Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor (Chrome, 80 mm)

Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor (Chrome, 80 mm)

355,11 kr
Er du ny når det kommer til Safety Razors, så kommer Giesen & Forsthoff dig til undsætning med deres "New beginners choice" model.

Specialpris: 355,11 kr

Førpris: 399,00 kr

Klassisk og maskulin Safety Razor fra Giesen & Forsthoff. Den er håndlavet i Tyskland og produceret på baggrund af mange års erfaringer, så du modtager det bedst tænkelige kvalitets produkt.

Håndtaget
Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor kommer med et messing håndtag, som har fået en chrome belægning. Chrome belægningen kommer et super maskulint og råt look, som giver dig følelsen af rigtig mand, hver gang du er i gang med barberingen.

Hovedet
Giesen & Forsthoff's "New beginners choice" er som sagt en double edge razor, som betyder at der er et barberblad, som stikke ud fra hver side af barberhovedet. Du skal selv monterer barberbladet i skraberen og vi anbefaler af skifte blad forholdvis ofte, så du altid vil få en tæt og hygiejnisk barbering. Heldigvis vil du stadig opleve en økonomisk besparelse på blade, da double edge barberblade er væsentligt billigere end "almindelige" blade.

Specifikationer
Størrelse: 80 mm
Håndtag: Messing med chrome belægning
Fremstillet af Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: