Made 4: Beard Turbo Growth

Lagerstatus: På vej på lager

499,95 kr

Pris:: 499,95 kr

Jonas Primdahl
Sæt turbo på din vej mod et tæt og tykt skæg, med dette sæt. Vi har taget de bedste produkter til at få gang i skægvæksten og lavet et godt tilbud på dem.

Spar 39% ved at købe samlet!
Hurtig levering
Dag-til-dag levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Sæt turbofart på skægvæksten

Hvem drømmer ikke om det perfekte skæg? Tæt, fyldigt, velplejet og mandigt kan være svært at opnå for nogen, men vi har en løsning. Vores specialsammensatte skægvækst sæt aktiverer, stimulerer og plejer dit eksisterende skæg i sådan en grad, at det gerne skulle sætte turbo på skægvæksten.

Sættet er også til dig der har en fin skægvækst, men har "bare pletter" hvor skægvæksten er knap så god. Sættet anbefales ikke til folk der lider af acne eller følsom hud, da den medfølgende dermaroller kan være hård mod huden. Oven i al den flotte skægvækst, får du altså også en markant besparelse på sættet. Alle vores "Made 4" sæt giver dig en håndfuld produkter indenfor en specifik kategori, til en fordelagtig pris.

Hvad finder du i Made 4: Beard Turbo Growth sættet?
Herunder får du en kort introduktion til de forskellige produkter der kan findes i vores effektive skægvækst sæt. Derefter får du en guide til hvordan du bruger sættet som en professionel.

Njord Beard Roller (0.5 mm) - Værdi: 139 kr.
Denne beardroller fra det danske brand Njord, skal bruges 2-3 gange om ugen. Du skal køre den op og ned 2-4 gange hvert sted, så du rammer hele ansigtet. Det er utroligt vigtigt at du desificerer din beard roller med klorhexidin før og efter brug. Beard rolleren stimulerer dine hårsække, så dit skæg pibler frem, og du undgår pletter uden skæg.

American Crew Beard Serum (50 ml) - Værdi: 159 kr.
Efter du har rullet huden, er det vigtig at give den næring. Netop nu, er den nemlig ekstramodtagelig over for gode sager. De gode sager finder du i denne Beard Serum fra American Crew. 1-2 pump er nok, gnid serummet varmt i håndfladerne og smør i ansigtet i opadgående bevægelser.

Watermans Grow More Elixir (100 ml) - Værdi: 249.95 kr.
De dage du ikke ruller med din beard roller, påfører du denne hårtabseliksir på de områder du ønsker øget skægvækst. Produktet er udviklet til håret, men kan sagtens bruges på skægget, da ingredienserne går ind og stimulerer dine hårsække.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Værdi: 125 kr.
Hver dag inden du går i seng, skal du sætte et par minutter af til at børste det skæg du har. Denne lækre børste fra Njord med ægte vildsvinehår, går nemlig ind og stimulerer skægvæksten ved at øge blodcirkulationen. Bonus: kan bruges til børste dit skæg, når det vokser sig længere!

Pureviva Hair Vitamins (60 Gummies) - Værdi: 149.95 kr.
Indtil videre har vi fokuseret på den ydre stimulation. Dog kan en grund til mangel på skægvækst også være, at kroppen ikke får tilstrækkeligt med vitaminer. Derfor kan denne vitamin og mineral gummy til mænd, hjælpe dit indre med at arbejde sammen med det ydre.


Anvendelse af Made 4: Beard Turbo Growth
Step 1. Kør din rengjorte beard roller op og ned 2-4 gange i ansigtet. Rul dit skæg 2-3 gange om ugen.
Step 2. Påfør dit skægserum, i opadgående bevægelser. Så trænger det helt ind!
Step 3. De dage du ikke ruller dit skæg, påfører du denne eliksir fra Waterman's, der booster din skægvækst.
Step 4. Børst huden i ansigtet stille og rolig i 2-3 minutter hver dag. Derved stimulerer du blodtilførslen.
Step 5. Tag dine Njord Hair Vitamins 1 gang om dagen.

Værdi: 822,90 kr.
Din besparelse: 322,95 kr

Din pris: 499,95 kr.

Sæt turbo på din vej mod et tæt og tykt skæg, med dette sæt. Vi har taget de bedste produkter til at få gang i skægvæksten og lavet et godt tilbud på dem.

Spar 322,95 kr.!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: