Frank Shaving DE Safety Razor (Hvid)

Frank Shaving DE Safety Razor (Hvid)

199,00 kr
Kun 3 tilbage!
199,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
En ægte klassiker! En DE Safety Razor er det traditionelle alternativ til en almindelig skraber. Den giver en hurtigere og mere ægte barbering.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
DE står for Double Edge og betyder, at der i hver side af skraberhovedet stikker barberblad ud. Det betyder blandt andet, at din barbering går hurtigere.

Det er samtidig super moderne med et imiteret Elfenbens håndtag i hvid, hvor man stadig kan se årene i den. Derefter er håndtaget blevet overtrukket med polyester for at give et glansfuldt finish. Alt-i-alt er denne skraber utrolig stilfuld og har masser af elegante detaljer.

Denne skraber har en "lukket kam", hvilket betyder at kammen er lukket og dermed beskytter mod rifter, når du strammer huden ud. Denne funktion er god til nybegyndere, men er naturligvis også en stor fordel til den garvede bruger. Ved at stramme huden ud, får du samtidig en tættere og mere glat barbering, fordi fladen (din hud) som du barberer på er nemmere at stryge henover.

Produktinformationer
Indstilling: Fast
Åbningstype: 3-piece. 3-piece betyder, at skraberhovedet og skaftet skal skrues fra hinanden for at indføre barberbladet.
Materialer: Imiteret Elfenben og rustfrit stål.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: