St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium (200 ml)

St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium (200 ml)

79,95 kr
79,95 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium er en let anvendelig selvbruner uden parabener. Den giver din hud en let, naturlig glød og er nem at fordele.
  • Egenskaber:
  • Ingen parabener
  • Selvbruner
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
St. Moriz Instant Selvbruner Mousse er en god og let anvendelig selvbruner fra St. Moriz’ prisvindende selvbruner serie. Den er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet og er helt uden parabener. Moussen giver din hud en naturlig sommerkulør helt uden solens skadelige UV-stråler. St. Moriz Selvbruner Mousse kan anvendes af alle og passer til alle hudtyper.
St. Moriz Moussen er nem at fordele med St. Moriz Selvbruner Handske, og med handsken undgår du at få selvbruneren i håndfladerne med fare for de karakteristiske ”selvbruner-hænder”. Med handsken kan du nemt fordele selvbruneren i et tyndt, jævnt lag, så du får et flot, naturligt resultat.

St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium giver en let, naturlig glød til din hud, og du kan vedligeholde og intensivere farven ved at påføre selvbruneren fx hver tredje dag.
Hvis du ønsker en mere heftig og mørkebrun farve, kan du i stedet vælge St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark.

Sådan gør du:
Sørg for din hud er ren, glat og velplejet. Det gør du mest effektivt ved at bruge en scrub efterfulgt af en fugtighedscreme, der sørger for, at fugtbalancen er i orden, så du ikke har tørre områder. Sørg dog for, at fugtighedscremen er helt absorberet af huden, inden du påfører St. Moriz Selvbruner Mousse. Fordel moussen i et jævnt, tyndt lag ved hjælp af St. Moriz Selvbruner Handske. Det er vigtigt, at det er et tyndt lag, da du ellers risikerer et ujævnt resultat. Hvis du ønsker en mere intens farve, så påfør igen dagen efter eller vælg i stedet St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark - et tykt lag er ikke løsningen! Du bør undgå at svede eller bade de første 4-6 timer efter påføring af selvbruner moussen. Herefter kan du tage et bad, og du vil se det endelige resultat.

Forberedelsen af huden er helt afgørende for din succes med tan-in-a-can, så inden du går i gang, kan du med fordel læse mere om den rigtige forberedelse her>>.

Indhold:
200 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: