Layrite Cement Clay (120 g)

Layrite Cement Clay (120 g)

229,00 kr
229,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
En vandbaseret lervoks som giver dig ekstremt hold til håret, samtidig med at det er muligt at restyle i løbet af dagen.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Laurite Clement Clay er en vandbaseret lervoks, der giver dig et virkelig ekstremt hold til håret, dog er det muligt at restyle det i løbet af dagen. Med denne voks er det til at sætte håret som du gerne vil have det, den tilføjer ovenikøbet tekstur og volumen til frisuren. Cement Hair Clay efterlader en tør, rodet finish med et naturligt mat look. Lervoksen kan anvendes i alle hårtyper og hårlængder.

Voksen er beriget med lanolin og bivoks, der gør at voksen er utrolig nem at fordele rundt i håret. Derudover indeholder lervoksen castor-olie, der giver håret den nødvendige fugt under opsætningen af håret. Denne lærvoks har Layrite´s typiske signaturduft, der består af en mild vanilje duft, samtidig med at den er fri for parabaner.

Sådan gør du:
Tag en lille mængde voks i hænderne og varm det godt op, indtil den bliver blød. Jo blødere den er, jo lettere bliver det at sætte håret. Fordel voksen godt rundt i håret, det betyder ikke så meget om det er vådt eller tørt. Men jo mere tørt håret er, jo stærkere hold og mathed kan du skabe.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: