Hårtab

Mikkel Fritsen
Lider du af hårtab, eller er det ved at blive tyndt? Hårtab er et stort problem, og ses efterhånden ofte. Vi vil belyse emnet, så du kan blive lidt klogere på hårtab, og få de rigtige produkter til at bekæmpe hårtab.

Vi har et bredt udvalg af hårtabs-produkter, der er ekstremt effektive og aktive, så de selv kan bekæmpe det værste hårtab. Hvert produkt har hver især mange forskellige funktioner, men det hele handler om at give dig hårmanken tilbage.

Hårtab skal ikke påvirke dig, så skynd dig at komme igang med bekæmpelsen, så snart du oplever problemet.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hårtab mænd

Har du begyndende hårtab, eller er du ved at blive tyndhåret? Vi har hos Made4men nogle fantastisk produkter mod hårtab, så du kan få dit hår og din selvtillid tilbage. Vi har forskellige typer produkter mod hårtab, og de fungere meget forskelligt, det er derfor vigtigt at du ved hvad du skal bruge, og det kan du blive klogere på her.

Hvorfor taber man håret?
Når man taler om hårtab er der flere forskellige former for hårtab. Den første man taler om er arveligt betinget hårtab, som er den type hårtab hvor vores produkter har den største effekt. Det er ofte den mest almindelig type hårtab, som egenligt ikke er hårtab men blot en udtyndning i hårvæksten.

Den ses ved både mænd og kvinder, og det ses typisk ved at man ligeså langsomt bliver mere og mere tyndhåret. Det er den som udgangspunkt den eneste form for hårtab som kan behandles med shampoo, creme, kosttilskud.

Den anden form for hårtab er "svær androgenetisk hårtab", som er en mere fremskreden form for hårtab end den ovenstående, hvor hårsækkene ikke kan reddes længere, og man bør derfor kontakte egen læge, om der kan gøres noget eller om man skal have foretaget i hår transplantation.

Arveligt betinget hårtab
Så hvis du er så uheldig at lide af arveligt betinget hårtab, så er du måske ikke så uheldig alligevel, fordi vi har et stort udvalg af produkter, der kan hjælper dig på flere forskellige måder. Der findes mange forskellige typer af produkter til netop dit problem, og du kan læse om de forskellige typer herunder.

Produkter mod hårtab

Shampoo - Hårtab
Der er flere forskellige shampoos mod hårtab, det kan for eksempel være shampooerne fra Alpecin. De arbejder nede fra hårrødderne, og igennem koffeinen sætter de gang i hårrødderne, og på den måde forlænger deres levetid, og dermed også dit hårs gro tid.

Shampoo - Tyndt hår
Der er også andre shampoos hvis formål er at gøre dit hår tykkere. Hvis du er ved at blive tynd håret, kan det her hjælpe dig godt på vej. Her anbefaler vi TRX Volumising Shampoo - Til tyndt hår. Den bruger kreatin til at styrke og tykne håret, så det får mere fylde og ikke virker så tyndt.

Hårfibre
Er et super fedt og smart produkt, som er til dig med høje tindinger eller er tynd i toppen. Vi anbefaler Great Hair og Toppik. Måden det fungere på, er ved at påføre de bittesmå mikrofibre på de områder, hvor håret er meget tyndt.

Mikrofibre er statisk ladet og binder sig til håret, uden at gøre skade på håret. Det er virkelig utroligt hvor godt et resultat det giver, og hvor hurtigt man kan skjule sit hårtab. Det er klart en fordel af anvende mikrofibre da det giver resultater med det samme.

Kosttilskud mod hårtab
Vores bedste produkter er TRX2 og Priorin. Produkter giver dig de nødvendige næringstoffer dit hår skal bruge igennem din kost. På den måde slipper du for alle hårprodukterne, og kan nøjes med at indtage kosttilskuddet.


Hårtab behandling

Vi kan her hos Made4men ikke give dig de dyre hår behandlinger, men vi giver dig en mere overskuelig måde at få håret tilbage. Hvis du skal have lavet en hår transplantation, kommer det hurtigt til at koste mange tusind kroner, og du har sikkert at det ikke altid ender som det skal.

Vi giver dig her nogle redskaber, så du hjemmefra kan stoppe dit hårtab, og banke liv i hårrødderne igen. Det er også en meget billigere løsning, så alle har mulighed for at stoppe deres hårtab. Hvis du vil undgå hårtab at du ligge mærke til om du er ved at blive tyndhåret, eller om du taber meget hår. På den måde kan du gribe det i opløbet, og komme i behandling.

Kan du mærke du er ved at blive tynd håret? Så anbefaler vi produkterne fra Alpecin.

Anmeldelser

  • Absolut en god shampoo og den virker. Mit hår ser tykkere ud. - Hans
  • Har brugt shampooen i et år. Mit hår fæller ikke og er blevet mere kraftigt. - Hanne
  • Et super godt produkt. Allerede efter få gange brug et mærkbart resultat. Skulle have købt produktet for længe siden. - Rolf

Gns. af 94 anmeldelser af Hårtab : 4.43 (0 - 5)

Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.