Njord Black Peel Off Mask (100 ml)
Bedst i test

Njord Black Peel Off Mask (150 ml)

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Njord Black Peel Off Mask er det perfekte våben mod hudorme og forøget talgproduktion.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Ansigtsmaske mod hudorme

Njord er et dansk brand, som er udviklet helt specielt til mænd. Njord har taget højde for de forskellige vejrforhold der er i Norden, og derfor er Njords produkter altid optimeret til de skandinaviske mænd.

Njord Black Peel Off Mask er en ansigtsmaske, som effektivt bekæmper hudorme og renser i dybden.Det gør den blandt andet ved at reducere noget af hudens ekstra fedt- og talgproduktion gennem dens nøje udvalgte sammensætning af ingredienser.

Effektiv Njord Black Peel Off Mask
Njord Black Peel Off Mask renser desuden i dybden ved at komme helt ned til porernes rødder, så masken kan få mest mulig af urenhederne med ud, når masken fjernes. Ansigtsmasken hjælper desuden huden til at bibeholde dens naturlige fugtighed, så den ikke efterlades tør og ødelagt.

Det er dog altid en fordel at afslutte behandlingen med en ansigtscreme f.eks. Njord Moisturiser, da huden godt kan have brug for lidt ekstra fugt lige efter behandlingen.Efter en behandling med Njord Black Peel Off Mask vil din hud været renset i dybden og blive efterladt både blød og indbydende.

Hvordan bruges masken:
1. Påfør et tykt og jævnt lag af masken i T-zonen (Næse, pande og hage)
2. Lad masken sidde og arbejde i 25-30 minutter. Hellere for lang tid end for lidt tid (Undgå at rynke for meget, da masken kan sprække en smule, selvom det føles sjovt.)
3. Hiv masken af, og vask ansigtet i varmt vand. Rester fra masken, som ikke bliver fjernet, når masken hives af, kan fjernes med varmt vand.
4. Benyt masken 1-2 gange om ugen.

OBS:
Undgå at påføre masken rundt om - og i øjnene!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: