Hårtrimmer

Mikkel Fritsen
Hårtrimmere der opfylder alle krav, ønsker og behov - dét finder du her! Vi har et bredt udvalg af trimmere, uanset hvilket behov du skal have dækket. Den gode trimning kræver en god hårtrimmer.

Vores udvalg byder på det bedste inden for hårtrimmere og hårklippere, hvor du kan finde de kendte brands som blandt andet er Remington, Babyliss, Panasonic, Moser og Wella. Med disse brands er du garanteret et lækkert resultat.

Disse brands er frisørnes foretrukne brands, og det er der en rigtig god grund til - de giver kort sagt den perfekte trimning.

Skjul filtre
Filtrer efter
Side
Sorter efter

Hårtrimmere af bedste kvalitet

Vi har Danmarks største og - hvis vi selv skal sige det - bedste udvalg af hårtrimmere til både mænd og kvinder. Vi har siden 2007 gjort en dyd ud af at tilbyde trimmere af den skarpeste kvalitet, så du får den perfekte trimning eller klipning - hver gang!

Vores udvalg rummer alt fra den lille komfortable hårtrimmer til den lidt større med solid motorkraft. Derfor kan du altid finde en trimmer af bedste kvalitet, der opfylder netop dine krav.

Husk også lige på at vi kvalitetstester alle vores trimmere, inden vi sætter dem på hjemmesiden.

Hvorfor bruge hårtrimmer?

Hårtrimmere kan hjælpe dig med næsten alt, der har med din frisure at gøre. Uanset om frisuren trænger til den helt store tur eller kanterne blot skal rettes til, så kan en hårtrimmer hjælpe dig. Det handler faktisk bare om, at du vælger en trimmer, der opfylder dine krav.

Vil du gerne bevare kontrollen over håret? Så er det en hårtrimmer du skal bruge! De er nemme at bruge, ligger komfortabelt i hånden, og er spækket med gode egenskaber. Det er perfekt til dig, der bare gerne selv til styre håret, når det passer dig!

Trimmere er det optimale redskab til både den hurtige studsning og den store klipning. Desuden er der mange penge at spare på frisørbudgettet, når du først har investeret i en god hårtrimmer.

Hvad kan hårtrimmerne?

Vores udvalg af hårtrimmere kan lidt af hvert, og det er mere kompliceret end som så. Der er stor forskel på, hvad de forskellige hårtrimmere har af egenskaber. Mens én har rigtig mange længdeindstillinger, er en anden mere støjsvag, og en tredje har rigtig lang batteritid. Vi giver dig ret i, at det kan være uoverskueligt.

Men hvad skal jeg så kigge efter? Tænker du måske. Først skal du gøre op med dig selv, hvilke behov hårtrimmeren skal løse - altså hvad du vil have ud af den. Derudover har vi samlet 7 vigtige egenskaber du kan kigge efter, når du skal vælge den helt rigtige hårtrimmer.

De 7 vigtigste hårtrimmer-parametre

  • Motorstyrke
  • Skærehoved bredde
  • Bladtype
  • Batteri kapacitet
  • Længdeindstillinger
  • Støjniveau
  • Vægt

Vil du vide mere om de bedste hårtrimmere? Så kan du med fordel læse vores bedst i test guide, hvor vi tester og gennemgår de bedste hårtrimmere på markedet.

Værd at vide om hårtrimmer brands

Der er mange forskellige hårtrimmer brands, som alle udvikler gode, effektive og holdbare trimmere. Vi vil ikke anbefale ét enkelt mærke, da de hver især har forskellige fordele. Derfor har vi samlet de bedste brands på markedet, så du kan blive klogere på, hvilket hårtrimmer brand der passer til dig!

Remington hårtrimmere

Remington er den billige, gode og sikre løsning hvis du skal bruge en god hårtrimmer. Der er godt med motorkraft og kvaliteten fejler bestemt ikke noget - særligt hvis du samtidigt kigger på prisen, som er exceptionel god i forhold til at du får en trimmer af så høj kvalitet.

Babyliss / Babyliss for Men hårtrimmere

Vi fører både Babyliss Pro og Babyliss for Men trimmere i vores sortiment. Der er her tale om en rigtig stabil og god hårtrimmer. Trimmerne der hedder Pro, er designet til frisører, og er derfor din garanti for et rigtigt slidstærkt og komfortabelt produkt! Babyliss for Men trimmerne er oftest lidt billigere, hvorfor de er perfekte til helt normale behov.

Panasonic hårtrimmere

Vores udvalg af trimmere fra Panasonic er Danmarks største. Vi fører derfor alle de samme hårtrimmere, som man tidligere udelukkende kunne købe hvis man var registreret som frisør. Panasonic er hårtrimmeren, hvor du er sikker på høj kvalitet, lang batterilevetid og en meget stærk motor - med andre ord: Det professionelle valg.

Moser hårtrimmere

Moser er den tyske, stabile leverandør af trimmere der stort set ikke kan slås ihjel! Trimmerne er af meget høj kvalitet og holder (hvis du passer godt på den) i mere end 30 år. Mosers trimmere er tit ikke så sexede at se på som de andre - men tag ikke fejl! Der ligger stor kvalitet og utrolig meget motorkraft under hjelmen.

Wella hårtrimmere

Hårtrimmerne fra Wella er de samme, som du finder ved en frisør, og tilmed viser det sig, at adskillige internationale tests giver Wella en lille fordel over nogle af de andre producenter. Du kender sikkert allerede Wella fra hårpleje? Deres hårtrimmere er i samme, høje kvalitet - og bestemt noget af det bedste du kan finde.

Andis hårtrimmere

Andis laver ægte barbershop trimmere til hår og skæg. De er perfekte til at klippe den populære fade-frisure, da du let kan justere længden på din klipning. Andis har lavet hårtrimmere i næsten 100 år, og det er noget der kan mærkes på både kvalitet og holdbarhed.

Vælg den rigtige hårtrimmer

Nu har vi gennemgået det væsentligste du bør vide om hårtrimmere. Så nu handler det faktisk blot om, at du vælger den helt rigtige trimmer, så du nemt og enkelt kan vedligeholde, trimme og klippe håret til perfektion.

Hvis du vil vide mere om de bedste trimmere, kan du med stor fordel læse vores Hårtrimmer Test 2020
Mikkel Fritsen

Mit navn er Mikkel, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.