Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol (100 ml)

Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol (100 ml)

75,00 kr
75,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Lækker Pre-Shave Cream fra Proraso. Den er lavet på eukalyptus olie og med et friskt pust af menthol.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Har du hørt om Proraso? Hvis ikke, så er det ved at være på tide! De laver nogle utroligt lækre produkter til barbering, og har gjort det i mange år. De har rigtigt mange års erfaring med at lave produkter til mænds barbering, og derfor får man også nogle super gode produkter, der gør præcis hvad de lover.

Denne Pre-Shave Cream er designet til at blødgøre skægget inden barbering, så det hele kommer til at gå meget lettere end normalt. Den er lavet på eukalyptus olie og så har den en frisk duft af menthol. Det giver en masse pleje til huden, og samtidigt giver den en frisk og opkvikkende duft til huden.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for din daglige barbering, så skal du helt klart prøve en pre-shave creme. Det gør noget helt specielt for den daglige barbering, og sikre dig det bedste resultat.

Eukalyptus olie har en lindrende effekt på huden, så hvis du har øm hud efter barbering, hjælper eukalyptus olie med at lindre huden. Få fingrene i en lækker Pre-Shave Cream fra Proraso lige her, og så til en fantastisk god pris.

Luksus Pre-Shace Cream
Vil du gerne have den bedste oplevelse med din daglige barbering? Så skal du prøve Proraso Pre-Shave Cream, den sørger for at bløde hårene godt op, så det er meget nemmere at barbere sig.

Måden du skal bruge det på, er ved at smøre den på det område som skal barberes. Den bruges inden barbering og inden man påfører barberskum. Det er altså ikke en erstatning til barberskum, men noget man bruger inden.

Du tænker sikkert at det virker mærkeligt at skulle bruge en creme inden barbering, men det gør at dine skægstubbe bliver meget blødere end normalt, og får barbering til at gå meget lettere.

Barberingsproblemer
Mange mænd får røde knopper eller indgroede hår efter barbering, og mange af gangene er det fordi det hele skal gå så hurtigt og fordi man ikke anvender de rette produkter.

Hvis du har problemer med irriteret hud efter barbering, så skulle du nok overveje at prøve en Pre-Shave Cream, og give dig lidt ekstra tid til din daglige barbering. Du vil uden tvivl kunne mærke en kæmpe forskel ved at give dig selv ekstra god tid til barbering.

Værd at vide
- Blødgører skægget
- Beskytter huden
- Lavet på eukalyptus olie
- Dufter friskt af menthol

Indhold:
100 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.7
(6 bedømmelser)
Stjerner
Ulrich Richter | Super
Et godt produkt som indgår fast i baberkittet.
Stjerner
john pilgaard hansen | kvalitets creme
virkelig god barbecreme
Stjerner
Hans Lodberg | en glat barbering
et dejligt produkt sammen med barbersæben er jeg aldrig kommet til et bedre resultat, og så er det overkommeligt at købe
Stjerner
Morten | Lækker
Et lækkert produkt, giver en bedre barbering.
Stjerner
Kristian Sørensen | ingen problemer
Giver huden en god forberedelse til barbering + en skøn og frisk følelse i huden.
Stjerner
Torben Klint | God forfriskende preshave
Denne creme blødgør skægget før barberingen, og har en forfriskende menthol/eukalyptus duft. Som altid med Proraso får man meget kvalitet for pengene. Sammen med den grønne proraso barbersæbe får man den bedst tænkelige aftenbarbering efter en varm sommerdag.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: