidstyrke og skarphed, der er helt i top for barberblade. De er alle skarpe på begge sider, så du kan slide den ene side ned, også derefter bruge den anden.

Merkur har i mange år sat standarden inden for Double Edge barbering, og det er også derfor deres barberblade har den kvalitet, de har i dag. De bliver anvendt at mange barberer landet over.

Merkur Super Platinium barberblade passer til:
- Alle Double Edge Safety Razors (Se hele udvalget af Double Edge Safety Razors her >>)
- Alle Shavette Barberknive (Se hele udvalget af Shavetter her>>)

Skal du bruge bladet til en Shavette kan du med fordel knække det på midten

Der er utroligt mange fordele ved den traditionelle barbering, så hvis du ikke er allerede er i gang, så er det på tid at du kommer det. Ved at tage del i den traditionelle barbering, kan du spare mange penge hver gang du barbere dig.

Det er nemlig meget billigere at skifte barberblade når de koster under 4,5 pr. stk. Det er i hvertfald meget billigere end når man smider et barberblad ud fra nogle af de store kendte brands.

Udover at der er mange penge at spare, så er der også noget helt unikt over, den traditionelle barbering. Det giver en unik følelse at bruge redskaber, som ens forfædre også brugte, og på den måde forene nutidens moderne teknologi, med en helt traditionel vådbarbering.

Indhold:
1 pakke indeholder 10 stk. barberblade som er pakket ind i en praktisk plasticboks.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: