Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (118ml)

Egyptian Magic Skin Cream (118ml)

299,95 kr
299,95 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Den populære creme, der bruges verden over, til at holder modellers hud sexet og give naturlig glød er nu omsider i Danmark! Egyptian Magic All-Purpose luksus hudcreme er baseret på 100% naturlige ingredienser.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme: den absolutte bestseller verden over er nu endelig ankommet til Danmark!

Cremen, der efter sigende har helbredende- og magiske egenskaber! Vil du være på samme side angående hudpleje, som de kendte Hollywood-stjerner er? Så er den egyptiske hudcreme måske noget for dig?

Cremen har en række ingredienser, der sammensat giver en fænomenal hudpleje. Alle ingredienserne i denne creme er naturlige og kommer fra råvarer som udvindes i Egypten. Kombinationen af disse ingredienser gør den netop ”magisk”. Og ikke uvæsentligt er det at nævne, at den bliver brugt af en enorm tilslutning af USA’s største stjerner, samt har utallige reviews i diverse magasiner world-wide. Cremen kendes som mirakel-cremen i de kendtes kredse.

Hvorfor ”Magisk”?
Mixturen af ingredienser er efter sigende en oldgammel opskrift, som er gået i arv igennem generationer fra forfædrene i Egypten. Olivenolie, bivoks, pollen fra bier, royal gele, bi propolis og guddommelig kærlighed til produktet, er nogle af de mest fremtrædende karakter at fermhæve som skulle gøre dette produkt helt specielt samt måske give det et magisk ”touch”.

Men bedre kendt er historien om hvordan Cleopatra brugte samme formel til at holde huden sund, smuk og sexet. Og dengang skulle have givet opskriften prædikatet "magisk".

Namedropping
De meste velkendte magasiner verden over nævner denne creme i deres artikler. Og her er der ikke bare tale om to til tre magasiner, men over flere hundrede herre- og kvindemagasiner. Blandt andet, Allure Magazin, Vogue Magzin,People Magazine, EUROMAN/WOMAn, London’s METRO NewsPaper, O Magazin, Vanity Fair og Elle.

Hvad gør cremen?
Undersøgelser har vist, at hele 35 % af alle konsumenter er enten mennesker med eksem eller psoriasis. Cremen indeholder ingen kunstige midler og udvindes blot af naturlige råvarer, der har en gavnlig egenskab overfor personer, der lider af disse hudsygdomme.

Cremen bruges også til behandling af solbrændt hud, akne ar, sårede læber, generelt tørhed, strækmærker, ble-rødme, udslæt og skadet hår.

Historien om Egyptian Magic
Cremen har sin oprindelse fra Egypten 1991, hvor den første creme af mærket nogensinde blev produceret og lanceret. Opskriften på succes er i følge Egyptian Magic All-Purpose, at en kiropraktor fra USA på ferie i Egypten, købte cremen med hjem til landet og prøvede den på en patient, som led af smerte, hverken han eller medicin kunne kurere.

Kiropraktoren prøvede den Egyptiske creme på patienten og fik efter blot kort tid gode resultater. Nu anvendes den som fast sortiment og kur hos denne kiropraktor.

Budskabet blev spredt via mund til mund og på et tidspunkt hørte en screenwriter historien om virkningen ved cremen, han prøvede den på nogle af sine skuespillere og nu kender hele den vestlige verden til denne hudcreme, der bliver benyttet af mange mennesker, både til pleje af hudsygdomme, men også til almindelig dagcreme, hudcreme og natcreme.

Hvem bruger den?
Cremen bliver solgt i stor skala i det amerikanske, af homøopatiske forretninger, læger, samt specialister. Udover dette bliver cremen hyppigt brugt af gynækologer, plastikkirurger og som før nævnt kiropraktorer, grundet dens helende effekt.

Prædikat
Egyptian Magic lægger vægt på, at cremen ikke har decideret helbredende virkning. Det er blot et lykketræf, at den også fungerer til lindring af visse hudsygdomme.

Produktet indeholder
118 ml. Perfekte størrelse til badeværelset og det daglige brug.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(2 bedømmelser)
Stjerner
Annette Stark | Efterlader huden dejlig blød
Egyptian Magic All-Purpose efterlader huden dejlig blød, brug den om natten da den er ret fedtet
Stjerner
Andreas Mylund | topcreme
En fantastisk creme. Allerede efter få dage var der en forskel i hudens udstråling- virkede sundere. Den bedste creme efter mange forsøg og så er den drøj i brug.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: