Shampoo

Jonas Primdahl
Skæl i håret? Er dit hår tørt og kruset? En kvalitets shampoo er vigtigt for at passe godt på sit hår. Shampoo renser dine hårstrå og sørger for at hårvoks og andre hårprodukter vaskes ordentligt ud. Desuden er shampoo med til at tilføre den sarte hovedbund næring og gøre håret mere medgørligt når du skal sætte det.

Derudover hjælper en god shampoo, også med at holde skæl på afstand, og de giver en lækker for frisk duft. Du kender det fra frisøren, ens hår er altid dejligt blødt når man har været der.

Læs mere om hårpleje her>>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Frisør shampoo

Står du og mangler en ny shampoo? Hvis du vil have en rigtig god shampoo anbefaler vi American Crew Daily Moisturizing Shampoo. Den er specielt god mod tørt hår, da den fugter håret naturlig og giver det en dejlig mild duft.

Du kan her hos Made4men finde mange forskellige hårprodukter, om du skal slippe af med skæl, lider af hårtab eller noget helt tredje. Vi har et stort udvalg af shampoo til hår over hele kroppen.
Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas, og jeg er ekspert inden for alt med håret.
Udover at benytte mig af en stor mængde af produkter hver eneste uge, har jeg samtidig skrevet blogindlæg og produkttekster om produkterne hver eneste uge. Min viden kommer fra en store interresse i fordelene og ulemperne ved håret, og vil derfor vejlede dig mod lige de produkter du har brug for.