Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 gr) (made4men)

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 gr)

149,00 kr
149,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Sæbebar til krop og ansigt, med en slønt duft af grønne og træagtige topnoter.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Velduftende sæbe

Ønsker du at rense og give din hud et opkvikkende løft af energi og fornyet liv, er Truefitt & Hill Apsley Bath Soap et perfekt match for dig. Denne velduftende og triple-milled sæbebar efterlader din hud blød, glat og fuld af glød.

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap er en triple-milled sæbeba som er baseret på vegetabilske ingredienser af den bedste kvalitet. Sæben har fugtgivende og plejende effekt på huden, som efterlades blød og lækker.

Duft
Sæben er en del af Apsley-serien, som er opkaldt efter det ikoniske vartegn i London og tidligere bopæl for 1. Duke of Wellington. Duften vækker sanserne med en raffineret blanding af skov-agtige noter og lette citrusnoter.

De grønne og træagtige topnoter komplimenteres skønt af grapefrugt og pebernoter. Duftens hjerte består af cedertræ og patchouli, mens duften hviler på en base af sensuel muskus. Med andre ord en maskulin og fængslende duft.

Anvendelse
Anvend Truefitt & Hill Apsley Bath Soap i badet på den fugtige hud. Massér huden med sæben i cirkulære bevægelser til sæben skummer og huden føles blød og eksfolieret. Skyl herefter sæben af med varmt vand.

Indhold
200 gr.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: