Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Skæl

Skæl kan være meget ubehageligt og give kløe og irritation i hovedbunden. Desuden kan det være pinligt med dryssende skæl der lander på skulderne. Heldigvis findes der shampoo og serum der effektivt modvirker skæl og tilfører hovedbunden den fornødne lindring og pleje.

Læs mere om skæl her >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Shampoo mod skæl

Hos Made4men har vi samlet nogle super effektive shampooer mod skæl, der hjælper dig med at slippe af med skæl for altid.

Hvad er skæl?

Du tænker sikkert hvad skæl egenligt er? Bare roligt det er ikke farligt på nogen måde, men det er for mange en lidt ulækker og pinlig ting, som det fleste helst gerne vil undgå.

Selve mængden af de skæl du får kan variere meget fra person til person, og de fleste slipper af med deres skæl problem, hvis de bruger en skæl shampoo kontinuerligt.

Skæl eller tør hovedbund

Skæl og tør hovedbund, kan være svær at adskille fra hinanden. Skæl kommer tit i forbindelse med at man som mand ikke får tørret sit hår ordenligt, og går med vådt hår under en cap eller hue. Det kan også forekomme hvis du har en meget fedt hovedbund, og den derfor har svært ved at ånde.

Tør hovedbund forekommer ofte i forbindelse med store temperatur ændringer, for eksempelvis når det skifter til vinter og kulden rigtigt begynder, er der mange der oplever tør hovedbund.

Den nemmeste måde at kende forskel på de to ting, er at skæl efterlader en masse hvide hudceller som kan drysse meget alt efter hvor slemt det er. Ved tør hovedbund vil man ofte opleve at man føler man er øm i håret, og at det ligefrem er ubehageligt at køre en hånd igennem hovedbunden.

Behandling af skæl

Det første du skal gøre, er at vurdere hvor slemt dit problem med skæl er. Skæl kan ofte klares med en mild skæl shampoo, og inden for en uge eller to kan du komme problemet til livs.

Hvis det dog ikke hjælper med en almindelig skæl shampoo, skal der sandsynligvis stærkere midler i brug, og her anbefales det at man søger hjælp hos egen læge.