Dovo Diamant Straight Razor Barberkniv
Gratis fragt

Dovo Diamant Straight Razor Barberkniv (Ebonywood Håndtag, 5/8")

1.499,00 kr
Kun 2 tilbage!
1.499,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Dovo Diamant Straight Razor barberkniv med sort blad i kulstof-sort og ebonywood håndtag. En stilet og lækker barberkniv til den rutinerede wet shaver...
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Med en betagende kombination af guld-ætset sort kulstof stål og elegant ebonywood håndtag er er denne Dovo "Diamant" Straight Razor noget af det ypperste indenfor barberknive. Med den lækre Dovo Solingen kvalitet, pivfræk sort klinge med "Dovo Diamant" indgraveret med guldætsning og det brune ebonywood farve håndtag er barberkniven designet til at ligge godt i hånden og barbere rent og komfortabelt.
Dette er intet mindre end en perfekt udformet barberkniv til wet shaving / old-school shaving - og så er den jo übersej at have stående ved vasken på badeværelset.

Barberknive lavet af Solingen fra Tyskland er fremstillet med samme teknik og håndværk som man anvendte til antikke våben i middelalderen - og nu altså bruges til at lave lækre og effektive barberingsværktøjer til mænd. Teknikken er naturligvis blevet finpudset lige siden og Dovo er kendte for at lave nogle af de mest stabile, skarpe og luksuriøse barberknive på markedet.

Kan slibes med dette produkt:
Mühle Leather Strop til finslibning >>

Informationer:
Størrelse: 5/8"
Hollow Ground blad
Gaveæske i blåt metal medfølger.
Fremstillet af DOVO af Solingen iTyskland.

Note:
* Denne barberkniv er ikke finslebet ved levering pga. indpakningen i emballagen.
Selvom Dovo Solingen sliber deres barberknive til perfektion før de kommer i emballage, kan barberkniven kræve en ekstra finslibning før første brug.

Her kan du læse mere om barberknivens A-Z:

Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ofte købt sammen med: