Mühle Rocca Silvertip Fiber® Barberkost, Rustfrit stål (21 mm)

Mühle Rocca Silvertip Fiber® Barberkost, Rustfrit Stål (21 mm)

618,55 kr
Kun 1 tilbage!

Specialpris: 618,55 kr

Førpris: 695,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Barberkost fra Mühle i serien Rocca, med et børste hoved i Silvertip fibre. Perfekt til den moderne mand, der går op i sig selv.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
En super elegant barberkost med et lækkert design. Den er en del af Rocca serien fra Mühle, som har et meget enkelt design, der passer godt til den moderne mand, der bruger tid på sin personlige pleje, og som ikke vil gå ned på sit udstyr.

Skaftet på børsten er lavet i rustfrit stål, for at holde stilen ren, man har så tilføjer et sort mønstret greb, som giver et lidt mere moderne look til barberkosten, og som samtidigt giver et super godt greb om barberkosten også selvom om den er blevet våd.

Børste hovedet er af Silvertip fibre som er en syntetisk fiber, men lad dig ikke snyde af at de er kunstigt fremstillet, de er stadig af den bedste kvalitet. Børstehårene er utroligt bløde, de har en god holdbarhed og så tørrer de meget hurtigt.

Børstehovedet er en medium størrelse, og den måler 21mm på tværs af knobben.

Ganske enkelt så er dette en meget elegant barberkost af super høj kvalitet. Den er ekstra behagelig i brug på grund af de bløde børstehår, og så ser den super godt ud af have stående frem på badeværelset. Det udstråler elegance og høj klasse.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: