Hårtrimmer

Spar frisør udgifterne og klip dit hår selv med en hårtrimmer som kan indstilles til den hårlængde du ønsker. For et godt resultat bør du vælge en hårtrimmer med masser af motorkraft. Vi har valgt at handle med trimmere fra Remington, BabyLiss, Panasonic, Moser og Wella, da disse 5 mærker efter vores mening (og adskillige internationale tests) laver klart de bedste hårtrimmere på markedet. Så vil du have en perfekt trimning, er det disse mærker du skal gå efter.

Læs mere om vores hårtrimmere her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Hårtrimmere og klippere

Hos Made4men fører vi Danmarks største (og tør vi sige) bedste udvalg af hårtrimmere til både mænd og kvinder. Vi har siden 2007 specialiseret os i salg af gode trimmere fra alle de populære leverandører.

Vi går altid efter at havde de bedste hårtrimmere på markedet og sørger derfor for at kvalitetsteste alle vores trimmere inden vi sætter dem på hjemmesiden.

Remington hårtrimmere

Remington er den billige, gode og sikre løsning hvis du skal bruge en god hårtrimmer. Der er godt med motorkraft og kvaliteten fejler ikke noget - særligt hvis du samtidigt kigger på prisen som er ekseptionelt god i forhold til at du får en trimmer af så høj kvalitet.

Babyliss / Babyliss for Men hårtrimmere

Vi fører både Babyliss Pro og Babyliss for Men trimmere i vores sortiment og her er der tale om en rigtig stabil og god hårtrimmer. Trimmerne som hedder Pro er designet til frisører og er derfor din garanti for et rigtigt slidstærkt og anvendeligt produkt. Babyliss for Men trimmerne er oftest lidt billigere og er gode til helt normale behov.

Panasonic hårtrimmere

Vores udvalg af trimmere fra Panasonic er Danmarks største og vi fører derfor alle de samme produkter som man tidligere kun kunne købe hvis man var registreret som frisør. Med Panasonic er du sikker på høj kvalitet, lang batterilevetid og en meget stærk motor - med andre ord: Det professionelle valg.

Moser hårtrimmere

Moser er den tyske, stabile leverandør af trimmere som stort set ikke kan slås ihjel. Trimmerne er af meget høj kvalitet og holder (hvis du passer godt på den) i mere end 30 år. Tit er Mosers trimmere ikke så sexede at se på som de andre - men tag ikke fejl. Der ligger stor kvalitet under hjelmen, og utroligt meget motorkraft.

Wella hårtrimmere

Trimmerne fra Wella er de samme som du finder ved en frisør og adskillige internationale tests giver Wella en lille fordel over nogle af de andre producenter. Du kender sikkert allerede Wella fra hårpleje og deres hårtrimmere er i samme, høje kvalitet - og bestemt noget af det bedste du kan finde.

Her er vores bestsellers fra de 5 mærker: