Percy Nobleman Skægvask (100 ml)

Percy Nobleman Skægvask (100 ml)

189,00 kr
189,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Percy Nobleman skægvask er ikke ligesom alle andre skægvaske. Den er naturlig og effektiv på en måde, som ikke er set før!
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Englands bedste organiske shampoo/balsam til dit skæg.

Giv dit skæg den renhed det fortjener
Percy Nobleman's skægvask er en unik kombination af de ultimative organiske ingredienser, som skaber en blød rens til dit skæg. Den hjælper samtidig med, at holde en naturlig balance af dine naturlige olier.

Skægvasken virker naturligvis aller bedst, når den er i samspil med Percy Nobleman's skægolie. Hvis du bruger denne skægvask fra Percy Nobleman hver gang du er i bad, vil du blive ekstra glad for dig skæg med garanti!

Skægvask fra Percy Nobleman
Skægvasken er lavet af en blanding af sesam og kokosolie, blandet med shea butter, tilsat naturlig blomstervand. Den er derefter blevet tilsat sandeltræsduft og essentielle olier fra lime, som giver en friske citrus aroma.

Anvendelse
Brug denne skægvask fuldstændig ligesom en shampoo; massér et par få dråber i dit skæg indtil det begynder at skumme. Lad skægvasken sidde i skægget i et par minutter før du skyller den ud.

Efter du har vasket dit skæg, vil du kunne mærke hvordan skægget reagerer på alle dine stylingstræk og det vil blive meget sjovere at lege med dit skæg.

Ingredienser
Percy Nobleman's skægvask bruger 29% aktive ingredienser og er 95% organisk og aller vigtigst er den 100% afledt fra naturen.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: